אחד הקשים !
דבר ראשון שתיהן פשוט מלכות ! ובעקרון הם שוות בהכל אבל בגלל שצריך להחליט... על היופי אני בוחרת את קמי בגלל שיופי (לא כוסיות אלא יופי ) רואים כשיש שינוי מהדבר האחד הזה שנראה טוב.. וקמי ברוך השם הוכיחה לכולם שבכל תספורת הפנים שלה מהממות... מה שכן אצלה יש חסך בגובה... שלדולסה יש ... אז התשובה היא קמי אבל אם היו עושים שילוב זה היה מושלם ... עכשיו מבחינת דמות אי אפשר לבחור כי הדמות בין ארגנטינה למקסיקו עברה שינוי ויכול להיות שזה בגלל השחקנית אבל יכול להיות שככה היה הבימוי... מריצה- הייתה המרדנית הרגישה שבסך הכל האמינה בעולם מושלם שלא צריך לשקר בו והכל מסתדר וסך הכל האמינה שצריך לעשות מה שטוב לך נגד כל הסיכויים... רוברטה- היא פשוט מרדנית יותר לכיוון של פריקית זה לא ממש נראה כאילו היא עושה את זה מתוך טוב לב יודעים שיש לה אותו אבל הוא לא מתגלה רב הזמן היא הבחורה הקשוחה.. נגיד אין לה הרבה סצינות, אני זוכרת בעיקר מארגנטינה את הסצינות המדהימות בין מריצה למנואל שהראו יעני חברות אמיתית... וכאן זה חסר... אז שתיהן שחקניות מדהימות !!!!!! ואי אפשר להשוות בכלל ... ובכללי אני חושבת שקמי כי... לא יודעת כנראה שאני פשוט מכירה אותה יותר.. למרות שדולסה גם מדהימה