מקסיקו 2/8- מגיעים לקנקון

shucina

New member
חחחחחחחחחחחחח

אין אני פשוט נשכפת מצחוק איזה יפה זה לראות את זוריאדה עם השחקן שמשחק את גסטון משחקים כמו ילדים קטנים עם הידיים (כל מיני אמינה למניהם ...) חחח אני פשוט נקרעת איך הם נראים שונה מהסדרה שפתאום הם מסתדרים חחח והוא פשוט חמוד איזה באסה שכל הזמן מביאים לו תפקידים רעים .. הוא יכל בקלות לשחק נגיד את סימון בשביל רוברטה למרות שזה היה קצת מוזר.. אבל הוא יכל לשחק טוב וזה היה מתאים פ33ה למה הופכים אותו כל הזמן לרעעעעעע :( בלע !

סוכריה16

New member
זוראיידה עם גסטון!!??!?!?!?!?!

מהההההההה?!??!!?!??!? חח והראיון עם פונצ'ו העציב טיפה... כי משגעים אותו.. חח איך הוא עשה "דייי לאמר שטויות... האי ידידה שלי"

shucina

New member
חחח כן תסתכלי בחלק 1

זה ממש מצחיק ... היא מלמדת אותו והוא מתבלבל ... גם יש קטע שפונצ'ו אדי אח של זוריאדה וגסטון משחקים כדורגל .. גם זה דיי מוזר אבל כבר רגילים לראות שגברים משחקים כדורגל גם עם הבנאדם שהם הכי שונאים בעולם אז זה לא עניין...

סוכריה16

New member
חחחחחחחח

בגלל זה מוזר ליייי שהם יחד!!! הרי הוא מפלצת אלייה חחח... גם אנהי ידידה טובה מאוד של לאונרדו מ 406... וגם זה היה נראה לי טיפה מוזר שגיליתי..

bigmomentom

New member
מחר, הסירטונים הכי יפים שיש!

מיה ומיגל עושים הרבה קוצ'י מוצ'י בקנקון. איזה פרק מחר, איזה פרק....

shucina

New member
אין עוד סירטונים מפרק 2 ?

איזה באסה ממש מעט.. אני רוצה לראות שדיאגו פוגש את רוברטה חחח ושהם חוזרים יחד הביתה על הטרקטורון

bigmomentom

New member
אולי זה בפרק של מחר

בינתיים זה הכל. אם יהיו עוד אני יעלה כמובן.

ליאת 406

New member
בראיון של אלפונסו הנה תירגום

בקיצור יש איזה שחקנית בת 27 ונוצרה שמועה שאלפונסו והיא יוצאים אז אלפונסו אמר שסך הכל יש בינהם ידידות ובקשר לאנהי.אנהי אמרה שבינה לבין מורד אין כלום ושלמורד יש את החברה שלו והיא והוא סך הכל חברים טובים ושהיא מחשיבה בוא חבר כמו קיקה בהביג ברוטר וכמו כל אחד אחר

ליאת 406

New member
bigmomentom והשמועה נוצרה (כנסי)

ביגלל שלפני יומים שלוש היא באה לאולפני טלויזיה ליראות אותו והם ישבו והיתחבקו ותאמת השם שלה אם אני לו טועה זה זה CLAUDIA LIZALDI אבל טוב שהוא הבהיר שהם רק חברים טובים

bigmomentom

New member
רגע אבל

נדמה לי ששמעתי ששאלו את פונצ'ו גם על היחסים שלו עם אנהי או דולסה. היה משהו כזה בראיון?

ליאת 406

New member
לו לו שאלו אותו אבל ראית איזה חמוד

איך הוא נישק את אנהי בשיער ותאמת ביונביסון יש הרבה שמועות שהוא ואנהי יוצאים בואי אני יגיד לך למה גם הרבה זמן הם ביחד כימעט בכל ראיון אתמול בראיון בcon todo ביקשו מהם להיתנשק הם כימעט התנשקו היה סנטימטר אחד מהשני ולו התנשקו והתחילו ליצחוק והיום את זה שהוא נישק אותה בשיער אני לו יודעת מה הולך בינהם

bigmomentom

New member
תגובתי

א. לא נראה לי שיש משהו בין פונצ'ו ואנהי. סתם חברים טובים ועכשיו הם יותר קרובים מתמיד כי פשוט הם כל הזמן יחד (או בהופעות או בצילומים). אבל שימשיכו עם החיבוקים והנשיקות לנצח. ב. אנהי תמשיך להכחיש שהיא עם מורד אבל אני לא קונה את זה. גם אם הם לא יחד כרגע זה הולך לכיוון הזה. כמעט בכל ראיון שהיא נותנת אפשר למצוא גם את מורד באיזור. הוא לא עוזב אותה לרגע.

ג ב ש ו ש

New member
אבל היא לא אשמה,אולי הוא אוהב../images/Emo88.gif

אותה..כשבנאדם אוהב מישהי הוא ירדוף אחרייה לכל מקום
במיוחד מלכה כזו
אתמול קראתי בפורום של אנהי שבכתבה מאחד העיתונים אמרו שהם לא יחד..אני לא מאמין עדיין כי אין את הכתבה עצמה רק ציטוטים..אבל עם מי שהיא רק תהיה שיהיה לה הכי בהצלחה בעולםם

סוכריה16

New member
לדעתי פונצ'ו אוהב אותה

והיא גם עליו אבל הם לא יכולים להיות יחדדד

סוכריה16

New member
חח טוב.. עזבו זה שגעונות שלי..

כמו שאמרתם הם חולים זה על זה כמו שהם פעם אמרו - כמו אחים.

למעלה