שלילי תודיעי כשתכנעי ואני אגלה את התשובה
D Dark Storm New member 28/8/09 #26 כן סרטון נחמד רק מאז כבר נוסף עוד חוק: חוק מס' 38 – אתם תנהלו את החקירה אם זה תיק שלכם.
D Dark Storm New member 30/8/09 #28 A.J! אדמירל איי. ג'יי. צ'דווידן וג'תרו זה איזה משהו של יוצר הסדרות, דונלד פ. בליסאריו - לא ברור בדיוק מה הקטע חח.
A.J! אדמירל איי. ג'יי. צ'דווידן וג'תרו זה איזה משהו של יוצר הסדרות, דונלד פ. בליסאריו - לא ברור בדיוק מה הקטע חח.
D Dark Storm New member 30/8/09 #29 עוד דמות לזיהוי.... [קשה במיוחד] הדמות הזו איבדה את אחיה בפיגוע על ספינת הצי USS Cole.
D Dark Storm New member 31/8/09 #31 פשש אני מוריד את הכובע בפנייך מאסטר ../images/Emo3.gif דרך אגב, את יודעת למה קראו לדמות ויויאן בלאקאדר...?
פשש אני מוריד את הכובע בפנייך מאסטר ../images/Emo3.gif דרך אגב, את יודעת למה קראו לדמות ויויאן בלאקאדר...?
D Dark Storm New member 31/8/09 #33 אה הצלחתי למצא משהו של ידעת חח ../images/Emo6.gif סתם, זה על שמה של אישתו של דונלד בליסריו - גם לה קוראים ויויאן בלאקאדר.
אה הצלחתי למצא משהו של ידעת חח ../images/Emo6.gif סתם, זה על שמה של אישתו של דונלד בליסריו - גם לה קוראים ויויאן בלאקאדר.
K kenz New member 1/9/09 #34 אז אבא שלו זה ג'תרו??? שון מורי, זה הבן החורג שלו... ג'יז איזה קשרי משפחה יש פה.. אבל הנה בשבילך מה אומר WWGD???
אז אבא שלו זה ג'תרו??? שון מורי, זה הבן החורג שלו... ג'יז איזה קשרי משפחה יש פה.. אבל הנה בשבילך מה אומר WWGD???
D Dark Storm New member 1/9/09 #38 אוקי יש לי משהו... לדמות הזו יש אובססיה לסדר ונקיון, תיק העבודה שלה תמיד מסודר ברמה לא שפויה.
K kenz New member 3/9/09 #39 בעלת הנמשים קומנדר פיית' קולמן... קריפס מי אאוט... אוקיי, איזה חיה גידל דינוזו כשהוא היה קטן?
D Dark Storm New member 3/9/09 #40 וואלה פה התקלת אותי חח אני לא ממש זוכר, אני מהמר שזה איזו חיית משק, אולי חזיר או משהו כזה. אני יודע שהיו לו SeaMonkeys שאמא שלו שתתה בטעות אבל זה לא ממש חיה. דרך אגב, את יודעת מה סבתא שלו נהגה לאסוף?
וואלה פה התקלת אותי חח אני לא ממש זוכר, אני מהמר שזה איזו חיית משק, אולי חזיר או משהו כזה. אני יודע שהיו לו SeaMonkeys שאמא שלו שתתה בטעות אבל זה לא ממש חיה. דרך אגב, את יודעת מה סבתא שלו נהגה לאסוף?