Aerosmith-I Don't Want To Miss A Thing* למה עליי לא רושמים שירים כאלו?
D danduuu New member 8/11/06 #36 Aerosmith-I Don't Want To Miss A Thing* למה עליי לא רושמים שירים כאלו?
T The Young Amyrlin New member 8/11/06 #38 ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif חח אני יודעת לנגן אותו אני אקדיש לךP:
D danduuu New member 8/11/06 #41 ישש../images/Emo99.gif בעצם רגע! מה אני עושה פה? אני אמורה להיות מתה! X______X
D danduuu New member 8/11/06 #39 Children Of Bodom-Punch Me I Bleed אני מציפה? אני?? מה פתאוםםם אתם לא באמת רואים את ההודעות שלי זאת אשליה
Children Of Bodom-Punch Me I Bleed אני מציפה? אני?? מה פתאוםםם אתם לא באמת רואים את ההודעות שלי זאת אשליה
T The legendary DuDe New member 9/11/06 #48 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צ'ילדרן אחת הלהקות הכי טובות הידועות לעולם הזה.
פ פונצית גירל האמיתית New member 9/11/06 #55 מה חסק משמעות? מה?../images/Emo11.gif כבר שנתיים וחצי עם האובססיה הזאת, בהתחלה זה היינו רק אני נדיר, ועוד כמה, פתאום יש דיי הרבה
מה חסק משמעות? מה?../images/Emo11.gif כבר שנתיים וחצי עם האובססיה הזאת, בהתחלה זה היינו רק אני נדיר, ועוד כמה, פתאום יש דיי הרבה
T The legendary DuDe New member 9/11/06 #56 אבל זה מאעפן!!!!! ואת בכלל, אין לך משמעות! (איזו קללה של נוע"לניקים)
T The Young Amyrlin New member 9/11/06 #59 וואו, באמת נוע"לניקי ממשXD [למרות שהאסוסיאציה המיידית שלי הייתה למתמטיקה, כי אני חננה כל כך:/]
ה הקיסר קראולוס New member 10/11/06 #65 שצ'ילדרן זה חרא ../images/Emo3.gif נתפשר בזה שאני לא אוהב אותם
T The Young Amyrlin New member 8/11/06 #40 Blind Guardian - Sadly Sings Destin y מצטערת שאני מציפה היום, פשוט יוצאים שירים ממש טובים בפלייליסטXD
Blind Guardian - Sadly Sings Destin y מצטערת שאני מציפה היום, פשוט יוצאים שירים ממש טובים בפלייליסטXD