משחק הרעים שלב 6

אלרוס

New member
מה סארומן עשה לכם?

הוא הרע הכי שאווה בסרט (ובספר) הוא דמות עמוקה ומעניינת הרבה יותר מהשרצים הללו שנושאים טבעות כוח אמיתיות

LeAnNe

New member
סאורון הוא הרע הכי טוב שנשאר../images/Emo62.gif

אבל ליבי תמיד עם גולום..

אלרוס

New member
ממש לא

הוא בקושי מופיע, הוא כל הזמן טועה, הוא טיפש והמאמר שלי על סרומן יצא יותר טוב.

דבר ראשון הוא זקן...

(זה סתם) והוא דומה לשייח אחמד יאסין (ז"ל - יש!) והוא בגד בגנדאלף ונכנע ללורד האופל! זה לא בדיוק יכניס אותו לבנק של גרינגוטס (בנק הקוסמים בהארי פוטר אבל מכיוון שסרומאן הוא מן מכשף שכזה...) בלי בעיות ככה שהייתי אומר שבהחלט לא מגיע לו לזכות!

חחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וקצת יותר רציני
לדעתי סארומן לא שווה, כי הוא סתם טוב שהפך לרע שחושב תצמו באמת רע. הוא שפוט של סאורון.. ואפשר לראות עד כמה פטתי הוא בספר השלישי בפרק של טיהור הפלך

Eowyn of Rohan

New member
בסרט,

סרומן הוא דמות רעה חזקה מאוד ורואים את זה במיוחד בסצנה בשני הצריחים שהוא יוצא אל המרפסת וכל הצבא מתחתיו. ולפחות, לא כמו הנאזגול שהם כל כך חסרי אופי בסרט וסאורון שהוא סתם פרוז'קטור, הוא עושה משהו. בסוף הספר זה כבר משהו אחר. לא דיברנו על הספר אלא על הסרט.

אנה01

New member
סאורון

הוא לא עושה כלום חוץ מלהיות בתחילת הסרטים לעשות טבעת ולהילחם טיפל'ה במשך הסרטים להיות עין ובסופם לסרב למות (עד שנכנס לו שהוא צריך למות לקח שעתיים) *אני מתכוונת לכל 3 הסרטים כסרט אחד ארוך

נאזגול../images/Emo128.gif

אני עם סאורון עד הסוף, רק בזכות ה: "i see... there is no life in emptyness... only DEATH!!!"

g tamir

New member
אז כנראה עכשיו

כשהצבעת לנאזגול גרמת לזה שסאורון יפסיד.

וואי,

לרגע חשבתי שהורידו גם את הנאזגול, שזה הרע הכי שוההההההההה
פיושש טוב שלא הורידו!! וכמובן ש-סארומן..!!

למעלה