מצעד נוכחות חודשי!

Rose131

New member
../images/Emo41.gifמצעד נוכחות חודשי!../images/Emo41.gif

שם: תאריך לידה: גיל: כיתה: מין: איזור מגורים: להקות הכיהכי אהובות: שירים הכיהכי אהובים: מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: לאסטFM: תמונה(שלכם): מה אתם שומעים עכשיו? לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? אתם באים לאוונסנס?

Rose131

New member
../images/Emo185.gif

שם:נועה תאריך לידה:10.9.91 גיל:15 וחצי כיתה:י' מין:נקבה איזור מגורים:ירושלים\מבשרת להקות הכיהכי אהובות:MCR,דהיוזד,HIM שירים הכיהכי אהובים:אני לא באמת יכולה לענות על זה. מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: [email protected]. לאסטFM: אוך איזה טיפשה אני עשיתי את זה פעמיים בטעות
קיצור אני Rose131 בלאסטFM
מה אתם שומעים עכשיו?Universally speaking- RHCP לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים?מחורבנת-משהו יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? בגרות במחשבת ובהיסטוריה אתם באים לאוונסנס?בארור

Wild Eye Joker

New member
*מתחמקת מהסטורי*

שם: שיר תאריך לידה: 9.1 גיל: 17 + כיתה: יא' מין:
איזור מגורים: צפון. להקות הכיהכי אהובות: מכ"ר, דה יוזד, לוסטפרופטס, ביפי קליירו, פיונרל, אפ"י. שירים הכיהכי אהובים: כל השירים של הלהקות למעלה מסנג'ר: מסר מה אתם שומעים עכשיו? The Ripper- The Used לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? מייגע יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? אהא במה לא.. אתם באים לאוונסנס? נה

BabyShambles

New member
../images/Emo111.gif

שם:
אופיר. תאריך לידה:
7.7 [והשנה זה ה-07.07.07 יום שבת!11] גיל:
אהיה 15. כיתה:
ט'. מין:
F איזור מגורים:
סתם חור. להקות הכיהכי אהובות:
פלסיבו, ביטלס, קווין ועוד כמה. שירים הכיהכי אהובים:
יותר מדי. מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]:
מסרים? לאסטFM:
אין. תמונה(שלכם):
איכ. לא. מה אתם שומעים עכשיו?
אותי שותה אייסקפה? לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? אתם באים לאוונסנס?

BabyShambles

New member
שכחתי ת'שאלות האחרונות.

לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים?
די טובה. משנה מקום משנה מזל:p יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה?
עוד שנה מהיום>< אתם באים לאוונסנס?
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!1111111 די.

dandiT

New member
זה לא אמור להיות מסדר? ../images/Emo6.gif

שם:דניאל ^_^ תאריך לידה: 26.12 גיל:15 כיתה:ט מין:בת?
איזור מגורים:ת"א להקות הכיהכי אהובות: HIM The used 30STM שירים הכיהכי אהובים:יש המונים>< מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: [email protected] לאסטFM:
? תמונה(שלכם):חחח... לא
מה אתם שומעים עכשיו?30STM - Capricorn
לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? זוועתית
אתם באים לאוונסנס? לא T_T

milkofamnesia

New member
יאפ.

שם: אלון. תאריך לידה: 10.09.88 גיל: 18 כיתה: י"ב מין: זכר איזור מגורים: אשדוד להקות הכיהכי אהובות: בלוק פארטי, אינטרפול, רדיוהד. שירים הכיהכי אהובים: Placebo - Without you I'm nothing מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: [email protected] לאסטFM: http://www.last.fm/user/milkofamnesia/ תמונה(שלכם): מה אתם שומעים עכשיו? Dizzee Rascal - pussyhole לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? בסדר, אני מניח יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? היטוריה, אזרחות, ביולוגיה, גיאוגרפיה אתם באים לאוונסנס? לא

מיאו../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: הגר תאריך לידה: 21.2 גיל: 14 כיתה: ח' מין: נקבה? איזור מגורים: ת"א להקות הכיהכי אהובות: פאניק! שירים הכיהכי אהובים: מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: [email protected] לאסטFM: אין תמונה(שלכם): מה אתם שומעים עכשיו? הלוגודביי לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? חרא יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? לא אתם באים לאוונסנס? לא

../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif

שם: טל. תאריך לידה: 19.8.1991 גיל: 15 ו - 10 חודשים
כיתה: יוד. מין: בפעם האחרונה שבדקתי הייתי נקבה. איזור מגורים: ישוב קידר, חור ליד מעלה אדומים. להקות הכיהכי אהובות: MCR, MUSE. 30STM, BILLY TALENT, ARCTIC MONKEYS, LINKIN PARK. שירים הכיהכי אהובים: נו מה, לבחור? מסנג'ר: [email protected] לאסטFM: שו? תמונה(שלכם): מה אתם שומעים עכשיו? את חברה שלי שרה את Its Not Over של כריס דוטרי
לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? קשה. מלחיץ. איכס. גועל נפש. להישרף בגיהנום! יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? בגרויות בלשון ובהיסטוריה.. מתכונת בהיסטוריה כבר עברתי וביום ראשון יש לי את המתכונת בלשון
אתם באים לאוונסנס? יש לי אפשרות להשיג כרטיס, אבל אני עוד לא יודעת.

T y r

New member
מצמוצה

שם:יובל תאריך לידה:26.05.1990 גיל:17 וקצת כיתה: י"א מין:זכר איזור מגורים:מבשרת ציון להקות הכיהכי אהובות:,Third eye Blind,Oasis,The Strokes,Aerosmith,PATD,Kasabian,Muse,Radiohead, Razorlight ועוד מלא חח שירים הכיהכי אהובים: Let Down -Radiohead, You only live once- The Strokes, REM- The one I love D'you know what I mean-Oasis , Gas Panic-Oasis, Slow Motion - Third eye blind מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]:[email protected] לאסטFM:מה? תמונה(שלכם):אממ אין כוח, אם באמת רוצים שלחו הודעה ואני ישלח לכם מה אתם שומעים עכשיו?All the Lonely people -Beatles לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? חפיף כרגיל, חשבתי אוליי יהיה מאמץ מצידי השנה אבל פפפפ יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה?מתמטיקה,אזרחות,לשון,פיזיקה אתם באים לאוונסנס?לא! לא רצויי שם חח

Rose131

New member
נווו בוא איתי ועם עדי לאוונסנס!

תוכלו לחפור אחד לשני על להקות-.-"

T y r

New member
אממ

שתדעי לך שזה דיון תרבותי מעמיק שיש לנו, ובקשר להופעה את לא באמת רוצה אותי שם חח

shim1110

New member
כל השירים שאתה אוהב גם אני אוהבת../images/Emo13.gif

אני מאשימה אותך!