משחק הדמות הטובה שלב 1

../images/Emo41.gifמשחק הדמות הטובה שלב 1../images/Emo41.gif

אוקיי אז אחרי שרובכם בחרתם שאתם רוצים משחק של הדמות הטובה בחלטתי לעשות אחד כזה. הפעם הדמויות שאותם תבחרו יהיו 9 חברי אחוות הטבעת: גנדאלף, פרודו, סאם, לגולאס, ארגורן, גימלי, פיפין, מרי ובורומיר הפעם אתם תצטרכו לדרג אותם מסולם של 1 עד 9. לדוגמה: גנדאלף אצלי הוא 9, פרודו 4 ולגולאס 8. בסוף כל סיבוב אני אחבר את הנקודות שנתתם לנקודות מהמאגר של כל דמות ולמי שיהיו הכי פחות נקודות יעוף! וכך הלאה עד שישאר לנו דמות אחת! וכדי שישאר סיכוי לדמות שיצאה לפני האחרונה (מקום שני מהסוף) היא תקבל 5 נקודות מהדמות שעפה. ברור? אוקיי מתחילים
גנדאלף ארגורן לגולאס גימלי בורומיר פרודו סאם מרי פיפין

פרפר15

New member
אני

1.סאם 2.מרי 3.פיפין 4.פרודו 5.לגולס 6.גאנדאלף 7.ארגורן 8.בורומיר 9.גימלי

פרפר15

New member
רגע רגע רגע לא הבנתי

כאילו מקום ראשון זה מקום אחרון אז אצלי זה : מקום ראשון 9.סאם 8.מרי 7.פיפין 6.פרודו 5.לגולס 4גאנדאלף 3.ארגורן 2בורומיר 1.גימלי

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifפרה.. ../images/Emo3.gif

9 - סאם 8 - פיפין 7 - פרודו 6 - גימלי 5 - מרי 4 - ארגורן 3 - גאנדלף 2 - לגולאס 1 - בורומיר לא הכי סגורה על הניקוד.. אבל בנתיים זה בסדר...

shlox

New member
בהנחה שהבנתי את שיטת הניקוד...

9. סאם 8. גנדאלף 7. אראגורן 6. לגולאס 5. פרודו 4. מרי 3. פיפין 2. בורומיר 1. גימלי

אלרוס

New member
פושע

גימלי במקום אחרון? לגולס במקום רביעי? לא הדרדר עולמנו

Eowyn of Rohan

New member
אוקיי יש לי קצת זמן אז הנה..

9- גנדלף 8- אראגורן 7- סם 6- גימלי 5- בורומיר 4- פיפין 3- מרי 2- פרודו 1- לגולאס

moe777

New member
.

9- סאם 8- פרודו 7- גאנדלף 6- מרי 5- פיפין 4- אראגורן 3- גימלי 2- בורומיר 1- לגולאס

OB4ever

New member
אני..חיחי

9.לגולאס 8.אראגורן 7.גנדאלף 6.פרודו 5.סאם 4.גימלי 3.פיפין 2.מרי 1.בורומיר

rakefet1989

New member
הדרוג שלי

9. גנדאלף 8. אראגורן 7.פיפין 6.מרי 5.סאם 4.פרודו 3.גימלי 2. לגולאס 1. בורומיר

qwertyq

New member
תחשבי לבד

אני בטוח שאת מספיק אינטיליגנטית בשביל להבין לבד, מדוע משחק מטופש כמו זה מעציב אותי...

adva g

New member
אבל...

זה בסך הכל משחק, לא צריך לקחת אותו ברצינות, והוא לא אמור להיות משחק אינטיליגנטי או משהו כזה...וזה בטח לא אמור להעציב מישהו

זה רק בגלל...

שהוא חושב שהוא בוגר וחכם יותר מכולם... זה משחק!!! משחק שהמטרה שלו להנות ולהעביר את הזמן! לא רוצה לשחק? אז תשתוק שב בצד ואל תגיד!!!!! (לא אתה אלרוס)

אלרוס

New member
במיוחד כשהוא בן 10

מה שעצוב זה אנשים סגורים בפני רעיונות ודעות של אחרים, לאן נעלם הפלורליזם?

qwertyq

New member
אם בן 10 יותר בוגר מאנשים בני 15

מצבנו באמת רע...מאוד רע...

אלרוס

New member
אם בן 10 חושב שהוא בוגר

כי הוא לא ספונטני, לא זורם ולא מקבל דעות של אחרים ובנוסף משמיץ אותן אז מצבנו באמת רע...

למעלה