משחק חדש

טיפקסית

New member
../images/Emo41.gif משחק חדש ../images/Emo41.gif

אני נותנת לכם התחלה של סיפור דמיוני שכתבנו אני וחבריי בפורום טיפקס הרשמי לפני כשנתיים וחצי,ואתם כיתבו המשך לאותו קטע כל אחד ימשיך את הקטע שלפניו ובכך יווצר בסופו של דבר סיפור שלם אז הנה הקטע הראשון כיתבו אתם את ההמשך שלו בהצלחה!!! עולם לבן- הטלנובלה הטיפקסית פרק מספר אחד זה היה יום רגיל , השעה הייתה תשע בבוקר, דמות גבוהה בעלת צמות התקרבה אל אולפני ההקלטות שהיו ידועים בכינויים " אולפני עננה" זה היה גל, ראיתי אותו מאחור וצעקתי אליו, בתחילה הוא לא הבחין בי אך משראה את פניי מרחוק התקדמתי לעברו בריצה קלה הוא חייך אליי כשהגעתי נעמדתי לידו בירכתי אותו בבוקר טוב, הוא הסתכל עליי ושתק ניכר היה עליו שהוא רצה לברכני בחזרה אך משהו מנע ממנו, ארשת פניו הייתה רצינית והוא פלט כאילו אנחת ייאוש ללא קול. שאלתי אותו מה קורה איתו, הוא הוציא דף ועט כתב לי שקם בבוקר וקולו פשוט אבד לו, הוא הסביר לי במילים יותר פשוטות בעזרת דפים ועט שהביא איתו מהבית שאיבד את קולו לחלוטין הוא הצליח אפילו ללחוש מילים אחדות אך היה נשמע כי הוא מתאמץ לעשות זאת ועל כן היה לו יותר קל לכתוב לי זאת הבנתי ואמרתי לו שזה בסדר ושאני אכין לו תה חם עם דבש כשניכנס אל תוך המקום הזה שהוא קצת כמו בית לכולנו דבר שוודאי יסייע לו. שכחתי להציג את עצמי אני רמי, נגן הגיטרה/סיטרן בלהקת "טיפקס" , אני נשוי ואבא לשני ילדים . גל הוא חבר הלהקה הקבוע שלנו שפותח בכל בוקר את האולפנים ונועל אותם בסוף היום כשאנחנו מסיימים. השעה הייתה כבר תשע ועשרה ראינו את קובי הסולן יורד מהרכב החדש שזה עתה קנה לעצמו, הוא החנה אותו ונכנס הוא הצטרף אל שנינו בירך את שנינו בבוקר טוב ושאל האם סיימנו לעשות באלאנס לגיטרות שלנו , הסברתי לו שלא התחלנו כי הייתה בינינו שיחה של כמה דקות וכן עוד סיפרתי לו שגל איננו יכול לדבר עקב איבוד קולו

חחחחחחחחחח גדול אני אמשיך

מיד שסיימתי לדבר קובי נכנס להלם, הוא לא הבין איך זה יכול להיות. הוא עמד במשך כמה דקות עם הפה פעור ולא אמר מילה, כשהוא הצליח להתאושש נכנסנו פנימה והתחלתי לכוון את הגיטרות כשבנתיים קובי נכנס לשירותים. כשהוא יצא כבר כל הציוד היה מוכן וכשקובי ניסה לחמם את הקול הוא גילה ש.............................. גם הוא לא מצליח להגיד מילה! התקשרתי מהר לכל חברי הלהקה והודעתי להם שהחזרה מבוטלת, לא חשוב מאיזו סיבה. לא ידעתי מה לעשות, אבל אז הבנתי. חייבים לקחת אותם הביתה, לשדרות, כדי לראות אם אולי עין הרע יכולה לעשות משהו

הוד11

New member
ואני ימשיך מפה

אך כשהגענו לשדרות: אני גל וקובי עצרה אותנו לימוזינה שחורה וארוכה עם חלונות קהים. מתוכה יצאו שני שומרי ראש מגודלים ולצידם יצא איש שמן ממשוקף ומקריח. פניו של קובי החוירו מיד, גל עמד על סף עילפון ואני לא הבנתי במה מדובר. "זה... זה מלקולם., מלקולם פקה פקה!!" אמר קובי בקול מפוחד.

טיפקסית

New member
ממשיכה

מלקולם היה ידוע בשדרות ובקיבוצי הסביבה כעבריין רציני,אולם הוא ברח מהעיר לפני כחמש עשרה שנים בעקבות מרדף של המשטרה אחריו. הבעת פניו של קובי הייתה נראית מפוחדת,אותו קובי הנמוך והרזה מצא עצמו שוב נזכר בימים ההם. גל,שהגיע הבוקר לחזרה כשהוא צרוד וחולה בשפעת היה נראה חלש וחולה מאי פעם,והצעתי לו שייכנס לנוח במכונית,ואולם הוא המשיך לעמוד כשאני מצידי הייתי צריך לתמוך בו על מנת שלא יתעלף. מלקולם הבריון מצידו התקדם לעברינו כאשר בא לקובי ובמצב רוח מרומם פנה אליו "קובי מה נשמע עיוני?" כאשר קובי בא לפתוח את פיו ולענות לו קרה דבר מוזר...

מתה על סיפורים יהההההההה../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

ואז להפתעתו גילה כי עין הרע לא יכולה לפגוע בבן אדם טוב. ומיד לקח אותו לביתו טיפל ועזר לו. לאחר כמה ימים הייתה חזרה חוזרת, כול חברי הלהקה יגעו למקום. אך החברה חששו שגם היום קובי לא ירגיש טוב ,,, ולא יצליח לשיר,אך פתאום להפתעתם קרה נס, הם לא האמינו ,,,, קרה משהו מדהים לקובי יצא את הקול הכי יפה באותו יום. כאילו הוא שתק רק בשביל לקבל קול שכזה... זה היה קול כזה קסום, אתם לא מאמינים כמה השתיקה לפעמים שווה זהב. ולפעמים אין אנו מבינים למה נגרמים הדברים, אבל אם ניתן קצת זמן נבין את הכול. איזה כייף אני מתה על סיפורים ניראה מה יצא מהסיפור הזה. יאלללה אנשים יפים מתה עליכם (לפעמים אני נדהמת כמה אהבה יש בליבי בתוך הגוף הקטן הזה מתחבא
ענק)

טיפקסית

New member
ממשיכה

קשה היה להאמין ואולם שירתו של קובי הציפה את חדר החזרות הקטן שלנו בהרבה אנרגיות ובהמון אהבה. בתום החזרה פניתי להתקשר הביתה לאשתי שלומית,ולשאול מה היא רוצה שאביא מהמכולת בדרך חזרה. היא ענתה לי שאביא חלב,לחם וקצת ירקות,ואני מצידי רשמתי זאת על פתק. לאחר מכן ניתקתי את השיחה ופניתי לגל שישב לידי,לשאול אותו לגבי ההופעה שלנו שמתוכננת לשבוע הבא,ואז נזכרתי שגל איבד את קולו ואינו מסוגל לענות לי כלל. מה עושים עם גל התייעצתי עם האחרים אי אפשר להשאיר את המצב כך כשגל חולה בשפעת התכנסנו לדיון בינינו ללא גל שנותר מול המחשב שלנו

סחתן אליכם איזה סיפור ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|

מפני שגל לא יכל להגיע, גל דיבר דרך המחשב. אבל אתם יודעים איך זה המחשב, אתה יכולים לדבר עם אנשים, לראות אותם הכול בליחצת כמה כפתורים, בדיוק כמו שעשה רמי כשחלה. אבל חברי הלהקה מדברים על מה שקורה עם גל והגיעו למסקנה. "גל מטייל הרבה ולא נח לפעמים מחלה ניגרמת שהגוף מבקש מנוחה." אמרו הלהקה של קובי והוסיפו לומר......... אנחנו יודעים שגל יחזור בגדול,,,, טוב הלהקה סיימה את החזרה להיום, קובי הלך באופן אישי לראות מה שלום גל. ופתאום ראה איך גל מתחיל להבריא קובי כל כך שמח, ואמר לגל,,, "אחי סבבבה שהבראתה למה נוצר לכה מלא עבודה , ולא רק בגלל העבודה אלא אתה זה שנותן את כל הרעיונות הטובים" (חחחחח) טוב אמר גל לקובי מחר הגיע כמו חדש לחזרה וחוץ מזה אני מזה אוהב את העבודה שלי.

טיפקסית

New member
ממשיכה

בבוקר למחרת גל הגיע לאולפן,הוא היה נראה על הפנים,ונראה היה שהוא עדיין חלש הבוקר דני הגיע מוקדם משום שהיה עליו לנסוע לסידורים בעיר והוא כבר ניצל זאת להגיע לאולפן דני התעניין "גל-מדוע אתה פה ולא בבית במיטה? הרי סיכמנו שתיקח עוד כמה ימי מנוחה" גל השיב לו "אני מרגיש יותר טוב,רק הצינון קצת מפריע אבל אני מאמין שאוכל לתפקד" דני אמר לו "אני מציע שתחשוב על זה שוב",בוא נראה מה שלום כולם ומי מגיע והאם יהיו היעדרויות,והרים את שפופרת הטלפון,הראשון שבביתו צילצל הטלפון היה מוטי "בוקר טוב מוטי אתה מגיע היום" התעניינו השניים מהעבר השני מוטי ענה "אני מרגיש ממש לא טוב-תוכלו להסתדר בלעדיי היום?" מהצד השני באולפן השתררה מבוכה רבה "גם אתה חולה שאלו השניים" כנראה ענה מוטי תודיעו לחבר'ה שאני במיטה עם חום והראש שלי מתפוצץ מכאבים,אני חוזר לישון,אני אדבר אתכם בצהריים

איזה סיפור בום בולנט ../images/Emo13.gif

בחיים שלי לא קראתי סיפור עם כול כך הרבה אנשים חולים חחחחחחחחחחח אבל לא משנה נזרום חחחח
לבנתיים קובי הגיע לאולפן, ושאל איפה מוטי? ענו החברה: מוטי לא מרגיש טוב, הוא לא יגיע היום. ופתאום צלצל הטלפון זה היה מוטי,אמר אני מגיע לאולפן למרות הכול, יש לי קטע ענק להוסיף לדיסק החדש חכו לי אני מגיע. כולם מחכים לראות מה מוטי הולך להפתיע. מוטי הגיע והראה את מה שחיבר כולם יתלהבו, מוטי הוסיף ואמר כתבתי קטע החדש...ראיתי בטלוזיה משהו שממש שיגע אותי אז רצתי וכתבתי את הקטע הזה. המצב הזה לא יכול להמשך ככה. אולי דרך השיר הזה אנשים יתחילו להתעורר ולהבין שלא ככה פועלים. אנשים עושים את זה לעצמם, כל המלחמות האלה למה? כול אחד רוצה להראות שהוא יותר חזק, ממש כמו השיר שכתב אביתר בנאי תחרות כלבים. קובי והלהקה אמרו מוטי יצאתה מלך איזה קטע ענק!!!חחחחחח

סחה על היוזמה, בשמת. כבוד

מיד אחרי התייעצות בין חברי הלהקה הנוכחים הוחלט לעבוד על המילים שמוטי כתב. לאחר כמה רגעים כל אחד מחברי הלהקה כבר היה שקוע בעבודה: קובי קרא את המילים פעם אחר פעם ורשם משהו לעצמו, מוטי וגל הייו שקועים בשיחה על המילים ואני הייתי עם הגיטרה, מחבר תו אחר תו, צליל אחר צליל כדי ליצור את הסאונד המושלם. אחרי עבודה ממושכת, בקלאוואות וקפה, הלך כל אחד לדרכו אבל רגע לפני שיצאתי מהדלת קובי אמר לי: "היי רמי, איכפת לך לקפוץ לביג אמ להראות לו ת'טקסט?". עיניתי לו בחיוב. "סבבה, נתראה מחר," אמר קובי, והלך. הלכתי לכיוון המכונית כשפתאום, מישהו התנגש בי בעוצמה כה חזקה שנפלתי ארצה. "ס'תכל לאן אתה הולך!" אמרתי בכעס, אבל הוא התעלם, הוא הרים משהו ורץ מיד לכיוון השני. המשכתי ללכת. כשהגעתי למכונית בדקתי שהכל אצלי: הגיטרה היתה שם, הארנק היה שם, המפתחות... לחרדתי הרבה גיליתי שמשהו חסר. "שיט!!! איפה זה!?!?!". הטקסט של מוטי, השיר החדש שעבדנו עליו, נעלם...

טיפקסית

New member
הנה אני ממשיכה

"שיט" פלטתי בשקט ביני לבין עצמי,"אנ'לא מאמין איפה זה,מוטי יהרוג אותי". הסתכלתי סביבי לפה ולשם כשלפתע כולם דיברו באנגלית וצבעם התחלף לשחור ולבן [מאיפה זה מוכר לי חח סתאם]. מצאתי את עצמי שקוע במדרכה ומחפש את המילים ההן,בסוף מצאתי את הנייר מקומט במרחק של איזה 200 מטרים ממני,איזה מזל הירהרתי לעצמי בלב. הייתי רעב וצמא מכל החיפושים,ניגשתי לאיזה קיוסק קטן שנמצא פה ברחוב וקניתי בקבוק מיץ תפוזים וגם איזה קוראסון. ביציאה מתל אביב היה פקק שהשתרך מפה ועד הודעה חדשה,כמה נאחס יכול להיות לבנאדם ביום אחד? טוב לא משנה,הדלקתי את הרדיו וכאילו בטעות השיר של קובי התנגן בו

שבוע טוב לכולם!!!../images/Emo140.gif

טוב אכשיו יצא שבת. שוב,,,שבוע טוב,,,זו השבת לפני כיפור לא לשכוח תבקשו סליחה בדחיפות הרי כולנו אחים לא? לא הייתי פה ומזה יתגעגעתי,יסתובבתי בשכונה הזו וראיתי את מה שנעשה פה. אכשיו אני אומרת לך זו שנלחמת בשבילי תודה אבל אני מספיק יכולה להסתדר בכוחות עצמי. אכשיו המשיך את הסיפור: כול כך שמחתי לשמוע את השיר של קובי ברדיו. הטלפון שלי צילצל זה היה מוטי, וסיפרתי למוטי את הסיפור, מוטי אמר לרמי לא נורא יש לי עוד עותקים לשיר הזה, גם אם הוא היה הולך לאיבוד. שמעתה על המריבה בין קובי לגל? שאל מוטי. רמי:לא איזה מריבה. מוטי:קובי וגל רבים על בחורה, אכשיו, זה לא ממש ככה קובי ממש רוצה את הבחורה וגל ויתר אלייה מזמן. רמי:יתחיל לצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מוטי:אבל אתה יודע זה לא מתאים ככה. רמי:אתה צודק מה עושים? מוטי:צריך למצוא בניהם איזה גשר, וגל לא אוהב בכלל לריב עם אנשים ופרט לקובי, שהוא יודע כמה הוא רוצה רק לחיות באהבה, ולא מוצא ואכשיו הוא מצא אז גל לא רוצה להפריע ובמקום שקובי יבין הוא רק דורך על גל. ותראה היום הייתה בניהם מריבה מטורפת גל לא רוצה להראות כמה מסכן קובי אז הוא בחר לשתוק. (וחוץ מזה שגל בכלל כבר לא מעוניין בבחורה הזו יש לו בחורות בשפע.) גל אמר לקובי תפסיק את המריבה הזו בשבילכה, כי אם לא תפסיק לא תיהיה ברירה אני יראה לה כמה אתה אתה קטן וקובי עדיין משחק משחק את המשחק המטומטם הזה. רמי:ואללה אתה צודק גל בשניות יעשה מקובי אפס חבל. שבוע טוב לכולם
שבוע של אהבה אמן

אוקיי

החלטתי לשנות את כיוון הנסיעה שלי והלכתי לקובי, דיברנו קצת על הריב והסברתי לו כמה שזה ריב מיותר. אחרי כמה זמן הוא הבין והתחיל להביע רגשות רבים, ידעתי שיש רק דבר אחד שיכול לעזור לו בכזה מצב, אז הלכתי לחדר שלו והבאתי לו דף ועט. אמרתי לו: קובי, תכתוב קצת שירים, תראה לנו מחר, והלכתי. ולמחרת קובי נכנס שמח לגמרי ואמר: תראו חבר'ה, כתבתי שיר חדש, משהו פצצתי, כל כך מרגש שהתחלתי לבכות באמצע. הוא חייב להכנס לאלבום החדש. ואז הוא הקריא בכל רם את השיר: "הוא דווקא גבר רומנטי, הוא דווקא גבר רומנטי...."

פשששששששש חחחחחחחח../images/Emo6.gif

הוא הראה את השיר כולם יתלהבו, גל בא ואמר לו נכון אתה גבר רומנטי, אז למה אתה מתנהג ככה ? קובי ענה לו זו הבחורה היחידה שאני רוצה. גל:היא שלכה אתה לא מבין. קובי:אבל במקום מסוים היא עדין רוצה אותך ואני יודע את זה אני חייב לעשות את זה בשביל שאני יקבל את מה שאני רוצה. גל:אוקי נתתי לכה בהתחלה והלכתי לדרכי למה אתה עדיין ממשיך להתנהג ככה קובי:אתה יודע את הסיבה . גל: קובי אין מצב שאתן לכה להמשיך ככה קובי:אבל אני ימשיך גל:תמשיך כמה שאתה רוצה אבל לא על הגב שלי בהתחלה לא היה אכפת לי אבל אכשיו יש גבול, תדע שאני באמת אוהב אותכה ורוצה שיהיה לך טוב אני לא מנסה להשים לך רגל אתה לא צריך להשים לי רגל

טיפקסית

New member
רגע לפני שאני חוזרת לצבא הנה ההמשך

טוב נו אומנם אני חוזרת הביתה מחר בערב [בינתיים אני יוצאת יומיות] אבל הנה ההמשך שלי השיר גבר רומנטי פתח לי את היום בצורה פנטסטית,אבל היום יש לי יום עמוס,לאחיינית שלי המקסימה יש בת מצווה הערב ואני לא מצליח למצוא את המילים לברכה,חשבתי לכתוב לה שיר. התלבטתי עם חבריי ללהקה,ובתוך כחצי שעה תמימה יצאה לה ברכה נפלאה ומקסימה,צירפתי לזה לחן והשילוב של שניהם יצא מדהים,לפחות לדעתי. השעה עכשיו עשר בבוקר,יש לי שעתיים עד לחזרה שלנו והתלבטתי מה לעשות עד אז. קפצתי פה רגע למדרחוב בבוגרשוב שהוא הרחוב הסמוך לאולפנים שלנו במטרה למצוא גם מתנה תואמת. מצאתי קופסה יפה בצבע כסף שיש בה מקום לאחסן כלי איפור,והוספתי לה סרט ורוד,וכן קניתי לה גם שפתון,ככה זה אצל בנות עשרה,הן חייבות להיות מלכות היופי. מיד החלטתי לצרף למתנה גם קלטת עם השיר "הילדה הכי יפה בגן" שמדבר בדיוק על האחיינית שלי,שאם תשאלו אותי היא באמת הילדה הכי יפה. מבלי ששמתי לב כבר עברה שעה וחזרתי לאולפן,וכשהגעתי לאולפן התברר לי שגל פרמן שלנו שוב לא מרגיש טוב,הוא ישב במטבחון הקטן שלנו וכולו סמוק וחיוור כשלצידו כוס תה. התיישבתי לידו שאלתי אותו מה קרה והוא ענה לי שנתקף בכאב ראש ובכאב גרון. הצעתי לו שינוח פה בינתיים עד החזרה ולאחר מכן נראה מה עושים. יצאתי מהמטבחון והלכתי לכוון את הגיטרה שלי,שיחקתי קצת עם האקורדים ומתחתי את המיתר השמאלי שהיה מעט משוחרר. הנחתי את הגיטרה וניגשתי לטלוויזיה ובמקרה ממש באותה העת שידרו את הקליפ שלנו "סתם" בערוץ השני,איזה כיף...

השבוע אני משתחררת איזה כייף......

והמפקד שלי נותן לי צל"ש יההההההההההה
(לא מאמינים לי חכו תיראו) ועוד משהו לפני שאני ממשיכה את הסיפור,קובי אוהבים אותכה אל תיקח ללב ממאי
והסיפור: חשבתי לעצמי איזה שיר ענק זה,,,, באמת הכול סתם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח החזרה כמעט התחילה גל לקח כדור והרגיש לאחר כחצי שעה כמו חדש. קובי שהלך לקנות מתנה לאחיינית שלו שבאמת ממש ממש יפה. נקלע לבעיה הלך ברחוב בוגרשוב ולא ראה שהיה ילד שישב וסרח את נעליו, וקובי הלך מהר ופתאום נתקע בו ונפל קיבל מכה רצינית ביותר ולקחו אותו לבית החולים. פתאום בחדר החזרות הטלפון צלצל והודיעו לחברי הלהקה על מה שקרה . קובי ביקש לדבר עם אחד מהלהקה ואמר,,,, תסתדרו בלעדיי היום אני רוצה שתעבדו על כל השירים החדשים שנוצרו, אנחנו מתקדמים בקצב מעולה. לאחר החזרה כול החברה יגעו לבית החולים לראות מה שלום קובי. ובדיוק שהחברה מגיעים הרופא נכנס לחדרו של קובי. החברה שמחו על כך, וחשבו לעצמם ככה נידע בדיוק מה קורה. שאלו את הרופא, נו מה יש לו . הרופא ענה הוא קיבל מכה כל כך חזקה בראש יש לו כרגע זעזוע (חייב לעשות את זה במבטא תימני לא? חחחחח) די חמור הוא צריך לשכב בבית החולים ליומים לפחות. טוב לאחר שביקרו את קובי , כול אחד פנה לדרכו. גל הלך לביתו, וכול כך כאב לו המצב ודרך המפלט שלו זה לכתוב מוזיקה הלך וכתב שיר,,, הוא דווקא גבר רומטי,והכול כול כך סתם, אז למה זה עדין נמשך?

יש לי עןוד המשך קטן

מיד לאחר שכתב את השיר ניגש לקובי שוב פעם ואמר קובי בוא נפסיק את המלחמה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחח ושוב פעם יצא להגיד את זה "אין אליי"

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

למעלה