מפגש פורום

../images/Emo41.gifמפגש פורום../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

אני מזכירה, מאז שהפורום קיים לא היה מפגש פורום. הראשון התבטלת כי היה פיגוע בדיוק בת"א והשני כי לא כולם באוו... ריך לעשות מפגש נורמליי!!! אני חשבתי על יום ראשון הקרוב- כי זה חופש פשוט זה התראה קצרה... שכל אחד יגיד איפה נוח לו שיהיה המפגש אבל תחשבו על מקום שיכולים להגיע אליו כולם.. כאילו מרכז
וכתבו את היום שניראה לכם

וואו ההתראה ממש קצרה!

ואני חדשה בפורום...אני יוכל לבוא?... ואם כן אז תתתחילו לארגן משהו..

לי?!מתאים!מיכל את ב=א=ה תזהרי ממני!

ונרא'לי שהכי טוב בעזריאלי..:]] כי ה=כ=ל מגיעע לשםם רכבת אוטובוסים מוניות..
אממ.. הדסס ואייילה?! גמאתןן באוותת וביחדד איתןן מושכוות את מיכלל בדרךך!!! מייכל אם את לא באה [
אני מזהירה אותךך!!!] ושעה?1 נרא'לי שצרריך כמה שיותרר מוקדםם כי ב5.30 6 כבר חושךך..

מאשה

New member
תקשיבו כולם..

אני ושירקי גרות בהרצליה,וכימת לא פגשנו אף אחד מהפורום,אני פגשתי רק את איילה וזהו,והיא נראלי לי אף אחד אז אפשר לעשות בקניון שבעת הכוכבים,ואם יוצאים דרך איילון מת"א להרצליה,ישר זה הקניון!ממש איזה 10 מטר אחרי היציאה! אני ושירקי אף פעם אין לנו איך להגיע לעזריאלי וכל אלה..והקניון הזה נורא קרוב לת"א אז בבקשה..תיתחשבו בנו
(שירקי מצטערת שכתבתי בשם שנינו אבל זה באמת נכון)

זה בסדר מאשוש אבל לא כולם יכולים../images/Emo41.gif

פה להיפגש..עזריאלי זה יותר מרכזי למרות שלשם אני לא יצליח להגיע..אז זה לא כזה שווה..אבל אין מה לעשות אם הם בוחרים שם..סבבה להם..שיעשו מה שהם רוצים ומה שיותר נוח!=] אני מקווה להגיע לפחות...לראות מישהו...אבל לעזריאלי אינמצב ממש שאני אגיע...:/ ומחר אני רואה ב"ה את טלטוליי...:p:p -שירק'י-

blue and pink

New member
אממ../images/Emo68.gif

יכול להיות שאני אבוא,אבל רק עם זה בטוח אני אשאל יותר נוח לי מחר אבל אי אפשר מהיום למחר. ותעשו משהו בחיפה.:(

KATYUHA

New member
חיפה???

אני מצטערת באמת אבל מה בואו בכלל נעשה באילת וזהו! (סורי מאמי אני פשוט בעצבים בגלל המנות והחזיות..לא להעלב)

blue and pink

New member
קטיה כנסי../images/Emo68.gif

לא משנה לי שפרצו לך לבית או גנבו לך משהו, זה פשוט לא יפה הצורת דיבור שלך,חיפה מת"א זה 45 דקות ומירושלים מקסימום שעה.. רק הצעתי שיעשו משהו בחיפה אין לי בעיה להגיע לת"א . אבל אני לא יודעת אולי חברות שלי עושות לי משהו כי זה יום אחרי היומלדת שלי. אני אברר אבל איפה בעזריאלי זה קניון כמו כל השאר יש שם ת'גג הזה וזהו. לסיום:תשטלתי על עצמך ולא מעניין אותי שגנבו לך או שלא את לא יכולה להגיד אחרי שאת מתנפלת לא להעלב.
יש עוד כאלה שצריכים להגיע מרחוק אני לא היחידה.

einatit4

New member
../images/Emo55.gifניראה לי שאני אבוא.. ואני חו

חושבת שהכי כדאי בעזריאלי.. כי עזריאלי זה באמת מקום מרכזי וזה עדיף מאשר שכל אחד יציע בעיר שלו.... מצד שני אתם יכולים גם לבוא אליי ונעשה טיול לרמת צבי
סתם..

einatit4

New member
../images/Emo55.gifמאשה את צודקת ללא ספק, אבל

באותה מידה אני גם הייתי יכולה להגיד שיתחשבו בי ושנעשה את המפגש בעפולה.. או שיתחשבו בי ובטל ועדי ובאורלי ובאפרת ויעשו בחיפה.. בכל אופן, אם בסוף יוחלט שנעשה אצלכן אני אבוא בשמחה

מאשה

New member
אבל עזריאלי זה ממש ..

כמה דקות מסכנות מאיתנו..אבל לנו אף פעם לא יוצא להגיע אפילו אם זה שניה משם

אבל מאשה..אין לי איך להגיע מעזריאלי

לקניון שבעת הכובים.. אין משם אוטובוס..[ממה שידווע לי כי פעם ביררתי] ואין שם רכבתת.. ואני מבינה אותך "אז אפשר לעשות בקניון שבעת הכוכבים,ואם יוצאים דרך איילון מת"א להרצליה,ישר זה הקניון!ממש איזה 10 מטר אחרי היציאה!" אבל זה קל מאוד להגיע עם מישו באוטו ואיך אני יגיע?! אני חושבת שעזריאלי זה ה-מקום הכי טוב... כי הכל מגיע לשםם כמו שאנחנו יכולים להגיע מעזריאלי לקניון שבעת הכוכבים ככה גמאתןן יכולות להגיע מקניון שבעת הכוכבים לעזריאלי.. תעשי ת'חישווב שלך..

למעלה