מפגש

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רגע רגע
אבל מחר אני אהיה בת"א
לפי דעתי נעשה מחר מפגש, ובאוגוסט עוד אחד... ככה אפשר להכיר יותר טוב.. :) נחכה לעוד אנשים שיגיבו בקשר למחר, מה לעשות שהפורום הזה, פורום קטן.. דם דם, תבוא! עכשיו מה שצריך למצוא כמה שיותר אנשים, ולא לרדת מהרעיון לאט לאט...

דם דם

New member
אוקיי בסדר בסדר

אני יבוא מחר אני כבר יתאם איתך באייסי קיו הכול וגם תמונות שנדע את מי לחפש מחר אבל באמת יהיה מביך אם רק את ואני נהיה שם מחר

דם דם

New member
בדף קשר

לא כולם מופיעים...יש כולה 17 איש בדף קשר מתוך אולי 23 אנשים שאני זוכר שנמצאים כאן בפורום...ועוד כחמישה שנמצאים כאן רק מידי פעם וכותבים ככה שיש כאן בסך הכול 28 איש בפורום והוא לא כול כך קטן כמו שחושבים אבל מה לעשות שרק חצי מהם פעילים כאן תמיד במילה אחת א-כ-ז-ב-ה

דם דם

New member
עכשיו כבר מאוחר מידי

לשכנע אנשים לבוא, חוצמזה אף אחד לא עושה לי טובה מי שרוצה לבוא יכול למצוא מישהו מהעיר או הסביבה שלו שהוא יכול לבוא איתו אל מה שכן באוגוסט אני מתכנן לכולםםםםם פה מתקפה באייסי ובמסרים..חחח לשכנע אותם לבוא למפגש גדול יותר

sapirush1

New member
למה ב-5 בצהריים?

אני גם ככה יהיה שם אז אבל אני מתכננת לחזור בסביבות 6-7... ואני מב"ש אבל אני יוצאת ברכבת של 10:50

דם דם

New member
ספיר אז מה הבעיה

ניפגש ככה בחמש בערך, ונראה לנו את הסרט הזה שתכננו אחר כך תוכלי לחזור הביתה באיזה שעה שאת רוצה, רכבת לבאר שבע יש כול שעה, גם תקני כרטיס דו כיווני ואת יכולה להשתמש בו בכול שעה שאת רוצה חוצמזה אני חוזר גם לבאר שבע אז אני כבר יבוא איתך בחזרה הביתה רק תישארי איתנו גם...לא כיף נהיה קצת אנשים טוב...ותתאמי איתי באייסי (313883502)

sapirush1

New member
רואים סרט? ../images/Emo12.gif

אוקיי יש כאן כמה דברים שפיספסתי.. איזה סרט? ואני צריכה מספרי טלפון שלכם כדי שאני ימצא אתכם

דם דם

New member
נחליט כבר אחר כך על סרט

אבל תצרי איתי קשר באייסי שלי שנידע לפני זה אני כבר ידבר איתך וגם עם טורי בערב

sapirush1

New member
האיסי שלי נדפק

הוא כל שנייה מתנתק.. בכל מקרה הוספתי אותך אז תאשר אותי

קוראים לי טובי$!@!$

ולפי דעתי נלך לראות "מלחמת העולמות" כי "מים אפלים" אין בגלובוס..[עזריאלי]

דם דם

New member
אופס פאשלה שלי

חחח...סורי, טורי, טובי או איך שאת רוצה..חחחח

דם דם

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

טוב אנשים אז אמרו שמחר המפגש יהיה בסופו של דבר יופי אז קדימה נו למה לא כולכם באים, יואוו אני נודניק..חחח Noa131, A disturbed girl, Tinkerbel69,R y a n O, KRUEGER,Aeon,shawn 1 ,Cindy Campbell ,EveryoneMustSuffer ענת ריאן, Michalush MI ,אתם באים כולכם
ומי עוד אני שכחתי...אז כול מי שיכול לבוא מחר וולקאם

noa131

New member
אני באה..אבל

נעמה(krueger) אמרה לי שהיא לא באה.. סורי.. וטינקרבל- אפשר את הפמספר פלאפון שלך? למקרה שאני לא מזהה...

למעלה