משחק חדש

אני מששיכה עוד טיפה חחחחח../images/Emo6.gif

רק שאני לא יסיים את כול הסיפור אהה
חחחחח ועוד שהוא אומר לקובי בואו נפסיק את המלחמה המטופשת הזו,,, קובי מתחיל שוב פעם לריב איתו . גל:קובי תבין כבר שזה מלחמה בינכה לבין עצמכה, מה אתה רוצה לנצח את עצמכה? אז ניצחתה עם אתה עוד רב אכשיו קובי:התחיל לתעצבן יותר גל:קובי תבין כבר אני לא נלחם בכה אין סיבה כזו. וחשב לעצמו אין לו את היכולת לבנות גשר עם אף אחד, כמה מסכן, רק שהכול לא יתפוצץ לו בפנים. אל תפחדו להמשיך את הסיפור
שיהיה
בהמשך הסיפור עם מישהו יצליח להגיב חחחחחחחחח אוהבת אותכם מלא מלא

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

באמת יתיבשת אה
מה אין לך מה להגיד טיפקסית חחחחחחחחחח

טיפקסית

New member
האמת שיש לי בוקר טוב ישראל

האמת זה באמת בוקר טוב ישראל ניצחה אתמול בכדורגל 2-1 ובע"ה ביום רביעי שוויץ תנצח במשחק ישראל תעלה להצלבה ויאללה למונדיאל. שעת בוקר מוקדמת וכולכם עוד במיטות,ואני כבר על הרגליים,ועוד שעה אני נוסעת לצבא. הנה ההמשך שלי לאחר כשבוע קובי שוחרר מבית החולים,וקיבל הוראה של שבוע מנוחה בבית מהרופא,אבל למחרת בבוקר הוא התייצב באולפן. גל חווה עליות ומורדות במצבו הגופני במשך השבוע,כנראה שלקה בסוג של וירוס או שזו סתם שפעת. הבוקר כשהגעתי [רמי] לאולפן מצאתי את גל שוכב על הספה,הוא היה נראה לי חלש מתמיד,וראיתי שהוא מזיע,הוא התלונן על מיגרנה חזקה מאוד,ובקושי היה מסוגל להוציא הגה מהפה שלו. החבר'ה האחרים הגיעו בזה אחר זה לאולפן. החלטנו קודם כל לפני החזרה לשבת לשתות תה. במהלך היום מצבו של גל לא הראה שום שיפור,ושיחררנו אותו שיילך לנוח בבית,אמרנו לו שנסתדר ושהחשוב שהוא יבריא. זה היה יום קצר ולא הספקנו לעשות יותר מדי דברים אני מקווה שמחר כבר נוכל לחדש את הלו"ז שהיה לנו.

התעוררות יפה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני לא מבינה למה בסיפור שלך כול פעם את רוצה שגל יהיה חולה חחחחח ואכשיו לסיפור: גל הגיע לביתו שתה כדור לשיפור המצב, וישר הלך להכין לו ארוחה טובה, הוא הכין פצוצני, יצא לו כרגיל ממש ממש טעים, ישב, אכל, והתחיל להרגיש יותר חזק. לבנתיים קובי החליט לנסות משהו אחר כי כלום לא עזר היא עדיין רוצה אותו שלח הודעה לנייד של הבחורה בשמו של גל יבת זונה ,,,,אמר. הבחורה עוד לא קיבלה את ההודעה וקובי שולח עוד הודעה מטומטמת עם מלא שאלות בלי הבנה של מה הוא רוצה. חחחח ופתאום גל מקבל טלפון יערס למה אתה מקלל ? גל לא הבין מה קרה ופתאום ירד האסימון קובי שוב פעם עשה את אותו דבר הוא כזה מסכן כמה חבל לי אליו. וקובי מתקשר לבחורה ומשחק אותה פיאור בהתגלמותו חחחחחח גל חשב לעצמו כבר לא מעניין אותי הבחורה הזו מזמן אבל ממש מציק לי שככה המצב, אומר לבחורה שלא אני עשיתי זאת בכדי שקובי יבין שלא ככה פועלים גל התקשר לבחורה ואמר לה, הבחורה אמרה לו אתה סתם משקר כי אתה מקנא בקובי. טוב הסיפור אבוד שיהיה מה שיהיה אני רק הגיד את האמת מי שאירצה יאמין קובי פשוט מסכן שזקוק לאהבה אני ישתוק לא נורא ופתאום לאחר שהתגלה המצב קובי בא לגל ואמר לו,,, אחי אתה צודק לשקר אין רגליים בסוף הכול מתגלה תוכל לסלוח לי וניהיה חברים גל:כהרגלו סולח וסלח לו ואמר לעצמו אני סולח אבל כרגע לא שוכח ננסה לראות אם הבהנתה את המעשיים שלך לפעמים צריך לתת סליחה מכול הלב, אבל לא לשכוח את מה שנעשה. כי לאנשים יש הרגל לחזור על טעיות שוב ושוב. ובגלל זה לא לשכוח את הנעשה . יום טוב אנשים

חחחחחחחחחחחחחח

רק אל תשחקי אותה אישה חזקה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניראה אותך מתמודדת באמת עם המעשים שלך ולא צוחקת אלי . את זוכרת מה אמרתי בהתחלה אני זו שצוחקת על כולם
אז הנה באמת אני צוחקת ותמיד צחקתי חחחחחחחחחחח

טיפקסית

New member
במקרה אורייה את יודעת אני בצבא

כשאתה בצבא קצת קשה לך להיות בבית כל היום לא נורא מיום שלישי בערב ועד ראשון בבוקר אני בחופש.

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אכשיו את מבינה למה לא יכולתי לענות לכם כל הזמן...... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טיפקסית

New member
הנה אני ממשיכה

בבוקר למחרת המריבה ביניהם גל שוב חש ברע,אך החליט לנסוע לאולפן בכל זאת. כשהגיע למרות שהשעה הייתה כבר תשע אף אחד לא היה באולפן,ולמרבה הצער גילה גל ששכח את צרור המפתחות בביתו,ולכן היה עליו לחכות לרמי שהגיע באיחור של דקות מספר ופתח את האולפן. השניים ניגשו למטבחון להכין תה,ורמי בירר עם גל לגבי מצבו וגל אמר שהוא קצת חלש אבל הוא יסתדר,כרגיל ניסה לשחק אותה שמשון הגיבור במקום להישאר בביתו ולהבריא. אחריהם נכנסו גם דני,מוטי ומאיר שהגיעו יחדיו באוטובוס שתפסו מהתחנה המרכזית. מוטי היה נראה מאושר מתמיד,וכולו רוח וצלצולים וצהלות. החבר'ה תמהו מה האושר הפתאומי ולכן כינס אותם והחליט לגלות להם שאתמול בערב החליט להציע נישואין לחברתו,והיא מצידה הסכימה ואמרה לו "כן" מעתה היום היה נפלא,ומצב הרוח היה מרומם. קובי הגיע באיחור הבוקר,והתנצל על כך וכמובן שמיד סלחו לו,אחרי הכל אילולא הוא הלהקה לא הייתה קיימת כלל. מוטי סיפר על דבר המאוחרע המשמח גם לקובי,ומיד הציע קובי למוטי שיקליטו שיר מיוחד לחתונה אמרו ..וכך עשו נועם לא הגיע באותו היום עקב מאורע משפחתי, ולכן עבדו על העיבוד הראשוני בלבד,וככל שהתקדם נכנסו להילוך גבוה יותר. מזג האוויר היה נפלא ובצהריים החליטו כולם לצאת לחגוג במסעדה החדשה שנפתחה בהמשך הרחוב. בשעה ארבע קיימו השישה שיחת סיכום יום וסיכמו לגבי היום הבא,אבל אין ספק שהיה זה יום נפלא.

קודם כול יהההההההההההההה

אכשיו גל ללא ספק שמח וכל החברה אמרו
גל באופן אישי בירך את מוטי, אח שלי אני כול כך שמח בשבילכה מכול
ומקווה שיהיה לך את כל הטוב בעולם ואמן ותיהיה לכם רק אושר שמחה וכול הטוב בעולם רק בשבילכה. וכול חברי הלהקה יצתרפו ואמרו אנחנו מסכימים עם גל, וישר הלכו למסעדה הרימו לכבודו לחיים
. אחרי דבר כזה משמח, קובי ניגש לגל ואמר לו, גל ,,, אבל אתה מבין אותי, שבגלל אהבתי לבן אדם לא יכולתי לעצור את עצמי. מבין, אני מבין השאלה אם אתה הבנתה את מה שעשיתה, הסיפור מאחורנו, ותמיד סלחתי גם כשרבתי איתכה כי זה אני סולח על הכול
תראה קובי אני אני לא רציתי להגיע לרמה כזו מסריחה, ויותר מזה לא חשבתי שבסופו של דבר תוציא אותי ככה. למרות שהכול מובן אכשיו, תזכור תמיד שהדרך היא מאוד חשובה. אבל , לא נורא הכול מאחורנו גם השקרים שסיפרתה אמרתי לכה אני סולח על הכול, ותמיד סלחתי לבנתיים החברה מרמים לחיים וכול כך מאושרים בשביל מוטי, גל כול כך שמח בשביל מוטי ושוב פעם אמר לו
ו
בחיים את כול הטוב שתיתנו אחד לשני, רק טוב אמן ושלעולם לא תשקרו אחד לשני ותזכו לחיים מאושרים ואמן וזו האחת שתחייה איתה כול החיים לנצח נצחים אוהבת את כולם
חחחחחחחחחח קבלו ממני מלא אלף
כבר אמרתי כמה אני מרוצה בשבילכם חחחחחחחחחחח אז רק שתדעו אני מרוצה חחחח
הסיפור מתחיל להיות טוב יהההההההההה

טיפקסית

New member
המשך הסיפור פלוס הערה

האמת שהפרק הזה נכתב בהשראת העובדה שיצא לי לפגוש את מוטי ואת החברה המדהיייימה שלו [ששמה אדווה] והם פשוט היו נראים לי מקסימים וכולי תקווה שיום אחד מוטי עוד יעשה את הבחירה הנכונה,אבל אני לא רוצה ללחוץ עליו,סתם פנטזיה שלי. בכל אופן אדווה ומוטי-לשיקולכם הנה ההמשך בבוקר למחרת הידיעה כולם מתאספים,כולל נועם שנעדר אתמול וזכה לשמוע את הבשורה מפיו של גל,וכמובן שהיה שותף לשמחה. כולם הגיעו מי מוקדם יותר ומי מאוחר יותר,אבל כולם נכחו. גל הגיע בשלבי החלמה מהשפעת שתקפה אותו,הוא עדיין היה מצונן מאוד והשתעל,ולכן נטל ויטמינים לחיזוק. התחלנו את היום בשיחה לגבי העבודה בחג הסוכות הקרוב. החלטנו שהשנה בניגוד לשנים הקודמות נעשה כמה חזרות,אבל נשאיר גם זמן לחגוג את החג עצמו. בימים האחרונים עלה בדעתינו לאלתר סוכה בתוך האולפנים עצמם,והתחלנו להכין קישוטים,והבאנו כמה ענפים לסכך מאולתר שנכין. אצלינו בלבנטיני נהוג לציין חגים באופן סמלי,לא משהו יותר מדי בומבסטי,סתם כדי להרגיש את אווירת החג. החלטתי [אני רמי] להביא את הילדים שלי שמאוד אוהבים את החג לעזור לנו קצת בקישוטים,והם מצידם עשו זאת בשמחה גדולה. בימים האחרונים שמתי לב שלא יצא לנו לכתוב הרבה,ובבית התחלתי להכין סקיצה מאולתרת לשיר חדש,והראיתי אותה לקובי כבר היה מאוחר והחושך החל לרדת,וסיכמנו שנעבוד על זה מחר בבוקרזה היה יום ארוך ומהנה

חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

וואלה אהבתי קבלי ח.ח רצני ביותר חחחחחחחחחחחחחחחח את לא יודעת כמה צחקתי בחלק הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אכשיו לסיפור: לפני חג הסכות יש משהו בסיפור ששכחנו לספר,,, היה חג כיפור (איך אפשר לשכוח את החג הזה בשביל להגיע לחג סוכות חייב לעבור את החג הזה לא? חחחחח) כולם התאספו בחג ביקשו סליחה אחד מין השני דיברו בניהם (למרות שכבר דיברו לפני החג לפי הסיפור)חחח בקיצור הכול מתחיל להסתדר ולהתבהר סוף סוף אתם יודעים אמר גל לחברה יש מצב שכול מה שקרה היה בשביל לאחד את כלונו ולהפוך אותנו למשפחה אמיתית. גל חשב לעצמו בסוף הכול מתחיל להיות כמו שאני רוצה יהה. אכשיו חוזרים לחג סוכות: כולם קישטו את הסוכה, היה דווקא צחוקים. בערב כולם התאספו ולבשו חגיגי כולם חזרו מבית הכנסת ישבו קראו את התפילות של החג,,, וניסו להבין מהחג הזה רוצה לומר לנו ולמה אנו בכלל חוגגים אותו: והגיעו למסכנה, בסוכות יפרשו אלינו את סכת שלומו במילים אחרות :יהיה שלום אבל קודם כול בנינו. וגם אם לא יפרשו אלינו סכת שלום לפחות אנחנו חיים בשלום בנינו קם גל ואמר תראו איך כל חג מגיע בזמנו שהינו צריכים שנה חדשה קיבלנו בדיוק בזמן, שהינו צריכים לבקש אחד מין השני סליחה קיבלנו גם את זה בזמן, שהינו צריכים שלום בנינו קיבלנו גם את זה. בסוף הגענו להחלטה שהכול תמיד טוב. היה להם ממש כייף בתוך הסוכה הם ממש נהנהו וצחקו ללא הפסקה. ואז אמרו: לא משנה מה יהיה תמיד הכול טוב, והכול קיים רק אצלנו בתוך תוכנו, כולם שמחים ומאושרים כמו תמיד.
אהבתי את הפרק האחרון חחחחחח
.

יש לי המשך לסיפור........./images/Emo66.gif

טוב אז לאחר החג כולם חזרו לשיגרה. להקת טיפקס, שבה ליום רגיל של חזרות "באולפני עננה". גל כרגיל האיש הפשוט הזה בא ופתח את האולפן. גל ישב במטבחון, ופתאום נכנס קובי. אמרו אחד לשני שלום, גל היה בטוח שכול הסיפור נגמר. אבל קובי יתעצבן, למה הבחורה חשבה על גל שהוא יצא הכי חמוד שיש. אז שוב פעם נכנס למלחמה עם עצמו (חחחחחחח). גל בשיא תמימותו, אמר לעצמו יום לפני אני שמח שהכול נגמר ובצורה כזו. אך גל טעה, לקובי אין את היכולת ליבנות גשר עם אף אחד ובעיקר הוא לא יכול לבנות גשר עם עצמו (חחחחחחחח). קובי מסוכסך קשות עם עצמו (קובי זה רק דמיות של הסיפור אה חחחח
) הבחורה כבר הבינה עם מי יש לה עסק, בין אם היא מראה את זה, לבין אם לא. כול חברי הלהקה ישבו ויתחלו לצחוק על המצב. (חשבו לעצמם קובי ממש מעפן אמיתי וואלה הבחורה כבר רוצה אותו, ומה הוא עושה דוחה אותה יותר חחחחחחחח חבל,,,כמה חבל היה יכול להיגמר הסיפור הזה ממש ממש יפה אבל קובי אוהב להתגרות במזל) קובי ניגש לחברה וניסע לגרום לכולם לחשוב כמו שהוא חושב. אבל אנשים אמרו לעצמם וואלה עם כול הכבוד יש לי דעה משלי, וגל באמת יצא הכי חמוד שיש.
וחוץ מזה אם קובי רב עם עצמו אנחנו לא צריכים להיות שוטפים למריבה הזו? טוב גל בדיוק בזמן השיחה, הלך לקנות לו סיגריות. גל חוזר לאולפן וקולט שהולך שם משהו לא טוב. יצא משם , מוטי אחריו הלך וסיפר לו, אם חשבתה שנגמר אתה טועה הבן אדם במצב קשה צריך לתת לו איזה כדורי הרגעה. הוא צחק על המצב ואמר:כמה הוא מסכן. אבל מוטי זה לא ילך לו. פעם אחת שתקתי, ובאתי להסביר לו שלא ככה פועלים והלכתי. פעם שנייה לא כול כך שחכתי אבל העברתי הלאה ושוב פעם ניסיתי להסביר לו שלא ככה פועלים. ואפילו דיברנו והעברנו הלאה. פעם שלישית סלחתי אבל לא שחכתי אני הפעם לא מוותר. יותר טוב מזה אני לא יכול לעשות. ושוב פעם מוטי זה בכלל לא בשביל הבחורה, שיוצאו את זה מהראש מוטי אמר אני יודע. גל הלך לשבת על עדן החלון, הדליק סיגרייה ונקרע מצחוק הבן אדם מפגר ברמות חשב לעצמו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש פה מישהי שאני אכשיו מזה אבל מזה צוחקת אליה ומרחמת אליה כמה חבל אוף מתגרה חבל
חבל
: חבל-P חבל
אבל זה מה שהיא בחרה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיהיה יום טוב אנשים יפים לא לשכוח שפייס לאב זה סוד העולם

טיפקסית

New member
ממשיכה

הסיפור עם קובי כבר נהיה ארוך והחלטנו לשבת איתו לשיחה ולשים את כל הקלפים על השולחן,לא להשאיר דברים בפנים,לא לשמור דברים בבטן. אמרנו לו שנמאס מההתנהגות שלו ושהוא חייב לעשות חושבים לפני שהוא עושה צעדים פזיזים. השיחה שלנו ארכה כשעה ורבע ומיד לאחריה הגיעו אלינו בהפתעה חברי הדג נחש. בזה אחר זה נכנסו יאיא,גיא,שלומי,דודוש,שאנן,משה ואמיר. יאיא הסביר לנו שיש להם יום פנוי ולכן החליטו לבוא לבקר אותנו כיוון שהרבה זמן לא יצא לנו לשבת איתם. השעה הייתה שתיים עשרה בצהריים ,ושאלנו אותם אם הם רעבים והזמנו לכולנו שתי פיצות משפחתיות וקולה במשלוח מהרחוב הסמוך. כשהיה צלצול בדלת ניגשתי לפתוח אותה והריח של הפיצה שהתפזר בפנים רק פתח לכולנו את התיאבון. ניגשנו למטבחון וישבנו ליד השולחן,כשבין ביס אחד לשני דיברנו על דא והא. משום מה אמיר היה נראה לי שקט מתמיד וחשבתי לעצמי שאין זה אופייני לו. ניגשתי לברר מדוע הוא כה שקט וכשבא לענות לי שמתי לב שקולו חלוש מאוד. הוא הסביר לי כי חלה אף הוא בשפעת וכי הוא מצונן וצרוד. הכנתי לו תה. לאחר מכן שאלתי את דודוש מה שלום התינוקת הקטנה והמקסימה שלו והוא ענה לי שהילדה גדלה ובריאה כמו שור,וכי היא לא עושה כל בעיות. שאנן מצידו הביא לנו כמה טקסטים שכתבו בארה"ב ועוד לא יצא לי לראות כאשר מחלקם התלהבתי ומחלקם האחר קצת פחות. מבלי ששמנו לב חלפו שעתיים וחצי השעה כבר הייתה כמעט שלוש ונזכרתי כי היום אני צריך לאסוף את הילדים שלי מהגן. נפרדתי לשלום מכולם ונכנסתי לאוטו. ביציאה מתל אביב היה פקק עצום שנראה כאילו נמשך לאין סוף,ומרחוק יכולתי להבחין באורות משטרה ואמבולנסים. הדבר היחיד שרציתי עכשיו זה רק לצאת מהפקק שהשתרך עד סוף העולם,ולצערי לא הייתה לי ברירה אלא להישאר בתוכו ולקוות שנתקדם. בחלוף כחצי שעה סוף סוף הצלחתי לצאת מתל אביב השעה כבר הייתה שלוש וחצי,וקיוויתי שאגיע בזמן לאסוף את שני הגוזלים שלי,הילדים שלי-נועם ועידן. לשמחתי הצלחתי לעשות זאת,ולצערי הגננת של עידן עיקבה אותי וביקשה לדווח לי כי עידן בני הכה היום ילד אחר בגן במריבה אשר פרצה ביניהם. ביררתי עם עידן מה קרה בינו לבין הילד השני,וכשהבנתי שנהג שלא כשורה החלטתי שאטפל בכך במשותף עם אשתי כשנגיע הביתה. בשעה חמש ועשרה הגענו לביתנו,וישבתי להתייעץ עם אשתי לגבי עידן. החלטנו כי היום נוותר לו על העונש אולם מחר נמצא דרך ללמד אותו כי טעה. בשעה שש ירדתי למכולת לקנות כמה דברים ונזכרתי שבסוף השבוע מגיעים אלינו אורחים מחו"ל ולכן נאלצתי להמשיך לסופר הקרוב ולקנות כמה דברים. היום שלי הסתיים בשעה שמונה בערב,יום ארוך אבל כמו שאני מאמין גם בעבודה קשה יש הנאה.

אאאוווווו סוף סוף יתעוררת !!!

לי אישית נמאס מהסיפורים המפגרים האלה. את מנסה להעביר לי מסר אני מנסה להעביר לך כמו שני ילדות קטנות. אולי פעם אחת ולתמיד תגיד מה את רוצה. אלק להעניש , תמודדי אם האמת נראה אותך. למרות שיש לי המשך לסיפור הזה ממש טוב, אבל הסיפור הזה ממש מתחיל להיות הזוי לא? תראי אולי את אלופה בלדבר בהקיפין,אני אלופה בלדבר את האמת ולא דרך להשים כול הזמן דמיות חדשות דמיות אולי תנסי לא לברוח ממה שאמרתי, ולהתמודד עם האמת אה ,,, הרי עם תדברי אמת או בהקיפין כולם יבינו באותה מידה תגידי מה את רוצה???????? ואל תנסי להראות לכולם כמה את צודקת במעשה שלך. ניראה אותך אכשיו באמת מתמודדת. שבאתי אלייך פנים מול פנים ואמרתי לך תפסיקי להתנהג כמו מפגרת, שנינו לא ילדות קטנות מה אמרת לי . אין לי מושג מה את רוצה ממני בחיים שלי לא נכנסתי לאינטרנט לפורומים. את צריכה להבין, שאותי לא עשו מאצבע. את שקרנית פוטולגית, את זקוקה לטיפול דחוף. תראי יהיה קשה בדרך שפניתי אלייך אבל אני לוקחת בגדול. כי האמת היא פשוטה כמו הנשימה. לך יש עזרה מכול האנשים האלה, אני לא רוצה עזרה רק דרך החוכמה שלי הצליח. (זעם הרשע מנסה לתפוס את בימבה הקטנה אך לעולם הוא לא יצליח כי במבה חכמה חחחחחחחחח)
נראה אותך מה תוכלי לומר באמת חוץ מלצחוק את כזו קטנה אין לך מושג כמה את קטנה אבל בקרוב תביני את זה גם את שאת כזו קטנה

למעלה