מפגש

PerfectSP

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo70.gifוירוק ואדום הם צבעים משלימים!! ../images/Emo190.gif

הידעת את זה?
חחחDDDDDD:

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifחח איזה קטע הצבע האהוב עליי זה אדום

ועל אחותי התאומה ירוק..אז כנראה זה באמת צבעים משלימיםם!

PerfectSP

New member
רוצים ב-13:00? ../images/Emo190.gif

לא אכפת לי... וגם מי שמאחר שייצור איתנו קשר,ונפגוש אותו כבר:)

Fall Out Liel

New member
../images/Emo20.gifפרטים!../images/Emo20.gif../images/Emo168.gif

לפי מה שהבנתי אז ככה: מקום: קניון עזריאלי. מיקום: איפה שהקולנוע. שעה: 12:30 סתם הצעה: אולי נעשה שרשור עם תמונות שלנו? שנזהה פחות או יותר אחד את השני..?

ElinorLahav

New member
ררררררררעיון מעולה ../images/Emo9.gif

חחחח ! אני באמת רוצה לראות פה את כולם לא כמו פעם שעברה שלא ראאיתי אפחד

Leb Die Sekunde

New member
"נצלש" גם כן חרא...

שוב רציתי לשתף.. מי שלא רוצה שלא תקרא:] זוכרות את מונסון? הסוסה שחלתה אתמול בקדחת הנילוס? אז היא מתה אתמול לפנות בוקר.. אני עכשיו באממ 4 בבוקר נכנסת למחשב כי היה חשוב לי לרשום מסיבה כלשהי.. כאילו זה יענין מישו.. למה אני בשעה כזאת ערה בכלל שואלים? כי הסייח שלי שהיב.. בואו נגיד מתנדנד בין חיים ומוות. הוא חולה בזה ועד עכשיו הייתי שם.. אמא שלי הכריחה אותי לחזור הביתה לישון קצת כי באמת זה היה יום מתיש ברמות!. אני כבר חושבת שעד מחר[זתומרת היום בבוקר] הוא לא יהיה איתנו עלק אמא שלי אומרת תיהי אופטימית למה להיות אופטימית כל הסוסים שנדבקים מזה מתים! עכשיו גם הסייח שלי?!!@@! אוףףף זה כל כך מעצבןןן יש חיסונים לדבר הזה כבר שלוש חודשים בארץ!! אבל לא הוציאו להם אישור.. ולידע כללי שלכם גם תדעו שבשלושה השבועות האחורנים האלה מתו בערך 40 סוסים וסייחים מקדחת הנילוס המערבי. אני זזה לישון.. סורי שכתבתי את זה על השרשור של המפגש אבל אני לא מתפקדת חח וזה השרשור הראשון שראיתי לילה טוב:] ואממ מחר נראלי אני יהיה באבל ולא יהיה במחשב אז שבת שלום:] אני כבר לא יודעת עם אני ילך למפגש ולהופעה.. אמא שלי אומרת שאני לוקחת את זה קשה..אני ממש לא מבינה אותה! סוסים גוססים לי מול העינים ואני לוקחת את זה קשה?!@@!?? טוב אממ באמת סליחה על החפירה הסתמית הזאת. לילה טוב שוב לכולם ונראלי כתבתי בהתחלה בלשון נקבה.. שוב אני מסטולית מעיפות אני זזה לישון אז לכולם לילה טוב.

LiHiLuSh

New member
../images/Emo10.gifאוי מאמי

=[[[ אוף למה הוא מת?!?! לא פיירר!! מההה עכשי וגם שלךךך אוף מזה החרא הזה כמה הולכים למות ומתים פה =[[[[[[[[[ יאאלה שיתנו לו כבר את האישור ושהיה בריא

ElinorLahav

New member
יאואואו מסכנה ../images/Emo7.gif

כולם לעמוד דקה לזיכרה של מונסון
( בכל זאת זה מונסון ) יאו ממש עצוב לי עכשיו ... את צריכה לעשות הכל כדי שיעשו את החיסונים לסוסים האחרים לא חרם על החיים שלהם

למעלה