מצעמם לי. לאן יוצאים החנונים ביום שישי?

MajorWinters

New member
הלכנו לחבר

עשינו מרתון הרצאות של הוקינג. נרדמתי לקראת השעה השלישית. זה אמנם היה מרתק אבל הייתי עייף.

אתמול ............

ישבתי עם ידידים שתיתי ואז הלכתי למועדון והקאתי שם בלי סוף אז חזרתי הבייתה אמא שלי הייתה צריכה לרדת למטה לעזור לי לעלות הבייתה פאדיחות עכשיו היא גם כועסת עליי וגם הראש מתפוצץץץץץץץץץץ והבטן עושה הפכות אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

בשישי...

הייתי במפגש פורום יוצאים בשאלה. הם/אנחנו בד"כ נפגשים כל יום חמישי בפאב כלשהו. היה ממש נחמד השישי הזה.

little moon

New member
יום שישי הגרוע בחיי

רבתי עם חבר שלי כל הלילה, כמעט יצאתי מהבית בשתיים בלילה (אין לי רכב או משהו, ואני גרה בקיבוץ חור). היום בבוקר רבנו עוד יותר, ובסוף יצאתי מהבית בטריקת דלת. עכשיו שתבינו, זאת הפעם הראשונה בחיים שלי שעשיתי דבר כזה, אני הבן הכי רגוע בעולם בערך. כאילו, באמת, אני עובדת עם חולי נפש, עם אוטיסטים, ואף אחד לא הצליח לעצבן אותי, ככה שזה שהלילה נגמר ככה אומר שזה היה לילה גרוע ברמות מטורפות...

suki da yo

New member
../images/Emo24.gif

את צריכה כנופיה של פושעים מיפו שתתן לו מכות? לא, כי יש לי קשרים

../images/Emo24.gif אוי מאמי

כן חבר יכול לשגע אותך יותר מכל דבר אחר תאמיני לי אם הגעת לכזה מצב הוא לא שווה אותך וזה מנסיון לאף אחד לא מגיע להעלות לך את הפיוזים לרמה כזאת

לאינטרנט.

אני כותב דמות משחקי תפקידים, והייתי צריך לקרוא כל מיני דברים כדי לעשות את זה, ולבקש עזרה מחבר'ה בפורום אינטרנט שמוקדש למשחק.

sagima

New member
פאב

ואז סושי ואז נרגילה אצל חבר (ואני אדין לא מבין את הפואנטה בנרגילה, זה לא טעים ולא כיף)

suki da yo

New member
המממ...

קפה עם חברה, ואז מסיבה בזמיר עם ידיד שלי וחברים שלו. מעט אלכוהול, הרבה מצב רוח טוב. מוזיקה משונה. המון המון הומואים (כמה לא מועיל...
) היה אחלה סופ"ש.

ארוחות שישבת עם כל המישפוחה!!

עם כל המעדנים המדהימים שאמא מכינה לכבוד שבת פשוט דלישס! וכמובן הכי חשוב עונג שבת!!!! מנוחה מכל הסובב אותך : )

למעלה