כן כן אני יודע שזה מרגיז, אבל לבסוף קבענו אנשים שיש מפגש בתאריך 25.7 ביום שני בשעה חמש בצהריים בקניון עזריאלי, בקומה השלישית מי שרוצה להגיע מוזמן לבוא...אני הבנתי שיש בערך איזה חמישה שישה אנשים שבאים, אז קדימה אנשים כול מי שיכול שיבוא
חחח...נו מה לעשות ככה אמרו כבר אנשים שהם יכולים לבוא בתאריך הזה, אני מצידי אין לי בעיה באוגוסא שיהיה, אבל אז לא כולם יכולים לבוא באוגוסט טוב נראה כבר צריך לברר עם נועה מתי היא קבעה לבסוף את המפגש
מחר כולם לא לשכוח המפגש שתכננו כבר המון זמן בקניון עזריאלי מחר בשעה 5 בצהריים כרגע מי שידוע שאמר שהוא מגיע זה האנשים האלה Extraordinary Girl 8 דם דם heavenly girl KRUEGER R y a n O כרגע זה רק חמישה אנשים, אז יש עוד מישהו מכאן שמגיע ואנחנו לא יודעים ואגב אם מישהו מבאר שבע, קרית גת או לוד מגיע ברכבת שיודיע לי אני יפגש איתו
כבר באייסי...יש לי אותו מהדף קשר חוצמזה ככה אנשים מי עוד בא Noa131, A disturbed girl, Tinkerbel69, דרדס מסטול 570, Dk171...מישהו ממכם בא מחר למפגש? תבואו אנשים...גם את מי ששכחתי לכתוב, אל תהיו כבדים
וואלה אין לי מושג מי בא וחבל מה אם זה רק את באה, אני לא יצא מהבית לתל אביב רק בשבילך...חחח...סתם לא, אבל באמת אם רק 4-5 אנשים באים אז לא שווה אני יוותר להפעם
גיוס קל..ושפשוף נעים- אם ככה אומרים הייתי כותב לך כרטיס ברכה ושם שם כסף אבל קצת בעיה יהיה לתת לך אותו..חח בכול מקרה בהצלחה בצבא וכו' וכו' ובלה בלה בלה אם תהיה בטירונות בנגב אתה מוזמן להתנחל אצלי בדרכך הביתה
יש לי לימודי פסיכומטרי והשלמות מבחנים ואני שקועה בזה... חוץ מזה אני גרה בצפון ואם כבר אני באה לתל אביב אז זה הולך להיות לפסטיבל הבירה... אם זה יסתדר בכלל אבל היי תתעדו כדי שגם אנחנו נהנה ))
חשבתי על המפגש הזה באמת, ונראה לי לא הגיוני שיהיה מפגש עם 4 אנשים בכול מקרה אנשים לדעתי כדאי לדחות את המפגש של מחר לתאריך יותר נורמלי באוגוסט, כי ככה קצת יותר אנשים יכולים להגיע ממה ששמעתי-אני כבר לגבי מחר לא יבוא, אז חבל אנשים לבינתיים המפגש נדחה-חבל שסתם רק 4 אנשים יבואו לפגש. אז באוגוסט אנשים עושים מפגש ואני רוצה נוכחות מלאה של כולם מובן!...חחח