חשבתי כך
D dors New member 2/7/03 #76 חחח ושוב הילדה נתקעת עם חבורה של ערסים בריונים שיבואו עם גופיה וגורמטים ויריחו כמו שלא נדע.... הייתי מת לבוא ולראות!!!! תגידו, יש מצב לעשות את המפגש בקרואטיה?
חחח ושוב הילדה נתקעת עם חבורה של ערסים בריונים שיבואו עם גופיה וגורמטים ויריחו כמו שלא נדע.... הייתי מת לבוא ולראות!!!! תגידו, יש מצב לעשות את המפגש בקרואטיה?
Y Yanin K New member 3/7/03 #84 אתם ממש אכזריים.... ../images/Emo10.gif לא מתחשבים שכמותכם. אני אומר שנעשה את המפגש ביום שני (אני, שיושב בפינה ובוכה )
אתם ממש אכזריים.... ../images/Emo10.gif לא מתחשבים שכמותכם. אני אומר שנעשה את המפגש ביום שני (אני, שיושב בפינה ובוכה )
ה השדון יחזקאל New member 3/7/03 #85 אבל אתה יחיד מתוך 15 בערך אין מצב שכולם יוכלו להגיע באותו תאריך. ואל תדאג אני מארגן עוד איזה 4 מפגשי פורום בחופש הגדול.
אבל אתה יחיד מתוך 15 בערך אין מצב שכולם יוכלו להגיע באותו תאריך. ואל תדאג אני מארגן עוד איזה 4 מפגשי פורום בחופש הגדול.
Y Yanin K New member 3/7/03 #86 ../images/Emo7.gif יש מישהו שלא יוכל להגיע ביום שני, אך כן יוכל להגיע ביום שלישי? מתוך החבורה המצומצמת יחסית שמגיעה, קשה לי להאמין
../images/Emo7.gif יש מישהו שלא יוכל להגיע ביום שני, אך כן יוכל להגיע ביום שלישי? מתוך החבורה המצומצמת יחסית שמגיעה, קשה לי להאמין