אני בחו"ל 8-24
L Liquid Dreams New member 3/8/07 #20 בוהו אנההה../images/Emo7.gif זה כל כך רחווווקקק;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
P PerfectSP New member 4/8/07 #24 בבוקר יום שבת,התהלכה לה שלגיה. ../images/Emo190.gif שחכתי מה היה הסיפור של שלגיה
א אטומיק בייגל New member 4/8/07 #26 היא חולמת על שפיץ של מטריה! D: ~המכשפות~ זה לא הקפיץ כי הגבת לשרשור יותר משלושה ימים אחרי שהוא נפתח.
P PerfectSP New member 5/8/07 #28 ../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif אני צריכה הסבר על ההקפצות אף פעם לא הבנתי את זה [סה"כ חודשיים ] חחח...היום נזכרתי שזה כזה מגניב להיות אדום!D: אני אדומה בסימפל פלאן
../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif אני צריכה הסבר על ההקפצות אף פעם לא הבנתי את זה [סה"כ חודשיים ] חחח...היום נזכרתי שזה כזה מגניב להיות אדום!D: אני אדומה בסימפל פלאן
א אטומיק בייגל New member 5/8/07 #29 נמנמ לא מסובך ^^ את יכולה להקפיץ רק שרשורים שנכתבו לפני שלושה ימים ומטה. כדי להקפיץ צריך שיהיו בהודעה לפחות 10 תווים, ואני חושבת שיש גם משהו עם אייקון איפשהו אבל אני לא בטוחה. XP
נמנמ לא מסובך ^^ את יכולה להקפיץ רק שרשורים שנכתבו לפני שלושה ימים ומטה. כדי להקפיץ צריך שיהיו בהודעה לפחות 10 תווים, ואני חושבת שיש גם משהו עם אייקון איפשהו אבל אני לא בטוחה. XP