מקפליי במלחמת הכוכבים

DesertRose7

New member
אלה..

אם מה שג'ני אמורה לדעת זה שזאת סתם מישהי פה שמנסה לשגע את הפורום.. אז אני לגמרי רצינית שאני מבקשת שתפסיק כי זה באמת כבר עבר את גבול הטעם הטוב עוד ב1 באפריל. פשוט די!

beyonce3

New member
מסכימה איתך שחר!

רואה אהמ*מ*אהמ*א*אהמ*י*אהמ...אמרתי לך שזה מעצבן כבר!

may90

New member
דאגי לא משו?!

בחיי איפה את חיה?!! ודני נראה שם הכי טוב?!

DesertRose7

New member
../images/Emo18.gif משטרת האופנה ע"פ שחר..

טום - השיער דווקא יכול להיראות ממש יפה.. אם הוא היה שם אותו מאחורי האוזניים ולא נותן לו לעלות על האוזניים.. הוא נראה ממש נשי - במיוחד באחרונה. ובבגדים- רואים שהוא תאמץ.. אז אולי כדי שלפעמים הוא יתאמץ פחות?! דאגי - הבן אדם פשוט אוהב את הכנסיים האלה ואולי בגלל זה תמיד כשהוא לובש חליפה.. או יותר נכון מוסיף ג'קט למכנס הזה הוא נראה טוב.. וסחתיין על הורוד הארי- הוא נראה ממש טוב.. הכחול בוהק מדי לטעמי אבל הוא מבליט לו את העיננים והוא נראה ממש טוב דני- שמישהו יעצור אותו בשם האופנה והחליפות המחויטות.. מה זה הזוועה הזאת?! אבל כרגיל.. הם חמודים וטוב לראות אותם סוף סוך אחרי כל כך הרבה זמן כי באמת התגעגעתי אליהם.. או לפחות לתמונות שלהם..

PunK RocK 1o1

New member
דאגי וורוד הולכים טוב ביחד../images/Emo99.gif

"דני- שמישהו יעצור אותו בשם האופנה והחליפות המחויטות.. מה זה הזוועה הזאת?!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי!!
אמממממ גם שמישהו יקח אותו דחוף למספרה!

DesertRose7

New member
כמו שאני תמיד אומרת..

שילכו דני טום והארי (כן גם הוא צריך לעשות קצוות) למספרה ויעשו להם הנחה לקבוצות!

beyonce3

New member
משטרת האופנה עפ"י אלה...../images/Emo18.gif

שחר..טוב שלא עשית העתק הדבק מהייד...אוקיי...אמ..מאיפה להתחיל..קודם כל הבנים שלנו נראים כ"כ גדולים...הם השתנו מאוד במהלך השנה הזאת..חיחי(כאילו למה כבר ציפיתי?!)...אז נתחיל... טום-טום לדעתי בסדר ככה..יותר עדיף מאיך שזה נראה בקומיק ריליף..שזה היה משהו לא מגודר...כנראה באופנה עכשיו שבנים(רובם בריטים..)...מצמיחים שיער ארוך עד מאוד...אמ...בסה"כ טום גם התלבש בסדר..לדעתי הוא בסדר ככה..הוא יכול להישאר ככה..או לחזור לתספורת מ-5CIHH שמאוד אהבתי..והוא נראה שם ממש פיט! דני-OMG...כאילו יצא הרגע מבית סוהר...או לקח איתו בטעות את הפסים של המעבר חצייה...איום ונורא..לפחות(נראה לי..)...הוא הסתפר...אבל עדיין...דני הוא הבדיחה הגרוע של הערב,ומבין כל הרבעייה...נורא.... דאגי-אוקיי...חשבתי שדאגי הסתפר וצבא לשחור..כנראה טעיתי...אה..ולגאדי כנראה לא היה מה ללבוש..אז הוא לבש שוב פעם את הבגדים מהבריטס..כמה מקורי.. הארי-חמוד ביותר...טוב שהוא לא התלבש כמו מארק מבלינק..שהתלבש עם חליפה(אם לא אותה אחת...) שהוא לבש על השער של מגזים "פיפל"..אם אני לא טועה...בסה"כ היה בסדר..באמת מבליט לו את העיניים היפות שלו..אבל משהו אחד מפריע לי...מה זאת התספורת הלא מוגדרת הזאת?!הקיצר היו להם יציאות לא קשורות..אבל חפיף... נ.ב:הם נראים פשוט מדהים בתמונה החדשה לאלבום החדש!עם השחור..כל אחד ואחד מהם פשוט פיט!טום ממש פיט!דני גם פיט!(תקע פוזה של דוגמנית אשכרה...),דאגי גם פיט!אבל לא הבנתי על מה בדיוק הוא מסתכל?הוא היחידי שלא הסתכל למצלמה... הארי הכי פיט!..וזהו...

DesertRose7

New member
תמיד אפשר להוסיף את התמונה..

ומה חשבת?! שאני אתחיל לנסח מחדש?! חח..
הם באמת נראים אחד אחד מעולה בתמונה הזאת.. בקרוב עוד תמונות רשמיות.

DesertRose7

New member
אולי..

זאת תמונה רשמית. כמו שזה שנעמ מוזר ככה זה מוזר. ויכול להיות שיכללו אותה בדיסק הבא. או תמונות מהסט

may90

New member
משטרת האופנה עפ"י מאי!

טום- צריך להסתפר.. לא יפה לדעתי שיער בלונדיני ארוך (נשי מידיי) דאגי- התלבש יפה! כנראה זה היה לפני שצבע לחום כי עכשיו הוא הסתפר בול כמו טום מבלינק (שיזכה לחיים ארוכים -לטום... אבל אפשר גם לדאגי!
) שמתן לב שורוד נהייה צבע הבנים?! דני- מבחיל... כע... פשוט מבחיל... הארי-לא אהבתי את הצבע של החליפה אבל מדגיש לו את העיניים!

may90

New member
זה מוזר..........

כי יש לי עיתון, שיש לו שיער יותר קצר, צבוע בחום בול כמו טום דלונג'

may90

New member
תמונה---

שצילמתי במצלמת אינטרנט אז זה לא סרוק חע (נא לא להתייחס לאצבעות שלי שם

DesertRose7

New member
שאלה לי אליך..

מה ההבדל בין סריקה לצילום?! חחח.. מצחיקה! ולא מצטערת.. אי אפשר.. זה על אותו עיקרון!

oriane0

New member
משטרת האופנה על פי אורנע../images/Emo99.gif

דאגי - נתחיל איתו, כי הוא הכייייייי שבעולם. נתחיל מלמעלה למטה. השיער: נראה מצוין, כרגיל. חולצה + עניבה: במקומו, לא הייתי הולכת על ורוד... מכנס: אז מה אם הוא לבש אותו בטקס אחר? הוא עדיין חתיך איתו ....
הארי: הוא אחריו (בתמונה לפחות) וגם בגלל שהוא גם חתיך לעלה :):):) השיער: מודבק חזק חזק בג'ל... חולצה+ עניבה : שמתן לב, שגם דאגי וגם הארי לובשים עניבה שחורה? טום לובש אחת ורודה ומכוערת ודני בכלל לא לובש.. חליפה לבנה - כחולה. הולמת. לחתיכים בלבד! טום: שילך להסתפר!! ממש לא מתאים לו השיער!!! הבגדים: אני לא יכולה להגיד שהוא לא השקיע, אבל הייתי מביאה לו בגד אחר ללבוש. כמה שהוא השקיע, זה לא הכי מתאים לו. ואחרון חביב... דני: כיוון שנולדנו באותו היום (12.3) אני אפרגן :) השיער: נראה טוב, כתמיד. החליפה: לא יכולה לשקר ולפרגן. הוא נראה כאילו הוא בבית סוהר מכובד ביותר. לא רוצה לבוא לטקס, אל תבוא! :) הנעליים: אלוהים בן אדם! מה עבר לך בראש? אבל בסך הכל, כולם נראים די טוב. טוב, דאגי נראה טוב מאוד. וגם הארי. ארררררררררררררררררררר :)

T a l14

New member
../images/Emo18.gifמשטרת האופנה של...י../images/Emo18.gif

פירסט- לא טבעי להם כל הקטע עם הטוקסידו, זה נראה כאילו ממש לא נוח להם בזה והם ממש מתי ללכת כבר הביתה ולפשוט את זה... בוא נגיד שאפעם לא השתגעתי עליהם עם טוקסידו
אוקי אני מתחילה מהכי גרוע להכי טופ דני-מה הקטע עם הפסים?! זה פשוט...בלאכחסע
גם נראה כאילו הוא לבש המון המון שכבות מתחת לג'קט... טום-טום יא' נקבה! חח...מה זה התספורת הזו?! איפה השיער היפה(והקצר!) שהיה לך בתקופת 5cihh ואפילו השיער שהיה לך ב-that girl?! לאן הוא נעלם?... אוח...זיכרונות... דאגי-הוי דאגי... הבגדים מאממים, אתה מאממם ועולם מאממם (לרגע הרגשתי פאקצה...) עכשיו ברצינות- בדר"כ אני לא ממש אוהבת צבעים נועזים כאלה (שייני כזה) מתחת לז'קט, אבל במקרה שלו, זה מתלב נורא נורא יפה. נתתי לו את המקום לפני האחרון כי הוא תמיד נראה לי פריק (אין לי שום דבר נגד פריקים) כזה מפחיד שלא הייתם רוצים לפגוש לבד בלילה. חח.. אוחלי במקרה של דאגי דווקא כן, אבל אם לא הייתם מכירים אותו בתור דאגי... הארי-אהבתי!

למעלה