מקסיקו נגד ארגנטינה סיבוב 2

../images/Emo41.gifמקסיקו נגד ארגנטינה סיבוב 2 ../images/Emo70.gif

אוקיי ראיתם שאפשר לשחק גם בלי לריב... אז 2 הדמויות הם הם: דולסה מריה וקמילה בורדונבה זכרו:
לפי יופי
לפי משחק -הדמות
בכללי יותר אוהבים... מה שעלייכם לעשות זה לענות -מי יותר יפה-לפי היופי, מי משחקת יותר טוב-לפי משחק , ואת מי אוהבים בכללי.. אז בהצלחה..

../images/Emo41.gif עונה ../images/Emo41.gif

לפי יופי-לדעתי דולסה לוקחת..אני מתה על היופי שלה -מיוחד! גם קמילה מהממת...אין באמת היא פצצה אבל נדלקתי על היופי של דולסה ואני סגורה עליו...חחחח
לפי משחק הדמות-תאמת אהבתי יותר את קמילה-מריצה במשחק ...היא משחקת את הדמות הרבה יותר טוב מדולסה!!
בכללי שתיהן חמודות ואת שתיהן אני אוהבת..אבל דולסה תמיד תישאר אצלי מקום 1

meytula

New member
עונההה

יופי - מי יכול להתחרות ביופי של דולסה ברור שהיא יותר יפה היא לא רק יפה היא מהממת הורסת והכי שווה שיש קמילה סתם צוציקית בלי להעליב משחקיישן- ברור שדולסה היא מוסיפה לדמות מלא היא משחקת את הדמות של רובר בצורה מושלמת בכללי דולסהההההההההההההההההההההההההההההה

סוכריה16

New member
עונה../images/Emo13.gif

אז יופי: שתיהן מיוחדות לדעתי.. קמילה מהממתתתתתתתתת!! אבל דולסה.. היא כוסית כזו, דולסה יותר יפה יותר גם.. אין הרבה כמו דולסה משחק: קמוש!! קמוששששששששששששש!! קמושששששששששש!! היא משחקת הכי יפה! (מלכה !) אוהבת יותר: אני אוהבת יותר את קמילה , אני חליתי עלייה כמו מטורפת, הייתי פאנטית שלהף ועד \היום אני מהת עלייה יפיופה!

blondi rebelde

New member
עונה

יופי- דולסה הרבה יותר יפה מקמי למרות שגם קמי מהממת! משחק- קמילה, בכללי אני אוהבת את שתיהן אף פעם אל הערצתי אחת מהן בטירוף אז אני לא יכולה לבחור מבין שתיהן

pablo111

New member
עונהה

יופי דולסהההההה הכי יפה והכי מהממת גם בלי איפור היא יותר שווה מקמילה משחק דולסהההההה שוב לוקחת בגדוללללללל היא משחקת מצוייןאת המורדת למרות שהיא לא כזאת בחיים אוהבים דולסהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

Dulce Maria13

New member
עונהה

1.לפי יופי- דולסה מריה!! היא פשוט מהממת!! 2.לפי משחק-הדמות דולסה מריה שוב לוקחת! היא משחקת מאוד מאוד טוב את רוברטה. 3.בכללי יותר אוהבים.. את דולסהה! ולא בגלל שאני מעריצה אותה אלה פשוט היא יודעת יותר מקמילה!

ליran

New member
עונה

יופי-ברור שדולסה היא יותריפה והיא כוסית בטירוף בלי להעליב קמילה לא יפה בכלל והיא נמוכה ושטוחה ואני לא אוהב בכלל איך שהיא נראית משחק-דולסה לוקחת למרות שגם קמילה משחקת יפה אבל יותר קשה לגלם דמות שלא דומה לך ודולסה עושה את זה מצויין אוהבים ברור שדולסההההה

r a n e e

New member
עונה

דולסה דולסה דולסה לוקחת ביופי ברור הכי יפה בעולם דולסה דולסה דולסה לוקחת במשחק דולסה דולסה דולסה הכי אהובה

moranstf

New member
זה קשה!

זאת דילמה שאני יכולה לחשוב עלייה שעות ולא להגיע למסקנה חחחח שיתהן משחקות פצצה ואני לא יודעת להגיד מי יותר טובה.. ושתיהן מהממות!

סוכריה16

New member
נכון! אל תשכחו ב 406 איך דולסה

הייתה שקטה כזו וטובה ותמימה ונאיבית.. ואיך האי עכשיו! אין זכר!! דולסה מעולה.. אבל קמי.. גורמת לי לבכות!

m dulce

New member
אני עונה

דולסה יותר יפה מקמילה בלי להעליב אני לא רואה שום דבר יפה בקמילה אבל דולסה הורסתתתת דולסה משחקת יותר יפה מקמילה היא מצחיקה ברמות והיא יותר מעניינת מקמילה בכללי דולסה אוביו

../images/Emo39.gif זאת כבר בעיה ../images/Emo4.gif

מדובר על שתי תקופות שונות בחיי, בתקופת המורדים הייתי חולה על קמושלמת שלי... היא מדהימה אותי ! במשחק שלה בחיוכים שלה ! ביופי שלה ! חוץ מזה שהייתי מטורפת על הזוג של בנחושי וקמושלמת... הייתי מתה עליהםם... אבל אז נגמר המורדים והתאהבתי בקלאסה שלי
ובקוקי וג'סי המושלמים שלי
והתאהבתי במקסיקו בכלל, בשחקני קלאסה, ועכשיו בחשקני המורדים. אני חושבת שדולסה מדהימה !!!!! היא יפה ! היא משחקת מדהים !! היא באמת מהממת ! אבל לפני שנה וחצי ככה קמי הייתה הכי מושלמת בשבילי.. וזה קצת מוזר לי להשוות ביניהן.. כי עכשיו אני עדיין חושבת שהיא מדהימה אבל אני כבר לא אוהבת אותה ומעריצה כמו פעם... בגלל זה אני לא יכולה להשוות זה תקופות שונות בחיי אז הייתי מעריצה שלה והיום אני מעריצה שלה... אז

Miss Death

New member
עונה....

לפי יופי-שתיהן יפות וזה אבל דולסה ממש פצצה לפי משחק(הדמות)-גם דולסה וגם קמי משחקות טוב אז אני לא יכולה להשוות פה בכללי יותר אוהבים-אין על קמי היא הייתה ותישאר הכי אהובה

עונה

יופי אני אוהב את שתהין אבל דולסה יותר יפה ופצצה קם לקמי לא חסר משחק שתהים מצויינות

dolse

New member
עונה...

יופי-את זה באמת קשה לי להחליט,כי אני ממש אוהב את היופי של קמילהה ושל דולסה ... אבל תחשבו שדולסה מלאה באיפפור שחור מעל העניים וקמילה הייתה רגילה כמעט ובלי איפור . בשלב הזה אני לא יודע למי להחליט אני אומר תיקו . לפי משחק-דולסה משחקת מדהים, לפעמים גם אפשר לראות שזה קצת מזכיר ת המשחק של קמי ... אבל אין בזה קמי לוקחת התפקיידד בול עליה . היא מדהמה . היא הצחיקה אותי והכול בתפקידד שלה . בכללי אוהב ..- את קמוששששששש !! קמילה שלי תמיד אהבתי אותה ותמיד היא תיהיה אצלי במקום הראשון ! ואחריה דולסה ...

סוכריה16

New member
אבל גם אם דולסה בלי שחור

היא יותר יפה לדעתי.. אבל תראו לקמי באמת שלא חסר.. גם גוף יפה יש לה.. אבל אני חושבת שבגלל שהיא הייתה מורדת כזו והייתה ליד לו היא פשוט הייתה נראית לכולם "הכבשה השחורה" הקטנטנות בהחלט כולם ראו שהיא הכי יפה.. תמונה יפה של השתיים

סוכריה16

New member
הנה- קמי חזרה להיות יפההה

זה ברור שרק התפקיד במורדים כיער אותה טיפה

למעלה