מקסיקו1/8-עונה 2 פרק ראשון

bigmomentom

New member
ברור שאת יכולה לקחת לאתר שלך,הילה

אפילו רצוי. ככה אם אני מחפשת משהו תמיד אני זוכרת ששמת אותו גם אצלך.

christeamo

New member
אני לא מבינה למה זאת שמשחקת

את לולה אמרה שלולה רעההה לולה פשוט מורדת אמיתית היא לא רעה בכלל.....ותגידי? מוזר שהיא ורובי החברות הכי טובות יהיה פרק שהיא תתנשק עם דייגו ואפילו תהיה חברה שלו ותנסה לחקות את רובי...כמו במורדים האמיתי..........לולה לא רעהההההההההההההההההה!!!!!!

dolse

New member
אני חייב להגיד ....

שהקליפ יצא מ=ד=ה=י=ם !!! אין קלים מהמם עם שיר מדהים !!! מושקע מושקע !!!

chenush5

New member
אאאווףף זה לא עובד ליי

אני לא מצליחה להוריד את הסירטונים!

../images/Emo39.gif עונה שניייהההההההההההה

תודה רבה על הסירטונים... התחלתי.. נראה לי שייקח זמן הכל באתר הזה דווקא...
ידעתי שלופה לא תעזוב ידעתי !! מרתי לכם.. אי אפשר להוציא אותה... אתם יודעים מה נראה לי שלופה תהיה במקום לאורה !!!! נכון אבא של לופה אמר בפרק האחרון שתהיה לה אחות שבאה לבצפר.. נראה לי זאת תהיה לולה.. ואז גם בסוף היא וג'ובאני יסיימו ביחד !!! וכל הזוגות של הלהקה יהיו מושלמים.. חחחחח... נראה לייי... מישהו יודע אם תהיה פה לאורה בסידרה!?!?! בינתיים הורדתי את הקליפ הוא מ
ד
ה
י
ם יאווו איזה קליפ נדירררר... איזה יפים כולםםםםםםםםםם... אני מחכה להוריד את כל הפרק כדי לראות הכל ביחד... תודה על התמונות אני יראה אותן אחרי שאני יראה את הפרק... איזה כייףף עכשיו יהיה הרבה הרבה מיה ומנואל
.. עד שתגיע סברינה הזונה הזאתתתתתתתתתתתתתתתתת
...

shucina

New member
אההה לא חשבתי על זה ככה

שחכתי שלאורה סיימה עם גידו ... זה באמת דיי הגיוני עכשיו לופיטה תסיים עם ג'ונבבבאאאני ! אז הם פשוט החליפו את לאורה ואת לופיטה שזה לא כזה נורא כי הן גם ככה היו דיי דומות רק שלאורה הייתה חרשנית .. מה שכןןןןן לאורה הייתה תקופה מסויימת עם מרקוס ובגלל זה הוא זרק אל לוחן אם פה תאו יזרוק את לוחן בשביל לופה זה יהיה לא טוב בכלל !!!! לא נורא אני בטוחה שימצאו פיתרונות יצירתיים (כמו בחור חדש דנדש וחתיך !)

סוכריה16

New member
כן שהבנתי את התפקיד

הבנתי שכאילו לופה לאורה איזה יפה ! אחלה רעיון רק טיפשי כי ממתי י שלה אחות?! חח

../images/Emo39.gif אבא שלה אמר בפרק האחרון

שיש לו בת מהמשפחה השנייה שלו והוא מכניס אותה לאליט...

sapir1000

New member
כנסו דחוףף

אני לא מצליחה להוריד תסירטונים:(((( כבר יומיים אני לא מצליחה!! מישו יכול לישלוח לי את הסירטונים במסנג'ר????! פליזז

למעלה