מפגש פורום

שירוש 221

New member
אז איפה?

אפשר בעזראילי באמת ואפשר במקום אחר אבל עם למישהו יש מקום זמן ויום טוב שיכתב וכולם יגידו עם זה מתאים או לא!

einatit4

New member
../images/Emo55.gifהמממ אם עושים אז בואו נעשה ב

בוקר.. פליזז אח"כ אני אגיד למה שאני אגמור לברר את הענין

חלי 66

New member
עינת יש כאלה שצריכים לסוע

אם זה יהיה בבוקר מתי הם יקומו ולא ניראה לי שאני אגיע זה תוכנן מהיום להיום

einatit4

New member
../images/Emo55.gifחחח נכון../images/Emo9.gif אבל לפחות שלא יה

יהיה** בלילה

אממממממממממממ../images/Emo204.gif

אולי
יש לי פול עבודות לעשות
וכל יום בחופש הזה נפגשתי עם מישו מהפורום
כמעט כל יום..:p.. נראהה..:].

יום ראשון ניראה לי הכי טובב

למרות שזה התראה קצרה והכלל... זה פשוט חופשש....
עינת את זוכרת מה אמרתי לך במסן נכון?

אממ תקשיבוו../images/Emo124.gif

כל אחד פה אומרר.. "אולי אני יגיע" או משהו כזההה.. כאילו תישתדלו להגיעע... אם כל אחד יגיד ככה בסוף לא יהיה מפגשש אני מנה שיש לימודים והכלל.. גם לא חייבים בתאריך הזה תגידו מה שנוח לכם.. פשוט זה יום אחרון של החופשש אז אפשרר... אממ ופשוט חשוב לעשות מפגש כי מאז שהפורום קיים לא היה מפגש פורום...!!

hila846

New member
אממ אני מקווה שאני אוכלל../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

כמעט בטוח שכן אבל רק אם עושים את זה בעזריאלי..(או שאפשר אם בא לכם מודיעין\ירושלים:p) לי יהיה קשהה מאוד להגיע להרצליה גם ככה קשה לי לעזריאלי אז להרצליה בכלל
אבל נראה לי אחלה יוםם:p

אני!!

תקראו כולם.. שיר באמת צודקת אף פעם אין מפגש פורום מסודר.. כל פעם מישהו מודיע יומיים לפני מפגש ומי שבא בא.. בגישה הזאת אף פעם לא יהיה מפגש נורמאלי.. אתם מודיעים יומיים לפני כשיש תוכניות ואף אחד לא מגיע.. אני לא יכולה להגיע בהתראות כ"כ קצרות.. לדעתי תעשו שרשור שבו תשאלו כל אחד באיזה יום הוא יכול לעוד שבוע( לא מדובר ספציפית על השבוע הבא!!).. ביום הכי מבוקש תעשו את המפגש וככה יבואו הרבה ילדים.. וגם זה לא יהיה בהתראה קצרה כ"כ. רק אנחנו נרוויח מזה.. מי שבעד ההצעה שלי אז שיגיב.. ומי שחושב שזה רעיון לא הכי טוב אז שיגיד אני לא אעלב זכותכם לחשוב מה שבא לכם!

מאשה

New member
שיר!היינו יכולות להיפגש היום..אני..

הורגת אותך עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אוף עם הפורום המפגר הזה של נינט..****

טל ועדי1

New member
../images/Emo45.gif :)

אנחנו ממש ממש ממש רוצות להגיעעע.... קודם כל לראות את כולכםםם וגם לא היינו בעזריאלי המון המון המון זמן... ואם המפגש יצא לפועל ותוכלו להגיע אז נעשה את כל המאמצים בשביל להיות במפגש. ומאשה... לא הבנו בדיוק אבל בכל זאת ... תביני גם אותנו ואת האחרים.. אנחנו גרות במושב גבע כרמל שזה חצי שעה לחיפה... ולתל אביב לוקח להגיע שעה ומשהו.. אז למה שיהיה אכפת לך אם את גרה בהרצליה להגיע לעזריאלי?! זאת ממש לא בעיה ולעזריאלי כולם יכולים להגיע.... את לא חושבת?!

למעלה