מפגש

K i f

New member
בננה עם מלח? @_@ איכ:|

אבל זה נשמע הכי פחות מסריח... אז... יש מצב שאנסה את זה אם זה יביא לי 40 מעלות חום באופן זמני;/

K i f

New member
חחחח איכס../images/Emo4.gif

אמא סיפרה לי שבתיכון היא אכלה גיר ובמקום להעלות לה ת'חום הוא עזר לה כי היה לה מחסור בסידן

K i f

New member
זה לא מצחיק! היה לה מבחן במתמטיקה

באותו יום
היא רצתה להיות במיטה במקום בכיתה

K i f

New member
עדיין איכס ../images/Emo4.gif

לא רוצה משהו עם חום
אני רוצה משהו מקורי! המפקד שלי רואה בי כאחד עם כוח סבל עצום! אני הכי ראש קטן שם... אני לא מתלונן ולא מקטר כמו השאר... ועם כל כאבי הגוף אני ממשיך לשתוק;\ הוא לא יאמין לכל דבר.. הוא בטוח ידע שזה הצגה... כנראה שאין מצב שיוציאו אותי...
בטח לא כשהתחלנו לטווח... ועכשיו אסור לי להפסיד ימי מטווחים כי 4 ימים שאני מפסיד... אני עושה טירונות חוזרת ;/ בטח עכשיו יהיה יום מטווחים ויום שיעורים/יום שטח וזה למה? כי יש לנו טירונות מורחבת! ברמה של קרבי! ואנחנו אמורים ללמוד בה על 4 סוגי נשקים, ומצטיינים ילמדו על אחד נוסף ואולי גם רימונים... ככה שהם לא יוותרו לי בקלות על ימי מטווחים... =( טוב נו... אשתוק ואקבל את זה כמו שזה...
אבל אני אתגעגע אליכם! ואדמיין שאני שם... איתכם

זה כ"כ לא בריא.. ../images/Emo5.gif זה רעל..

לא שסיגריות זה כן בריא
~אההמ אההמ אני ילדה טובה~

ס ט י י ק

New member
חח אבל אם הוא כ"כ רוצה גימלים

שומדבר לא יעצור אותו אני הייתי עושה את זה כדי שיהיה לי חום וגם עוד הרבה דברים רק כדי לקבל חופש[בין אם זה בצפר ובין אם זה צבא]

כן ואז כל החופש הלך לו.

חום/כאבים ואם הוא משתמש בגיר או מה שלא יהיה, יכול להיות הרבה יותר גרוע

ס ט י י ק

New member
לאלאלא

החום של הגיר הוא מידי ואז הוא ישר רץ לבית חולים להוציא גימלים וזה עובר תוך איזה שעה זה לא כ"כ נורא טוב אני אשתוק עם העצות שלי

גוטשה

New member
אגב, מפגש של הרשמי

יוצא ב-23/10 מי שרוצה, כרגיל על הגג ב-13:00-14:00 ככה. תבואו!

SUNSHINE88

New member
אממ שאלום אני שחף [:

אממ תעשו מפגש ב-23 ואז אני אבוא ואני אגיד שלום [: ואתם שואלים למה? כי ככה. חח סתם כי אני אוהב להכיר אנשים.. ואממ זה נורא נחמד כי אני מת על שייגעצ בהופעות.. [: ואממ זהו.. אז סבבה? סבבה [: ד"א מישהו היה בהופעה שלהם בשברולט בחולון??

שחףףףףףףףף../images/Emo99.gif

נממ, כמו שאמרתי לך. אני לדבר עם חברה אח"כ אני אדבר איתך
, רוב הסיכויים אני באה:]

פרקשון

New member
אני זוכר את שחף

היית בקרית אונו בהופעה של שייגעצ לא? עם חברה שלך ועם הדס צודק אנוכי?

למעלה