מצעמם לי. לאן יוצאים החנונים ביום שישי?

RichardSmith

New member
../images/Emo122.gif

העיסוק שלי היה יבש למדי... ביום שישי בבוקר עליתי לכור מחצבתי - שכונת גילה. אימי חזרה בלילה הקודם משבועיים בגרמניה והייתי עימה ועם המשפחה. חברים קפצו לבקר גם. אחר כך חזרתי לדירתי ו... קצת אינטרנט ולישון די מוקדם.
החברים יצאו העירה אבל לא היה חשק להצטרף. ככה שלא היה טעם לציין זאת קודם, לא משהו מלהיב.

הכשל הלוגי כאן הוא:

בדרך כלל, כשמישהו "יוצא ביום שישי", הכוונה היא שהוא עושה זאת בערב. כאן חלק מהאנשים הבינו שאמרת שגלשת באינטרנט אחרי כניסת שבת, וכיוון שאתה שומר שבת, זה לא הגיוני (או שאתה כבר לא שומר שבת?) יכול להיות עשית את זה לפני כניסת שבת ואז אין שום בעיה

מתן4ל

New member
תודה,

עכשיו הבנתי! אז א) אצלי אחרי כניסת שבת מתחיל יום שבת - הערב של יום שישי הוא יום חמישי לפני 12(+יום שישי אחרי 12) לפני הספירה האזרחית - (כלומר בין השעות 8:00 בערב ל12:00 בלילה היום אצלי לא תואם את הספירה הרגילה.) אבל ב99% מהמקרים אני מדבר כמו כל בן אדם רגיל (כלומר אני אמשיך להגיד היום יום חמישי גם אחרי השקיעה וגם אחרי 12 בלילה ואחליף יום רק אחרי שאני יתעורר בבוקר) ב) ניחשת נכון - זה היה לפני כניסת שבת. נ.ב. (אוקי אני מפסיק לכתוב "כשל לוגי" בהודעות שלי
)

האם קרה משהו שאמור היה לשנות את זה?

זה שאתה חכם ובעל לוגיקה מצוחצחת (נראה לי) אבל עזוב, כנראה אני לא מבינה בזה

sagima

New member
וולאה?

איך אתה יודע? ערכת ניסוי? עשית מחקר בנושא? באיזה כתב עת מדעי הוא פורסם?

מתן4ל

New member
למה חוסר כבוד?

היא התפלאה שאני עוד דתי, אני יכול לחשוב על 2 סיבות להתפלא על זה, שעשיתי משהוא שמראה שאני לא דתי (למשל נפגשתי על "שוקלד מריר שולט" שהיא לא דתיה) שגיליתי משהוא שיגרום לי לחשוב שלא כדאי לי ליהיות דתי (למשל ששוקולד מריר סיפרה שהיא פגשה את ריצארד סמית) [חשדתי שהסיבה היא הסיבה הראשונה - שאמרתי שאני משחק ביום שישי, אבל הסברתי את עצמי אז כנראה שלא] מסתבר שזה היה מהסיבה השניה - הייתי אמור לחשוב על זה ולהגיע למסקנה שלא - אבל זה לא קרה (גם לא חשבתי על זה לעומק וגם לא הגעתי למסקנה שלא), [ולהגיד שאני חכם אמור ליהיות מחמאה לא?].

mar blue sky

New member
ארוחה משפחתית

אבל הפעם היה חגיגי במיוחד (מסיבת גיוס לי ולבן דוד שלי) היו פינוקים נחמדים ביותר! והיום בערב יצאתי עם חברה לטיילת. סוף שבוע מהנה במיוחד

pieceofmadness

New member
I went 4 a buff concert../images/Emo168.gif

Well, it was actually Saturday night. Got sick and tired of all the "think-they-are-so-smart" blokes who came up to me with sorts of very interesting proposals, so I forced my friend to write all over my forehead in black ink: UNAVAILABLE

יוצרים בן אדם במחשב

או לפחות זה מה שניסיתי לעשות, ב-Maya למי שמכיר ועשיתי קצת ג'אגלינג, וניגנתי אין לי הרבה חיים כנראה

למעלה