משחק הדמות הטובה שלב 1

הימור (פרוע לגמרי)

גנדלף לוקח, בורומיר יוצא אפס.... דרך אגב אלמוג, זה השלב היחיד?

naring

New member
לא.

ציטוט של אלמוג: "בסוף כל סיבוב אני אחבר את הנקודות שנתתם לנקודות מהמאגר של כל דמות ולמי שיהיו הכי פחות נקודות יעוף! וכך הלאה עד שישאר לנו דמות אחת! וכדי שישאר סיכוי לדמות שיצאה לפני האחרונה (מקום שני מהסוף) היא תקבל 5 נקודות מהדמות שעפה. ברור?"

אבל למה שאנשים ישנו את הבחירה שלהם

בכל סיבוב? תשקלל סיבוב אחד ואני יכול לומר לך מי מנצח.....

אלרוס

New member
אם לדוג' אני יודע שיש מיעוט לדמות

שאני רוצה שתגיע גבוה, אבל לא שתנצח ואני רואה שהולכים להעיף אותה אני אתן לה לדוג' 9 נק', או אם אני רואה שיש תחרות בין הדמות שאני שונא לדמות אחרת על ההפסד אז אני אתן לדמות האחרת 9... או נקמה על זה שהדמות שאני אוהב עפה בגלל אנשים שבחרו בדמות השנייה שאני אוהב אז אני ארצה להוריד אותו וכו'...

הבנתי....

נניח.... למרות שאני לא רואה כמה זה ישנה.... אבל, ה"מחזור" האחרון יכול להיות די דפוק, שמקום שני יקבל את הנקודות של השלישי, ולמרות שבחרו בו פחות, הוא ינצח

Nimst

New member
מצטרפת

9. גאנדלף 8. אראגורן 7. סאם 6. לגולאס 5. פיפין 4. פרודו 3. מרי 2. בורומיר 1. גימלי

ועוד משהו...

כמובן שבסוף כל שלב במקום 9 נקודות למקום הראשון שלכם זה יהיה 8 נקודות. ואתם צודקים למה שמשהו ישנה את הדירוג שלו? אז למה? ככה! מה שאני מנסה לומר זה שתנסו לשנות את הסדר שלכם. כל הזמן תעדיפו את גימלי על פיפין? (סתם דוגמה)

maglor

New member
טוב נו

9) גימלי 8) גאנדאלף 7) אראגורן 6) סאם 5) פרודו 4) מרי 3) בורומיר 2) לגולאס 1) פיפין

LeAnNe

New member
אני../images/Emo62.gif

1. לגולאס 2. מרי 3. פיפין 4. ארגורן 5. גימלי 6. גנדלף 7. בורומיר 8. סאם 9. פרודו

Anat L

New member
שלי...

גנדאלף-9 מרי-8 פיפין-7 ארגורן-6 סאם-5 פרודו-4 לגולאס-3 גימלי-2 בורומיר-1

...

9) לגולאס 8) פיפין 7) ארגורן 6) סאם 5) בורומיר 4) פרודו 3) גאנדלף 2) מרי 1) גימלי הרבה יותר מעניין מהמשחק הקודם

למעלה