מצעד נוכחות חודשי!

D;

שם: יעל תאריך לידה: 6.8 גיל: 15 כיתה: י' מין: נקבה איזור מגורים: כפ"ס להקות הכיהכי אהובות: MCR, Muse, Radiohead, The Used, The Smiths שירים הכיהכי אהובים: נו באמת. מסנג'ר: [email protected] לאסטFM: http://www.last.fm/user/pussy_punk/ אם אין לי אותכם, תוסיפוני. מה אתם שומעים עכשיו? אינפקציה - ככה מפנקים לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? חראבלבן יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? יום שלישי הייתה בגרות במתמטיקה, היום מתכונת בלשון ועוד שבוע ככה הבגרות בהיסטוריה. יאאאבבבללה. >>: אתם באים לאוונסנס? פחח לא.

Brianstorm

New member
../images/Emo83.gif

שם:
פז. תאריך לידה:
20.11.92 גיל:
14.5 כיתה:
ט מין:
נקבה איזור מגורים:
ת"א להקות הכיהכי אהובות:
מממ קשה ><,KC,AM,YYYs,ליברטינס ובייבישמבלס (אהעאהע אני מקבלת את דאון אין אלביון ואת הEP יום ראשון@@!#$%@#$%#^#) שירים הכיהכי אהובים:
לא יודעת;; מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]:וואל [email protected] ומייספייס:תכנסו לשל אופיר או משהו ומשם תכנסו אלי P-: תמונה(שלכם):
~~~~~ מה אתם שומעים עכשיו?the kooks-You Dont Love Me לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים?
חרא,פחות או יותר,אבל אני עוברת בית ספר אז זה ישתפר.. יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה?
עוד לא אתם באים לאוונסנס?
נהה לא אוהבת אותם

Djerry

New member
^__^

שם: דגנית תאריך לידה: 21.11 גיל: 17 כיתה: י"א מין: נקבה איזור מגורים: קריות להקות הכיהכי אהובות: muse, silverchair,bright eyes שירים הכיהכי אהובים: זה קשה מדי
מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: [email protected] לאסטFM: http://www.last.fm/user/Djerry תמונה(שלכם): מה אתם שומעים עכשיו? ציפורים לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? זוועה יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? תנך, כימיה והיסטוריה אתם באים לאוונסנס? כככןןןן תמונה(שלכם): מה אתם שומעים עכשיו? לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? אתם באים לאוונסנס?

lestatgirl

New member
ישראליות מטומטמות כ"כ..

שם:אטי תאריך לידה:090989 גיל:17 כיתה:י"ב מין:נקבה איזור מגורים:ראשון להקות הכיהכי אהובות:ליבס שירים הכיהכי אהובים:עזבו אותי באמאשכם מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]:lestatgirl@coolmail/co/il flickr.com\photos\etti לאסטFM: תמונה(שלכם):לא מצטלמת מה אתם שומעים עכשיו?תוכנית בביב לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים?איכסה יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה?תנך אזרחות ג"ג אתם באים לאוונסנס?לא

Chemical Venom

New member
ME ME

שם: אור תאריך לידה: 15.2.90 גיל: 17 ומשו כיתה: י'א מין: זכר איזור מגורים: חור לייד פ"ת להקות הכיהכי אהובות: גרר לינקין לוסטפרופטס MUSE 30STM MCR יש הרבה.. שירים הכיהכי אהובים: עזבו מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: מסן: [email protected] לאסטFM: אין לי כוח לפתוח אחד תמונה(שלכם): ---- מה אתם שומעים עכשיו? Shiny Toy Guns - You Are The One לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? מעולה!!! יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? יש יותר מידי אבל אזרחות ממש מפחיד אותי וגם היסטוריה אתם באים לאוונסנס? לצערי לא...

Luna Sphere

New member
*jumps on the bandwagon*

שם: אורן תאריך לידה: 24.7 גיל: 42 כיתה: סיימתי בצפר ממזמן ^ מין:נקבה איזור מגורים: צפון להקות הכיהכי אהובות: ארקטיק מאנקיז (אתם כבר צריכים לדעת את זה), הסטרוקס, הליבס ז"ל, WAS, ג'יימי טי, קלקסונס, מכביז, לריקין לאב ז"ל, ועוד המונים. המונים. שירים הכיהכי אהובים: אין מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: מסנג'ר [email protected] אין בלי בלוג וגם אם היה זה היה טיפשי לפרסם אותו כאן... מייספייס- www.myspace.com/pennylane0 לאסטFM: נופ תמונה(שלכם): מה אתם שומעים עכשיו? כלום לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? למי אכפתS: יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה?נופ אתם באים לאוונסנס?נופ

SainTonix

New member
../images/Emo191.gif

שם: תומר תאריך לידה: 21/6 עוד 20 ימים יומולדת!! גיל: עוד 20 ימים 17 (?!) כיתה: עולה ליב' .. פאק איזה מוזר להגיד חח מין: זכר איזור מגורים: פ"ת להקות הכיהכי אהובות: GC & MCR & The Used שירים הכיהכי אהובים: אממ אני לא אתחיל עם זה , כנסו לLastFM שלי מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: כבר כתבתי מסנג'ר איפשהו.. אז מייספייס - http://www.myspace.com/toxintonix אפילו עדכנתי אותו לפני כמה ימים =] לאסטFM: הנה - http://www.last.fm/user/Saintonix תמונה(שלכם): חח טוב זה מה שמצאתי כרגע.. לזכר החצי מוהאק שהספיק לחיות בדיוק חצי שעה חח מה אתם שומעים עכשיו? חח בדיוק השניה שמתי! Fall Out Boy - Bang The Doldrums לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? האמת, אמרו שיא' זה קשה ומפחיד ועם המון בגרויות.. אז זהו שלא ממש חח היה דווקא לא רע יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? ברור! חח יום ראשון מגן בספרות ונשארו עוד בגרויות באזרחות וספרות אתם באים לאוונסנס? יאפ =]

SainTonix

New member
יאיי קיבלתי את הכרטיסים היום!! איזה אושר! ../images/Emo3.gif

רק עכשיו אני מרגיש את זה ממש מתקרב! עוד 24 יום!

HarlequinGirl

New member
טנהנהנהנה

שם: יאנה. תאריך לידה: 14/1 גיל: בת כמה אני נראת? כיתה: זין מין:
איזור מגורים: כפ"ס. להקות הכיהכי אהובות: הרבה. שירים הכיהכי אהובים: הרבה. מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: myspace.com/iamandyyo מסנג'ר בשרשור האחר הזה לאסטFM: נמ last.fm/helpmeiminhell תמונה(שלכם): מה אתם שומעים עכשיו? justifield של איזה להקה לא מוכרת. לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? חרא. יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? נה. אתם באים לאוונסנס? נה.

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifכן, HISTORY SUCKS!!!../images/Emo9.gif

שם:מיכל תאריך לידה:18.01.90
:] גיל:17 וחצי נראה לי..חח כיתה:י"א מין:נמ, לא מוגדר..חח..נקבה איזור מגורים:י-ם להקות הכיהכי אהובות:ולל, MCR, מיוז, 30 שניות, לוסטפרופטס, ודה יוזד הצטרפו לא מזמן:] שירים הכיהכי אהובים:יש יותר מידי
מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]:אין לי מסנ, יש אייסי!!:] 324731190 לאסטFM:הא?!
תמונה(שלכם):כן, כן:] מה אתם שומעים עכשיו?:LET IT BLEED
לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים?:סבבה לגמרי! יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה?:הסטוריה אוטוטו, בגרות בצרפתית, בגרות בהסטוריה(ואז אין לי יורת בחיים!!!!
) וכמובן שיולי אני עושה מתמטיקה 001..חח אתם באים לאוונסנס?:לא כ"כ מדברים אליי

נמ

שם: ספיר תאריך לידה: 26.4 גיל: 13 כיתה: ז' מין: נקבה איזור מגורים: ערד להקות הכיהכי אהובות: הרבה שירים הכיהכי אהובים: נו. מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: מסנג'ר - בשרשור למטה. לאסטFM - יש בקבוצה של הפורום >< לאסטFM: פעמיים? מה אתם שומעים עכשיו? Somebody Told Me - The Killers לכבוד סיום השנה: איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים?
יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? >< אתם באים לאוונסנס? כן

חצילע

New member
נימנימ.

שם: נועם D:
תאריך לידה: 6.12
כיתה: י' D:
איזור מגורים: חור? X:
להקות הכיהכי אהובות: HIM, The used. כאילו, יש מלא. אבל שתי אלה היו ונשארו האהובות.
שירים הכיהכי אהובים: אין דבר כזה;;;
מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: [email protected]
לאסטFM: אינלי ;;;
תמונה(שלכם): ממ.
מה אתם שומעים עכשיו? Nightwish - Sleeping Sun
לכבוד סיום השנה: כע? D:
איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? נחמד +
יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? זהו, נגמרו מתכונות. עכשיו רק בגרויות באמנות, היסטוריה, לשון ומעגל"ש. ^^
אתם באים לאוונסנס? דה. ^_^

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif../images/Emo221.gif

שם: מעין תאריך לידה: 11.8.88 גיל: 18 וחצי (חיילת) מין: נקבה איזור מגורים: קרית חיים להקות הכיהכי אהובות: Muse, MCR, AM, Keane ועוד כל מיני... מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: [email protected] לאסטFM: היוזר זה xMaayanKx אבל אני על המחשב הפחות טוב, אז זה לא נכנס לי לאתר או למסנג'ר...

עונה נהההההההההההה

שם: רביד תאריך לידה: 29.1.לפני הספירה גיל: לא שואלים אישה לגילה אלא אם היא פחות מ18 כיתה: שכחתי מבצפר מין: ברור....כלומר נקבה איזור מגורים: באר 7 בערך להקות הכיהכי אהובות: לסיבו, דפש מוד, ליברטינז, ג'אם, פחסטולס, הסמיטס, ארקטיק מאנקיס, קייזר וכו שירים הכיהכי אהובים:יש המון, הכי cherry lips של garbage מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: לאסטFM: מה? שו? ווט איז? תמונה(שלכם): אין לי מה אתם שומעים עכשיו? סרט מעצבן של בן אחותי, יו גי הו שמו (של הסרט הכוונה)

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifווהו0:

שם: לי. תאריך לידה: 27.11. גיל: 15 וחצי. כיתה: ט'. מין: לא עכשיו. איזור מגורים: מרכז. להקות הכיהכי אהובות: דרים ת'יאטר, אופת', לד זפלין, פלסיבו, הדורז. שירים הכיהכי אהובים: שירים של הלהקות האלה. מסנג'ר[ואם בא לכם אז גם בלוג, לאסטFM, דוויאנטארט, מייספייס, משהו בסגנון.]: [email protected] אבל תזדהו. לאסטFM: אין. תמונה(שלכם): חהחהחהחה! לא. מה אתם שומעים עכשיו? Opeth - In mist she was standing. לכבוד סיום השנה: הה. איך אתם מסכמים את השנה שעברה מבחינת הלימודים? טוב. יש לכם בגרויות החודש? מתכונות? במה? לא. אתם באים לאוונסנס? לא:}

למעלה