משחק: אני לא בישי ^_^ D=

KiaritChan

New member
המ...בואו נראה..O:

מעו. ה-2 הראשונות שמצאתי במחשב. X: נמ. אני עושה שלומ. בערך.. מילי תפס אותי בדיוק כשהרמתי ת'יד Oo" איכ,הכיעור..

keep smiling

New member
ווי, למה זיהית אותי? י-י;../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

את, יא עעע[עעע]מה שהמיסטית שלא מוצאת זמן לפנות כדי ללכת למרכז ולפגוש אותי. >;

BlackEyedSpirit

New member
מיסטית ? OO;

ואני כן מוצאת זמן ~ אף אחד לא אמר לי שאת רוצה לפגוש אותי ;~;

BlackEyedSpirit

New member
וזיהיתי אותך כי אני זוכרת ~

את באת לבקש צדקה עם ארנק כזה שהיה רשום עליו "צדקה" במפגשפורום בעזריאלי בחנוכה ונתתי לך שקל ~ או אני נדיבה ~ ניע, לא היה לי כסף קטן ;-; האפשרות השנייה הייתה לתרום לך 100 ש"ח בשטר ^^; ולא הייתי עושה את זה ._."" ואז עלינו למעלה ואז איבדנו אותך >:

keep smiling

New member
100.../images/Emo99.gif ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

יא נעל, היית מביאה את ה-100!!!1 [ובהמשך להודעה הקודמת- אני פנויה כל השבוע. תמצאי זמן.]

Vivi Sparrow

New member
דוסדוסדוססס../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

איפה קיפי? בדיוק כששמת תמונה שלך עם דוס מאחורה ];

Vivi Sparrow

New member
מה את מנסה לרמוז? Oo

שהיא עכשיו נמצאת יחד עם הדוסעל'ה הזה, משגיחה על הצוציקים שלו ושוטפת את צלחות הפורצלן שבמטבח? ^_^ קיפי, תעשי לי כלים. >:

Vivi Sparrow

New member
אל תהיי סיסי. תעשי לנו כלים~

נשלם על ההוצאות הרפואיות על הנזקים הבריאותיים ששטיפת הכלים תגרום לעור הידיים שלך. D:

keep smiling

New member
טוב, טוב. ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

עכשיו שמישהו ישיג לי סבון כלים שג. יפית מפרסמת. כדי שעור כפות הידיים שלי ישמר! ];

Vivi Sparrow

New member
OMFG בדיוק חשבתי על זה OO;

*מביאה את מ' כוערת* מ' כוערת: "...והרי לך, קיפית יקרה, סבון כלים מעולה- סבון כלים זה הוא המשובח ביותר בשוק [הכרמל] כיום [1993]! הוא מנקה וממיס כתמים קשים [בין היתר, גם את גוף האדם וכל חלקיו], מחליק את צלחות הפורצלן שהדוס החתיך השכן שלך אכל בהן את הפולקע שהיה תרנגול שבועיים לפני [וגם את העצמות החשופות שלך, אחרי שהחומצות הרדיואקטיביות שקיימות בסבון המדהים הזה ימיסו את העור והבשר שלך], ואפילו מסוגל לגרום ליצרנים שלו להיות בגרעון ענקי ולהיות בהפסדים עצומים ובכך לפשוט את הרגל [ואת העור וכו' וכו']. קני עכשיו- רק בלירה מצרית ושליש!

keep smiling

New member
אןי לי שכנים דוסים. ;; ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

יא מ' כוערת שכמוך!!!11 השכנים מצד ימין חילונים דפוקים אותמול כשישבתי אחה"צ בגינה הם שרו את "מה נשתנה". קריפי. השכנים מצד שמאל חילונים, די נורמליים, ויש להם כלב שחור וחתיך. ;; אלה ממול דתיים, מפגרים כמו סוליה, והבן שלהם עשה לעברי תנועה מגונה כשהוא היה בכיתה ג'. החינוך הדתי. ואלה בחצי השני של הממול חילונים, חשים את עצמם ומחנים את האוטו עקום. D:

למעלה