../images/Emo41.gif מראה בכביש למניעת תאונות...
במקומות מסויימים, בד"כ בצומת/כניסה לרחוב, כאשר יש כניסה ממספר כיוונים ו/או כניסה ויציאה קרובים אחד לשני, נוהגים להציב עמוד ועליו מראה קמורה גדולה, כך שהנהג המתקרב יכול לראות האם מהצד השני מגיע רכב. (מתאים בעיקר למקומות שיש בהם שטחים מתים בשני הכיוונים). 1. מישהו יודע איך נקראת המראה הזו ? (אני מניח ש "מראה קמורה גדולה" זה לא השם הרשמי שלה
) 2. האם מי שאחראי ומחליט היכן יש להציב את המראה הוא משרד התחבורה, או הרשות העירונית ? 3. מישהו יודע מהם הקריטריונים הרשמיים להצבת מראה כזו ? 4. האם יש פסקי דין שחייבו את העירייה להציב מראות כאלה במקומות מסויימים ? 5. במידה ואני מעוניין להסב את תשומת לב (מי ?) למקום שבו מראה כזו נדרשת, למי עלי לפנות בכתב ? (משרד התחבורה ? העירייה ? שניהם ? גופים נוספים ?) |תודה |
במקומות מסויימים, בד"כ בצומת/כניסה לרחוב, כאשר יש כניסה ממספר כיוונים ו/או כניסה ויציאה קרובים אחד לשני, נוהגים להציב עמוד ועליו מראה קמורה גדולה, כך שהנהג המתקרב יכול לראות האם מהצד השני מגיע רכב. (מתאים בעיקר למקומות שיש בהם שטחים מתים בשני הכיוונים). 1. מישהו יודע איך נקראת המראה הזו ? (אני מניח ש "מראה קמורה גדולה" זה לא השם הרשמי שלה