מקבץ תמונות מהליקוי המלא

Gilliana

New member
../images/Emo41.gifמקבץ תמונות מהליקוי המלא../images/Emo41.gif

מבחר תצלומים מהליקוי המלא כפי שנצפה היום בתורכיה.

Majestic12

New member
יוצא מהכלל - תודה

וכמובן, ניתן היה לצפות בשידור חי בליקוי, באתר מצפה הכוכבים ברקת...

sns 7

New member
ליקוי../images/Emo42.gif

מצפה ברקת עשו שרות נפלא, אבל האתר נפל כל הזמן! ראיתי את הליקוי בלייב עם הגנות מתאימות וזה היה פשוט מרהיב! וגילי - רק עכשיו אני מספיקה להגיב, שלא תחשבי שלא ראיתי מיד איך במהירות האור כבר העלית קבצים. כל ה כ ב ו ד!!!!

Gilliana

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif

ועכשיו אני אגלה לכך ולכולם סוד - נאסא העבירו את הליקוי בשידור חי מטורקיה, היה פשוט מדהים! ולצערי לא יכולתי ממש לצפות בליקוי לייב כפי שאת עשית משום שהיה מאד מעונן ו-95% מהזמן העננים הסתירו את השמש.

sns 7

New member
בצפון (משגב)

היתה רוח מציקנית שדחפה כל הזמן את העננים, אפשר היה לראות איך מרגע לרגע השמש (או מה ש"נשאר" ממנה) מבצבץ ומשתנה. כמה אנחנו זעירים מול איתני הטבע!

אני הייתי בפארק במוצקין:

בניתי לפני כמה ימים "קמרה אובסקורה" מקופסת נעליים וכך צפיתי בליקוי הסתכלתי גם בטלסקופים שהביאו לשם והיה שם גם מסך גדול שעליו הקרינו את הליקוי...אחר כך תלמידי בית ספר שיגרו טילים שהם בנו... העננים דווקא עזרו בקטע מסויים- קרוב לשעה 13:00 כשהליקוי היה בשיאו העננים הסתירו את השמש אבל במידה כזאת שהיה ניתן להסתכל על הליקוי ללא הגנה, מבעד לעננים ראו חצי סער בצבע לבן וזה לא הפריע לראות את זה, צילמתי כמה תמונות, אני רק מקווה שהם יצאו בפיתוח, אם כן זו תהיה המזכרת הכי טובה. הייתה חוויה יפה.

לא...לא נכנסתי לגן חיות עצמו...

אבל הלכתי להסתכל על הברבורים... אני כל פעם מתלהבת מהם מחדש!!! כמה שהם יפים!!!

למעלה