את לא עומדת בקצב הגיע הזמן שאני אשיג אותך
ע עידיתוש והאוצרות New member 27/4/06 #16 את לא עומדת בקצב../images/Emo3.gif הגיע הזמן שאני אשיג אותך
א אפרז New member 27/4/06 #13 גם זאת מקסימה!!! נו??? אין לי סבלנות, רוצה ללכת לישון (אני לא חית לילה כי אם ציפור בוקר)
W wildspirit New member 27/4/06 #15 אין לישון עד סוף הסדנה ../images/Emo70.gif שימי גפרורים בעיניים כמו שעידית אומרת
א אפרז New member 27/4/06 #19 אני צריכה לקום ב-5 בבוקר יש לי עוד 15 עבודות לבדוק עד יום שני. הזמן קצר והמלאכה מרובה.
W wildspirit New member 27/4/06 #34 שלום לך הגעגועים מציפים אותנו איפה נעלמת לנו? מקווה שהכל טוב אוהבת המון
ק קורא לה אלה 1 New member 27/4/06 #40 הטבעת הסגולה פשוט ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif מדהימה, מיוחדת, ויפההההההה!!! גם אני רוצה !!!! גם הלבנה יפה, ובכלל... נחמד להיות פה בין משוגעות אני פה רק בגוף, בנפש אני במיטה ישנה עמוקות... אלה
הטבעת הסגולה פשוט ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif מדהימה, מיוחדת, ויפההההההה!!! גם אני רוצה !!!! גם הלבנה יפה, ובכלל... נחמד להיות פה בין משוגעות אני פה רק בגוף, בנפש אני במיטה ישנה עמוקות... אלה
ע עידיתוש והאוצרות New member 27/4/06 #24 וה../images/Emo23.gifבות מהסדנא שלי ושל משכית הנה הטבעת שכבר גמורה