מקסיקו28/7 סגירת קצוות לקראת מחר

ליאת 406

New member
bigmomentom נשמה תודה על הכל

מקווה שתוכלי לשים את הסירטונים של היום אם הנשיקה שתיהיה למה אני לו מסתדרת ממש בספרדית וביכלל ביוניבסון

bigmomentom

New member
כל מה שיש בפורומים המקס' יגיע לפה!

ואני מזכירה לכולם שהיום בלילה במקסיקו יש גם תוכנית ספיישל מיוחדת על רבלדה לכבוד סיום העונה והבטיחו להעלות סירטונים גם ממנה. ברגע שיעלו הם יגיעו לפה.

bigmomentom

New member
../images/Emo41.gifאנשים- בשורות מעולות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

בפורומים המקסיקנים התחייבו להעלות את הפרק האחרון לעונה 1 (שישודר הלילה במקסיקו) בסירטונים- במלואו!!!!! מה שאומר שמחר בבוקר אני שמה לכם פה בסירטונים את כל הפרק. ועכשיו נדע אחת ולתמיד כמה זמן זה כל פרק במקסיקו. קחו בחשבון שכל סירטון יהיה ממש גדול (כי בכל זאת דוחפים פרק שלם) אז יקח לכם הרבה שעות להוריד ת'סירטונים לפחות ב-Rapidshare. אבל איזה כיף!!!!!!!!

אוייי יש לי ספקות זה חשוב כנסו כולם

מצד אחד אני מעדיפה לחכות שזה יהיה אצלנו אבל מצד שני נורא בא לי לראות..ואני לא כל כך מתה על ספוילרים ראיתי כמה אבל..יואוו אני חייבת עזרהההה תעזרו לי!!

ומעליי זה לא ספוילר אז בבקשה כנסו ו

+תעזרו לי.. גם מי שלא מת על ספוילרים!!

bigmomentom

New member
תראי, תראי, תראי !

כי לכי תדעי מה יקצצו לנו בעריכה של הגירסה הבינלאומית.... וחוץ מזה, יש לך כח לחכות כמעט שנה עד שזה יגיע לפה. אנחנו כל כך רחוקים מזה בארץ.

אויי אני חושבת שאני יוריד ישמור במח

+במחשב לא יראה עד שאני יראה בארץ ואז נראה מה חתכו לנו...חחחחח

bigmomentom

New member
נראה אותך מתאפקת כשמחר הפורום

יתפוצץ מהתגובות של מי שראה!

bigmomentom

New member
../images/Emo58.gifלגבי הפרק האחרון לעונה

בפרק האחרון לעונה שישודר הלילה במקסיקו RBD מופיעים ומבצעים את השיר "רבלדה" בגירסת הקומביה (כפי שמופיעה בדיסק מס'2 וכפי שהם מבצעים אותה בכל ההופעות האחרונות שלהם).

becky123

New member
מישהו יודע אפה אפשר לראות ת'פרק?../images/Emo20.gif

כאלו באונליין

למעלה