מקפיצה

Another Girl

New member
אירועי יום השנה לפורום ../images/Emo15.gif

ובכן עלעלתי לתומי בארכיון וראיתי שבמאי תמלא שנה (כן,כן) לפורום. אבל רעיונות-אין. יש לכם רעיונות לפעילות למהלך אותו שבוע? חשבתי על לעשות מין טקס כזה עם קטגוריות בסגנון "מאמר השנה" "הודעת השנה" "מרואיין השנה"(מבין הסלבריטאים) וגם בחירה מתוך חברי הפורום: "הכי מצחיק","הכי תורם","הכי לא יודע/ת לשרשר" וכו'.איך זה נשמע?
צריך עוד רעיונות לקטגוריות,ללא ספק. אבל תציעו עוד. ואה כן,אני רוצה לוגו מיוחד לאותו שבוע.

רק הצעה אחת...

לכל מה שלא יהיה, זה לא נעים שתהיה קטגוריה "הכי לא יודע לשרשר" וכאלה... ופתאום מישהו ימצא את עצמו בקטגוריה הזאת...סתם הערה קטנה. בכל אופן, אם יעלה לי משהו בראש, אני ישר יציע. חג שמח.

אני אכין נאום ../images/Emo9.gif

הממ, אני גם אנסה להכין לוגו, אם כי אני והכנת לוגואים (כפי שיכולתם להרגיש בעת עיצוב הלוגו לפורום) לא ממש הולכים ביחד...
בתיה, את לא חושבת שאנחנו באמת מאמינים לך שעלעלת לך "לתומך" בארכיון, נכון?
אולי יהיה כדאי להכין חידון לקראת ה*חג* (?), שישלב גם שאלות (אבל קשות מתמיד (לא שעכשיו יש תמיד
)) על הביטלס וגם על הפורום...
|קיטש| הממ, אלה ההצעות שכרגע עולות במוחי

Another Girl

New member
חחחח ../images/Emo3.gif

סר פול,אני רואה ששבת לעצמך
עלעלתי לתומי בארכיון וזוהי הגירסה הרשמית שלי
חוץ מזה יופי של רעיונות,אם כי מין הסתם צריך כבר עכשיו להתחיל לעבוד על חידון כזה.

הממ,

הו כן, שבתי ל*עצמי* (החלפת שמות בתפוז עשויה להיות מלאכה *מאד* מפרכת...
) (סתם-סתם, כמובן שאין לי עוד שם, ואני לא המנהל של פורום "תכנות ASP חברתי") שוב אשאל, האם *באמת* עלעלך ל*תומך*?
כן, צריך להתחיל כבר עכשיו לעבוד על חידון כזה. *מתנדב* עוד מישהו...? כמה חידות להכין, כמה על הביטלס וכמה על הפורום?

Another Girl

New member
כמה שיותר ../images/Emo13.gif

אני אנסה לקמבן פרס (שוב)(בטח כבר שונאים אותי שם למעלה בתפוז
) נראה לי שלא כדאי לשלב ביניהם...נראה לי שהרשמי יהיה על הביטלס,ועל הפורום יהיה ה-
ויהיה יותר משעשע. למי שיש שאלות מוצלחות נא לשלוח לסר פול.. ואגב... מה עם המשחק במסרים?!

אוו.

אבל המלצתי (והיא אפילו לא אינטרסנטית, כי אני לא מתכוון להשתתף בחידון
), תהיה לנסות להשיג הפעם דיסק של הביטלס בתור מתנה...
המפ, לחבר שאלות היסטוריות/על שירים/מה...?

מקקקקקקהה!../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif../images/Emo6.gif

בוודאי תוכל להתענג על מספר צלילים מהפרסומת למשביר-
כמה טוב שבאת הביתה
אה, כן. זה על שקראת לנו ברווזים.

לאורננננננננה! ../images/Emo3.gif

הו. אני דווקא לא חושב שאני אוכל להתענג על צלילים מפרסומות, אבל מילא
הו. זאת מעין נקמה על נקמה? הא?!

אלרוס

New member
אני יכול להכין את "אז מה היה לנו

השנה", כל מני הודעות נוסטלגיה... במילא תכננתי לנבוך בארכיון

למעלה