גם נכון
K King Of Kromags New member 26/10/03 #18 גם נכון../images/Emo13.gif../images/Emo127.gif../images/Emo103.gif
S sweetyheart New member 26/10/03 #19 את השאר אני לא יודעת למרות שאני חושבת שהתמונה של ליז ומקס זה או מהפרק הראשון או מהפרק השני... הפורום באמת יבש! אף אחד לא משחק חוץ ממני!
את השאר אני לא יודעת למרות שאני חושבת שהתמונה של ליז ומקס זה או מהפרק הראשון או מהפרק השני... הפורום באמת יבש! אף אחד לא משחק חוץ ממני!
K King Of Kromags New member 26/10/03 #20 לא נכון בכלל../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif../images/Emo103.gif אנשים עוד לא נכנסו..תכף תראי איך הוא לא יבש אחרי הפרק. הפורום דווקא דיי פעיל.
לא נכון בכלל../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif../images/Emo103.gif אנשים עוד לא נכנסו..תכף תראי איך הוא לא יבש אחרי הפרק. הפורום דווקא דיי פעיל.
S sweetyheart New member 26/10/03 #21 ../images/Emo13.gifאוקי דוקי!! מישהו מהפורום חבר בפורום של האתר של רוזוול הישראלי?! מי שכן לי קוראים paz fehr
../images/Emo13.gifאוקי דוקי!! מישהו מהפורום חבר בפורום של האתר של רוזוול הישראלי?! מי שכן לי קוראים paz fehr
S shasha14 New member 26/10/03 #28 הפרק שמקס וליז שוכבים ואז הם רואים את הדבר הזה שזה קשר או משהו.....
H h e n y New member 27/10/03 #31 קרוב לפי החזיונות של ליז הם מובלים למקום הזה חופרים ומוצאים את הדבר הזה וכול זה על ידי המשיכה שלהם
נ נמימה New member 26/10/03 #25 אני גם רוצה לשחק../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif אבל נדב, שים עוד תמונות
L L i l A L o New member 26/10/03 #26 כן גם אני רוצה לשחק ושימו תמונות.. לי אין... וזה בסדר אם לא כובים מאיזה פרק התמונה כאילו את המספר ואת השם ורק כותבים מה היה בפרק וזה?
כן גם אני רוצה לשחק ושימו תמונות.. לי אין... וזה בסדר אם לא כובים מאיזה פרק התמונה כאילו את המספר ואת השם ורק כותבים מה היה בפרק וזה?
H h e n y New member 27/10/03 #45 אני לא זוכרת איזה מספר אבל זה הפרק שטפולסקי חוקרת את כולםםםםםם בתור יועצת ואז היא מגיעה למקס וחוקרת אותו ועלק "מזדהה איתו"
אני לא זוכרת איזה מספר אבל זה הפרק שטפולסקי חוקרת את כולםםםםםם בתור יועצת ואז היא מגיעה למקס וחוקרת אותו ועלק "מזדהה איתו"