מקסיקו1/8-עונה 2 פרק ראשון

bigmomentom

New member
../images/Emo41.gifמקסיקו1/8-עונה 2 פרק ראשון../images/Emo41.gif

שרשור הפרק הראשון לעונה 2 במקסיקו(1/8). יואו איזה סיפתח! פתיח חדש ו מ ד ה י ם לסדרה-אתם תתעלפו. כמה חיכינו, כמה?- "השלמות" (מ"מ) בפעולה. למות אנשים, למות...

bigmomentom

New member
../images/Emo58.gifהפתיח הכי יפה עלי אדמות!

לסדרה יש שיר פתיחה חדש- NUESTRO AMOR וקליפ פתיחה מ ה מ ם. חובה להוריד! http://rapidshare.de/files/3567816/nuestro_amor.wmv.html

bigmomentom

New member
במילה אחת: הורס!

איזה קליפ פתיחה מושקע ומשפריץ סקסיות! רובר ודייגו, מיה ומיגל-פרפקטו! ויקו בשיער ארוך- יפיופה! מלא פרצופים חדשים ויפים (לוס, לוס, לוס-איזו פצצה) וכל החבר'ה הישנים והטובים. והשיר... אהבתי!

סוכריה16

New member
סול ההזו יפה?!?!?! ספ'

שמעתי בפורום של אנהי, שהיא מכוערת... אבל דיי יש שם את אחות של לופיטה וזהיא מדהימהההההה חחח זה כזה הזוי! כי ממתי ללופה יש עוד אחות!?! חח

bigmomentom

New member
וואי דיקלה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני על הריצפה ממך כל הבוקר "YORYI - כי לא כל הניצבים הם חסרי משמעות" יא קרועה אחת! שפכת אותי. תהני מה"שלמות" שלנו! אני מתה מה"טה-אמו..."-כפרה עליהם! יפים שלנו!

סוכריה16

New member
הקליפפפפפפפפפפ!! אהאהאההא

אין אין, אני הולכת להיות חולה על העונה ה-2 כי כלום שם אני לא יודעת! ואני לא אראה ספויילרים, אבל מה ששמת פה היום כן! חחח... דיי אבל הקליפ שבר אותי הוא מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!! כולם נראים 10!!

סוכריה16

New member
הסול הזו מוכרתתתתת

בטירוף היא מוכרת לי.. חחח... או שאולי פשוט מזכירה את בלינדה!??! אם גם לכם תאמרו לי וספ'!! לופיטה הנוטשתתת! ראיתם ת'חדש שאיתה?! ניקו!?!? למה לנטוש?! מסכןן

ג ב ש ו ש

New member
את מדברת על אחותה הקטנה../images/Emo88.gif

או שצצה עוד מישהי
מה הולך פה השתגעתי

ג ב ש ו ש

New member
טוב אני מבין שזה ספויילר../images/Emo4.gif../images/Emo88.gif

אני ישאר עם הספק הלא ברור הזה עד שנגיע לשם
אבל אני בטוח שזה מוביל למשהו יפה

shucina

New member
ספויילר (הסמיילים לא עובדים לי )

בסוף עונה 1 מגלים שלאבא של לופיטה יש עוד משפחה ומשם יש לה אחות והיא לומדת איתה באותה כיתה (Cעונה ה2 ) קוראים לה לולה ... עכשיו עשו מלא שינויים ואני לא מבינה כלום .. למה/ לאן ניקו הלך !? עכשיו הולך להיות מישו אחר עם לופה ? ומי זה מי מהחדשים .. זה שרב עם דיאטגו בבריכה בסדר אני מבינה שזה פרנסיסקו הלוס שלהם ממש מכוערת ... הלוס בארגנטינה הייתה יפה יחסית לזאת .. (היא קצת דומה לפאולה...-המכסיקנית) ומה עם פירו ? ולאורה לא תיהיה כאילו ? וביאנקה וכולללללללל החדשים !?

shucina

New member
איזה פתיח פ33ה

קצת ארוך לא ? אבל ממש ממש יפה ! איך אני אוהבת תחצאיות שלהן ... אבל הנעליים זוועות... ואיזה חמוד דיאגו יפה לו ארוך ככה... אני לא רגילה ..

bigmomentom

New member
הסבר להורדת הסירטונים

כל הקרדיט לאתר המהמם של הילה וחן- "האתר הישראלי לרבלדה ולכיתה 406".

ג ב ש ו ש

New member
וואי הקליפ מושלםםם../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

תודה עינת
הקשבתי לך והורדתי חח אם את אומרת שאין ספויילרים אפשר לסמוך עלייך
מדהים..אני מת על השיר הזה
ברור שאצלנו יקצרו אותו

למעלה