You're the best, גילי!
ה החייזר של הפורום New member 29/3/06 #20 עבר עליכם הליקוי? אני ועוד כמה חברים שלי לקחנו הפסקה של כמה שעות בצהריים ועלינו עם משקפיים מיוחדים לגג של עזריאלי לראות את הליקוי... אני באופן אישי די התאכזבתי, לא היה משהו
עבר עליכם הליקוי? אני ועוד כמה חברים שלי לקחנו הפסקה של כמה שעות בצהריים ועלינו עם משקפיים מיוחדים לגג של עזריאלי לראות את הליקוי... אני באופן אישי די התאכזבתי, לא היה משהו
ה החייזר של הפורום New member 31/3/06 #25 מבחינת ליקוי נטו... הליקוי הזה היה הרבה פחות "מרשים" מהליקוי המלא שהיה פה לפני כמה שנים.
G Gilliana New member 31/3/06 #28 איזה ליקוי מלא??? בישראל לא היה ליקוי מלא ב-50 השנים האחרונות והליקוי של 99 היה יותר קטן מהליקוי האחרון. אז מה היה פחות מרשים???
איזה ליקוי מלא??? בישראל לא היה ליקוי מלא ב-50 השנים האחרונות והליקוי של 99 היה יותר קטן מהליקוי האחרון. אז מה היה פחות מרשים???
ה החייזר של הפורום New member 31/3/06 #29 ../images/Emo9.gif את הליקוי של אוגוסט 99 אני ראיתי בטורקיה שם הוא היה מלא
G Gilliana New member 31/3/06 #30 אהההההה, נפתרה התעלומה ../images/Emo9.gif איזה כיף לך... מעניין שמדובר בליקויים דומים - הן מבחינת אחוז הכיסוי של השמש בארץ והן מבחינת המיקומים בהם הליקוי היה מלא.
אהההההה, נפתרה התעלומה ../images/Emo9.gif איזה כיף לך... מעניין שמדובר בליקויים דומים - הן מבחינת אחוז הכיסוי של השמש בארץ והן מבחינת המיקומים בהם הליקוי היה מלא.