מקסיקו נגד ארגנטינה סיבוב 2

../images/Emo39.gif שום דבר לא כיער אותה

היא הייתה מהממת במורדים.. עם אדום... עם חום.. עם ראסטות.. עם קצר.. תמיד היא הייתה יפה !!

kendygirl

New member
עונה../images/Emo6.gif

יופייי ברוררר שדולסה מריה המושלמת וכל מילה מיותרת משחקקק ברוררר שדולסה מריה שחקנית מצויינת וכל מילה מיותרת אהבה כלליתתת ברוררר שדולסה מריה

סוכריה16

New member
אמרתי טיפה.. חח וכן, כן כיער לדעתי

הראסטות לא התאימו לה בגרוש.. ממש לא! היה לה שיער מושלם למה לעשות ממנו ראסטות!?!?! הקצר האדום- זה כן התאים דווקא

סוכריה16

New member
סליחה זה היה חום קצר!

והאדום היה בוהק מידי- ונכון היה לה יפה.. אבל לא כמו הטבעי שלה! היא ילדונתצ מתוקנת!

עונהההה

לפי יופי-ברור שקמי!! היא פשוט מהממת!!! יש לה יופי ממש מיוחד והיא הכי יפה שיששששששש!! קמי מנצחת!
לפי משחק -הדמות- עוד הפעם קמי!! היא משחקת יותר טוב את מריצה מאשר דולסה את רובר....קמי ממש הצחיקה אותי בתור מריצה והתפקיד פשוט תפור על קמי!!! קמי מנצחת
בכללי יותר אוהבים... את קמי!!!! אני אוהבת אותה מאז צ'יקי ואני עוד אוהב אתה עוד הרבה זמן!! גדלתי על קמי וכלן אני אוהבת אותה יותר! תמונה מאוד יפה של קמילה!!

00rr

New member
עונההה

יןפי:דולסה יפיפייה והיא יותר יפה מקמילההה דולסה מדהימהה גם בלי איפור היא הזוכה משחק:דולסה ברור קמילה שיחקה את עצמה ואילו דולסה משחקת דמות שהיא ההפך ממנה אהבה בכללי:דולסיטה שלי

dulce nofa

New member
וואי זה קשה....

יופי- שתיהן יפות אבל אני יותר אוהבת את היופי של דולסה... משחק- שתיהן שחקניות מדהימות אין לי מושג במי לבחור!! בכללי אני יותר אוהבת את דולסה...

עונה

-לפי יופי-קמילה -לפי משחק-קמילה ברור!!!כי היא יותר מרדנית כזאת ודולסה מתלבשת כמו עשירה וזה.... -בכללי אני יותר אוהבת את קמי!

shucina

New member
אחד הקשים !

דבר ראשון שתיהן פשוט מלכות ! ובעקרון הם שוות בהכל אבל בגלל שצריך להחליט... על היופי אני בוחרת את קמי בגלל שיופי (לא כוסיות אלא יופי ) רואים כשיש שינוי מהדבר האחד הזה שנראה טוב.. וקמי ברוך השם הוכיחה לכולם שבכל תספורת הפנים שלה מהממות... מה שכן אצלה יש חסך בגובה... שלדולסה יש ... אז התשובה היא קמי אבל אם היו עושים שילוב זה היה מושלם ... עכשיו מבחינת דמות אי אפשר לבחור כי הדמות בין ארגנטינה למקסיקו עברה שינוי ויכול להיות שזה בגלל השחקנית אבל יכול להיות שככה היה הבימוי... מריצה- הייתה המרדנית הרגישה שבסך הכל האמינה בעולם מושלם שלא צריך לשקר בו והכל מסתדר וסך הכל האמינה שצריך לעשות מה שטוב לך נגד כל הסיכויים... רוברטה- היא פשוט מרדנית יותר לכיוון של פריקית זה לא ממש נראה כאילו היא עושה את זה מתוך טוב לב יודעים שיש לה אותו אבל הוא לא מתגלה רב הזמן היא הבחורה הקשוחה.. נגיד אין לה הרבה סצינות, אני זוכרת בעיקר מארגנטינה את הסצינות המדהימות בין מריצה למנואל שהראו יעני חברות אמיתית... וכאן זה חסר... אז שתיהן שחקניות מדהימות !!!!!! ואי אפשר להשוות בכלל ... ובכללי אני חושבת שקמי כי... לא יודעת כנראה שאני פשוט מכירה אותה יותר.. למרות שדולסה גם מדהימה

נראה לי לא הבנתם אותי

לא התכוונתי רק מי הייתה יותר מורדת..אלא בכללי משחק-מי משחקת יותר יפה..? בכל מקום..חח כאילו זה הייתה הכוונה שלי כנראה בילבלתי אותכם!

shucina

New member
אני יודעת אבל ..

אי אפשר להשוות כי צריך לראות אותן משחקות אותה דמות בשביל להשוות .. ובגלל שהדמות של מריצה שונה מרוברטה אז אי אפשר להשוות...

סוכריה16

New member
תחשבו שגם דולסה לא ראתה

את קמי בחיים משחקת! היא עושה את ה"רוברטה" שלה.. ויוצא לה אחלה! תזכרו שלא בודקים שחקנים פה אם הם משחקים כמו הקודמים ואז זה אומר שהם משחקים טוב, לא .. פה בודקים לפי היכולות! רואים שדולסה שחקנית משמ ממש טובהההההה

אני לא מסכימה איתך!!

אני חושבת שלפני שהם שיחקו בזה הם רצו לראות במה הם הולכים לשחק ואיזה דמות והראו להם קלטות מהמורדים או משו.......... אז היא ראתה את קמילה לפי דעתי משחקת!! ודולסה מתלבשת יותר כמו עשירה ולא כמו מרדנית היא הולכת עם חצאיות וזה וקמילה לא היתה הולכת עם חצאיות ונעלי עקב כי זה לא מתאים לה.....

לא נכון! היה כתבה בויוה פלוס

בראיון של כריסטיאן ושאלו אותו אם הם ראו את הדמויות לפני והם אמרו שלא ,שהפ שמעו רק אבל לא ראו..הראו להם כמה תמונות לא יותר... וכנראה לימדו אותם את אותם הטקסטים...וכל הרעיון הזה היה בשביל לעשות גירסה אותו דבר רק במקסניקנית לא לראות ולהעתיק!!

shiranydulce

New member
עונה

יופי דולסה הרבה יותר יפה ופצצה מדהימה ויותר נשית מקמילה קמילה נראית כמו בן משחק ברורר שדולסהה בכלליות אוהבים דולסה

אני לא יודעת לאיפה לנצל"ש אבל....

פליז פליז פליז כנסו לאתר שלי ושל חברה שלי על רבלדה אתר מדהים מקסים מהמם מושלם!!!!(מממ"מ)...חחח באתר יש הכל כל מה שתרצו לדע על רבלדה...בבקשה-*אלף התחננויות* כנסווו!! www.rebeldemeci.tipo.co.il

o o r r e e n n

New member
עונה

לדעתי המלכה של היופי הנשיות הכוסיות הסקסיות זאת דולסה מריה היא מכניסה את קמילה לכיס הקטן היא אף פעם לא הייתה יפה ונכון שלדולסה יש איפור אבל גם בלי איפור היא יותר שווה מקמילה מבחינת המשחק דולסה משחקת מושלם את הדמות היא מרדנית מצחיקה נועזת ואלה שאומרות שמריצה התלבשה כמו מורדת אז מה הקשררר?למה למורדים יש לבוש מיחוד אז אם דולסה שמה חצאית ועקבים היא פחות מורדת לא היא פשוט יותר נשית מקמי והיא סקסית אז למה להלביש אותה כמו בן אם יש לה גוףף שזועק לחשיפה וקמילה נראתה כמו ילדונת אז התאימו את הבגדים בקיצור דולסה השחקנית כמו שרבים אמרו רוברטה שונה לחלוטין מדולסה והיא עוה את זה מצויין אוהב בכללי דולסה מריה השווה ולא יעזור דולסה שולטתתת

למעלה