מרוץ כביש אולימפי-נשים

../images/Emo41.gifמשחק הפנטזיה האולימפי../images/Emo41.gif

עידו מזור התותח! הוא המשתתף היחידי שמצליח לעשות היום נקודות. ג'ודית ארדנט מעניקה לו 300 נקודות. דרוג (לפי זמן הרשמה): 1) בועז שחר 500 נ"ק 2) אסף מנשה 500 נקודות 3) ערן רייזנר 500 נקודות 4) אביב שור 500 נקודות 5) אודי טל 500 נקודות 6) מוטי בן עטיה 500 נקודות 7) ירדן רוטשטיין 500 נקודות 8) רותם זינגר 500 נקודות 9) עידו מזור 300 נקודות תבדקו שאין טעויות...

ido mazor

New member
../images/Emo9.gif

arndt is one of the best women cyclists for the last few years. for details ask QUEEN EFRAT. I thought COOKE is too young but I also thought BETTINY will not maked it because he is a marked man. I was wrong and bettiny was amazing. now I go to assemble the PINARELLO and do some riding in BUDAPEST.

התגובה של ברנדט...

לכל המתלהבים שבחרו בניקול קוק ולא בה למשחק הפנטזיה.

זה לא מקום גרוע בכלל

במיוחד שהיא הייתה צריכה לעזור לקאריגן שברחה. ואם תספור את השנים של יהודית כמקצוענית ואת השנים של ווד, תראה שזה בכלל בכלל לא מקום גרוע.

עינת, זה בהחלט המקום הכי גרוע...

מבחינת משחק הפנטזייה! עזבי אותך ממרוצי אופניים, זה פאסה. עכשיו העניין זה משחקי פנטזייה, בקרוב פורום מיוחד!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענק

מאז היציאה של בועז על שרה גיבורת ניל"י לא צחקתי ככה !!!

את לא יודעת לשמור סודות?! ../images/Emo46.gif

חכי חכי, אני ידוע כאדם קטנטני ונקמן
.

לפי התוצאה שהם השיגו

דקר מקום ארבעים או משהו, ובוכרט בכלל נפל ולא הגיע לסיום, אז נבחרת הולנד תרצה להטביע את יגונה בכוס. אולי מרים מלכרס הכישרונית תחפה על הכוכבים מחר (אוף, היתה לי תמונה נהדרת של בוכרט מרוקן בקבוק שמפניה בלגימה ואני לא מוצאת אותה)

באמת תמונה נחמדה

רק שתדעו לכם שקור פוס (הצלם) הוא אחד האנשים הכי נחמדים שפגשתי בספורט. הוא ישב והסביר לי איך הוא מצלם ומאיפה, למדתי ממנו המון. עכשיו נותר לי רק ליישם... הוא גם מאוד רצה לשמוע על ישראל. גרהם ווטסון, לעומתו, נבח עלי ועל כולם ולא רצה לדבר עם אף אחד. נפוח מחשיבות עצמית.

למעלה