מפגש

Fall Out Liel

New member
../images/Emo41.gifמפגש../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

חשבתי שזה די חשוב בשביל פתיחת הודעה חדשה אז לא לסקול
. תראו, עוד שמונה ימים ההופעה ויש פה כמה שהולכים לבד ולא מכירים אף אחד מהפורום [האמאניהאמ] חשבתי שאולי נעשה מפגש באחד מימי סוכות וניפגש כדי שנכיר יותר טוב ואז נוכל להיות כולנו ביחד [שורה ראשונה צורחים לבנים שיעשו אותנו!
]. ב-30.9 יש מפגש של פוב וישרא ונראה לי MTV2. ב-1.10 בינתיים לא ידוע על שום מפגש אחר וזה נראה יום טוב. 2.10 מפגש MCR ופוב. 3.10 [היומולדת שלי!] לא ידוע על שום דבר. 4.10 לפי מה שאני יודעת זה יום פנוי. אז לפי מה שנראה ימים שני, רביעי וחמישי טובים למפגש. [למרות שאם זה יהיה יום רביעי אני לא אוכל לבוא אבל לפחות שאחרים יפגשו]. אז מה דעתכם? זה בסדר? אתם רוצים מפגש? איזה יום הכי נוח לכם? כדאי שעד סופ"ש ייקבע משהו כי אחרת פשוט ניפגש שם וזה עדיין יהיה קצת מוזר כי זו פעם ראשונה וזה...

dorkiflitz

New member
לדעתי

אני עדיין חושבת שלפני ההופעה לעשות מפגש זה רעיון ממש לא טוב. אני חוסכת להופעה עצמה נסיעות וכאלה.. והוצאה על המפגש זה די הרבה.. אני בעד להיפגש כמה זמן לפני ההופעה בגני התערוכה כל הפורום.

PerfectSP

New member
עדיף איתם,ולא להתערבב עם ../images/Emo190.gif

30.9-ישרא-כי זה פשוט המוני! 2.10-או מכ"ר-שזה המוני וגם הם עושים פרוייקט כלשהוא ולא כולם יוכלו לבוא. לכן ה-1.10 זה מצויין

ElinorLahav

New member
אני בעד !

אני בעד מפגש לא משנה לי מתי
רק תודיעו מתי הוא יהיה

LiHiLuSh

New member
אני מעדיפה ב-1.10

כי נכון אומנם יש שם מפגשש נכון כנון חח XD של כול המעריצים של טוקיו הוטל ואנחנו שם גם מכינים מין בד ענקיי ורושמים עליו דברים והכלו אני בעיקרוון הולכת עליו ואני לא יוכל ללכת לעדו אחד כי אחרי המפגש אני נוסעת לאשדוד לסידורים האחרונים ליפני ההופעה יש לי שם כמה דברים ליקנות ואז אני חוזרת יומים ליפני ההופעה והכול ואני לא ייוכל לבוא לעדו מפגש לצערי=/ ועם כבר גם ככה כימעט כולם הולכים לפמגש הזה ז באו גם אני היה שם מ 12 כבר יותר נכון 11:38 חחח אני נוסעת עם פוקע ומיכל והיא מוכרת את החולצות שנישערו למי שרוצה ^^ אז בהו כבר נהיה שם גם כולם ביחד XDD

PerfectSP

New member
קראתי../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif

ובלי קשר,כמו שהסברתי ואני מקווה שקראתם,עדיף ב-1.10...:)

PerfectSP

New member
1.10 ../images/Emo190.gif

אבל תיקון,נשמה, ב-10\3-4 זה חג,ואין תחבורה ציבורית
זה למה נשארו רק ימים ראשון שני שלישי,ואני מציעה על שני כי הוא פנוי.

אני גם מעדיפה 1.10 ^^

אבל אם יהיה עוד מפגש כדאי שהוא יהיה עם כמה שפחות הוצאות כי הרי אנשים רוצים לחסוך להופעה. וגם אני חחח. אז אם אפשר אז אוי פשוט ה-1.10 יישאר כמו שזה אמור להיות ויהיה עוד מפגש ביום אחר שאולי יהיו כאלה שלא יוכלו אבל לפחות אז יהיה את הגדול שהוא כבר פורסם בכל חור אפשרי

3has3

New member
30.10

כי זה התאריך היחידי שאני אוכל לבוא בו
כל השאר מלא

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifלפי דעתי אפשר לעשות ב1.10 והבנתי

שעושים בתאריך הזה מפגש מעריצים כללי. אז אפשר להיפגש גם בתאריך הזה וגם לקבוע ביום של ההופעה שעה ברחבת גני התערוכה ואז כולנו ניכנס לשורה הראשונה. מה אתן אומרות?

ElinorLahav

New member
גמאאאאאאאאאאני אמרתי את זה ../images/Emo2.gif

אני בעעעעעעד 1!!!!!!!!!! ואז כולנו ניצעעק לביל ביחחד

למעלה