מי זה תמיר?
נ ניקול NiCoL New member 18/9/04 #17 הנה האמת זה צבוע בכחול,בתמונה המקורית זה ירוק אבל חפיף תמונה של שרית עם עט ביד
נ ניקול NiCoL New member 18/9/04 #6 ../images/Emo29.gifתגוון קצת...וקבל../images/Emo29.gif זה יותר בורדו אבל חפיף אני רוצה תמונה של שרית חגורה
../images/Emo29.gifתגוון קצת...וקבל../images/Emo29.gif זה יותר בורדו אבל חפיף אני רוצה תמונה של שרית חגורה
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 18/9/04 #9 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חח אוקיי! אז ... אפשר את שתיהן: 1. תמונה של שרית עם זמר מזרחי אחר. 2. תמונה של שרית עם חגורה.
../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חח אוקיי! אז ... אפשר את שתיהן: 1. תמונה של שרית עם זמר מזרחי אחר. 2. תמונה של שרית עם חגורה.
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 18/9/04 #12 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אהה וואלה.. אופסס. חחח התמונה ששמת זו שרית ותמיר גל, לא?! אוקיי.. שרית עם חגורה
../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אהה וואלה.. אופסס. חחח התמונה ששמת זו שרית ותמיר גל, לא?! אוקיי.. שרית עם חגורה
ש שרית חדדLOVEיפעת New member 18/9/04 #28 עינב המשכנו את המשחק למעלה אז אני יעלה פה תתמונה שביקשת ותמשיכו תשירשור של למעלה
M Music4Life New member 18/9/04 #30 פיייייי איזה בלגן !! נחמד הרעיון הזה אבל יווו...איזה בלגן זה עושה פה ראיתי כבר נראה לי את כל התמונות