טסה? לאן ומתי ולכמה זמן? טוב, אם זה ככה, כנראה שנעשה את זה שבוע הבא. שלישי או רביעי? נא להצביע.
M magenta73 New member 3/8/06 #20 טסה? לאן ומתי ולכמה זמן? טוב, אם זה ככה, כנראה שנעשה את זה שבוע הבא. שלישי או רביעי? נא להצביע.
M magenta73 New member 3/8/06 #24 או שלישי או רביעי הבא יאללה להצביע. מי שלישי מי רביעי. נראה לי בבנה ביץ' או משהו כזה... גם לזה להצביע.
או שלישי או רביעי הבא יאללה להצביע. מי שלישי מי רביעי. נראה לי בבנה ביץ' או משהו כזה... גם לזה להצביע.
S shaniza New member 4/8/06 #30 בינתיים התכנון שלי הוא לפגוש ולצלם את חברתי ההיריונית בשעתיים שלפני, היא גרה ליד החוף... אני אודיע לך כשאדע מה קורה איתה...
בינתיים התכנון שלי הוא לפגוש ולצלם את חברתי ההיריונית בשעתיים שלפני, היא גרה ליד החוף... אני אודיע לך כשאדע מה קורה איתה...
O orrin New member 4/8/06 #34 אז אולי נעשה שרשור חדש של מי מגיע??? כי אני כבר הלכתי לאיבוד...... ואגב, תחינה נרגשת- מי מוכן לאסוף קיבוצניקית מתחנה מרכזית או מהרכבת????
אז אולי נעשה שרשור חדש של מי מגיע??? כי אני כבר הלכתי לאיבוד...... ואגב, תחינה נרגשת- מי מוכן לאסוף קיבוצניקית מתחנה מרכזית או מהרכבת????