מתישו.. מתישהו ^^'
S ScreamingForSomethin New member 9/4/06 #19 כן כנראה..../images/Emo223.gif בקשר לשעה וזה אני חושבת שעדיף ב12 לפני שכולם מתנחלים במפגשים אחרים ולא מגיעים ליד הטאוור רקורדס
כן כנראה..../images/Emo223.gif בקשר לשעה וזה אני חושבת שעדיף ב12 לפני שכולם מתנחלים במפגשים אחרים ולא מגיעים ליד הטאוור רקורדס
W whatascene New member 10/4/06 #22 אז אני מבינה שעדיין אין תאריך אה? אני מעדיפה לא ב17 (בגלל ישרא) אבל אני אין לי בעיה להגיע באף אחד מהתאריכים. טוב, אם תחליטו על משהו.. תודיעו לי
אז אני מבינה שעדיין אין תאריך אה? אני מעדיפה לא ב17 (בגלל ישרא) אבל אני אין לי בעיה להגיע באף אחד מהתאריכים. טוב, אם תחליטו על משהו.. תודיעו לי
G GD ROCKS New member 10/4/06 #24 אני גם מעדיפה את ה-17 אני לא יכולה לבוא גם ל-16 וגם ל-17 וחבל רציתי דווקא לראות את כל מי שבפורום ]:
S ScreamingForSomethin New member 10/4/06 #25 ואז שוב יגיעו רק שני אנשים..../images/Emo223.gif טוב אז נראה שהרוב הוא עכשיו על ה17... לי לא אכפת רק תבחרו כבר אני גם ככה שם בשני התאריכים
ואז שוב יגיעו רק שני אנשים..../images/Emo223.gif טוב אז נראה שהרוב הוא עכשיו על ה17... לי לא אכפת רק תבחרו כבר אני גם ככה שם בשני התאריכים
B Black Dark Fairy New member 13/4/06 #32 ספירפירפיר!! ../images/Emo115.gif את באה גם ב17?!?! ייאייי!!