מפגש פורום

magenta73

New member
../images/Emo41.gifמפגש פורום../images/Emo41.gif

המבחן האחרון שלי ב7.8 לכן אפשר להתחיל להתקמבן על מפגש. (שיבוא אחריו, כן) ומכיוון שאני בעד דמוקרטיה - זה שרשור הצעות/בקשות ושאר ירקות. מי מה איפה ומתי. מה עדיף? אמצע שבוע? חמישי? שישי? שבת? בתל אביב. (זה וטו)...(גם בדמוקרטיה יש וטו...) בים? בבית קפה? אולי פיקניקון? מי בא ומה הוא/היא היה מעדיף. שוט. מילה של מג'נטה זאת מילה. א-אה.

shaniza

New member
אמממ

נראה לי שהשאלה העיקרית והקודמת לכל היא מי מגיע... יאללה אנשושים, להתפקד!

מותק -

למה ציפית ? בינינו - כל הפורום הזה הוא 3.4 אנשים.... ועוד כל מיני מפרסמים למינהם....

magenta73

New member
ציפיתי

שה3.4 אנשים האלה יביעו את דעתם. גם אם הם לא מעוניינים "להיחשף" וללכת למפגש. זה מה שציפיתי.

a y a 3 2

New member
אני אהיה איתכם ברוחי ../images/Emo121.gif

לא יודעת אם אני מה-3.4 אולי מה-20-30. מבקשת חנינה מטעמי ביישנות/חשש מחשיפה. אבל בלי קשר אני חושבת שזה פורום חביב ומקסים.

mika tal

New member
בדיוק רציתי לכתוב שאני "תובעת"

פגישת פורום" חשבתי שאולי כדאי שנחכה שאייל יחזור מהמילואים.... נראה לי שפיקניק זה אחלה רעיון.. יאללה הלכתי להכין סלטים..

orrin

New member
מה הקריז????

לא הספקנו להגיב..... זה הכל לנשום. יפה. לאט. פנימה החוצה פנימה החוצה. יופי לאט לאט פנימה החוצה.... ועכשיו ברצינות. נשמע מעולה, לי עדיף אמצע שבוע כי אני בלי רכב. ומיקה- עזבי אותך מסלטים, נראה לי צריך רגיעון או חיזוקית או משהו. ומהר.

orrin

New member
אני

מאיזשהו חור איש שם בדרום...... אמצע שבוע, חמישי משו כזה יהיה לי הכי טוב, אבל לא אני קובעת.... אם זה יהיה אפשרי אני אשמח.

magenta73

New member
חמישי עדיף, לא?

אמצע שבוע אנשים נורמלים עובדים, לא?... ואין לך רכב או שאת יכולה להשיג טרמפ או לארגן לישון במרכז, נגיד?

orrin

New member
אני יכולה לעוף על המטאטא שלי

לאן שאת רוצה מתי שאת רוצה..... חמישי הכי טוב נראה לי לכולם....

magenta73

New member
אז איך את יודעת שזה טוב לכולם?...

לא משנה. בכל מקרה חמישי נראה לי סבבה.

orrin

New member
זה לא היה טוב כזה

זה היה "טוב, לי זה סבבה".... אבל לא כולם הגיבו אז צריך לראות. זאת דמוקרטיה, לא???? שכולם יחליטו. לא רק אני. אני מכשפה לא דיקטטור....

magenta73

New member
כשכולם יקומו משנת היופי שלהם

אנחנו נחליט.
בכל מקרה לי אין בעיה עם חמישי. בכיף.

shaniza

New member
אני עובדת חמישי ערב

שלישי לומדת עד 20:30 רביעי פנוי.

shaniza

New member
כמובן שאני מתכוונת