מקפיצה

Another Girl

New member
../images/Emo41.gifמקפיצה../images/Emo41.gif

כי המועד מתקרב וצריך להתחיל לעבוד על זה...

tin ker bell

New member
יש לי! יש לי!! ../images/Emo13.gif

ומקה (רטני).. ברוך השב. מתי תפסיק עם הודעותייך הפתאומיות ותחזור לפעילות רציפה בפורום?? אני מתחילה לחשוד שהקונספירציה הטוענת שאתה פול מקרטני האמיתי היא אמיתית.. ועכשיו-הרעיון(ות).. בעקבות פרץ ההשראה שנכנס בכולם פה בפורום (ע"ע כדורסלים לאבדון, לאורנה, סינתיה..) עלו בי כמה רעיונות: תחרות הסיפור הקצר הטוב ביותר מי שרוצה יכתוב סיפור קצר, שימו לב, המתבסס על שיר של יקירנו, הביטלס. הסיפור הטוב ביותר יבחר ע"י חברי הפורום בהצבעה. אני אשתתף
למרות שעם הכשרון של כולם פה, אני מניחה שסיכויי לזכות קלושים. תחרות הלוגו היפה ביותר תחרות לוגואים, זהה לתחרות שערכנו לפני כמה זמן ללוגו. עוד בסיס לרעיון-תעצבו אותו כרצונכם: אפשר לבחור את הלהקה הכי מושפעת מהביטלס... תהיה רשימת להקות שהושפעו מהביטלס, ונבחר את האחת, או שפשוט נדרג אותן.
דורש עיצוב. וזהו, מקווה שתשרמתי :)

מאור 87

New member
סתם, ועכשיו ברצינות..

קטגוריות שאני מציע:
ההודעה הכי מצחיקה זאת קטגוריה טובה, למרות שהיא נראית לי קשה לביצוע.. יאנו.. איך אפשר להחליט מה הכי מצחיק
אולי לפי מספר ה-
ששמו בתגובות.. חחחח
השרשור הכי הזוי פשוט שרשור עם כל מיני הודעות מוזרות.. ויש הרבה כאלה..
דווקא את זה יותר קל לאתר..
פרויקט השנה ונראה לי שזה "שיר ליום"..
מאמר השנה פשוט לבחור איזה מאמר שהוא מוצלח במיוחד, מכל המאמרים שיש.
הפורומיסט שטרח הכי הרבה להגן על שמו של רינגו/ג'ון/פול/ג'ורג'/יוקו..
או שאפשר פשוט למצוא שם יותר קצר לקטגוריה הזאת.. ובכלל רעיון שאני בעדו. בקשר ל"פורומיסט שהכי.." - אני בעד לעשות ממש הרבה קטגוריות כאלה, אפילו ממש קטנות. ובסוף מי שיופיע בהכי הרבה קטגוריות יהיה גם פורומיסט השנה או משהו.. אבל שוב, זאת רק הצעה.

Another Girl

New member
אלו רעיונות מצויינים ../images/Emo45.gif

בואו נרכז את כל הקטגוריות הראליות ל"טקס". הודעת השנה,מאמר השנה,פרוייקט השנה,השרשור הכי הזוי,מרואיין השנה,אירוע השנה.... עוד רעיונות? וכמובן גם מתוך חברי הפורום: "הכי מצחיק","הכי מסתורי","הכי תרם מבחינה תכנית""הכי לא שפוי""הכי"לך תלמד לשרשר ותחזור אלינו"" "הכי מגן בחירוף נפש על כבוד האישיות המוערצת עליו" "הכי להקים לו מקדש" "הכי מעלה מורל" "הכי תותח בידע" "הכי סביר שנמצא אותו עוד שנה בפורום "בריטני ספירס"" ועוד ועוד...אפשר להתפרע... קטגוריות שוות ומועמדויות נא לשרשר לכאן.

Another Girl

New member
../images/Emo105.gif הקפצה שנייה...

כי המועד מתקרב והולך. גם החדשים יכולים.

למעלה