מאיטה
D Dulce Maria13 New member 12/7/05 #16 ../images/Emo128.gif מאיטה! בינתיים לא שמעתי אותה שרה והיא סתם בלהקה בינתיים כפי שאני רואה..
S S n o w F a i r y New member 12/7/05 #26 מאיטה!../images/Emo128.gif../images/Emo48.gif היא לא נחוצה.. והעפתם את אהובי כריסטיאן!! אני לא מאמינה!
מאיטה!../images/Emo128.gif../images/Emo48.gif היא לא נחוצה.. והעפתם את אהובי כריסטיאן!! אני לא מאמינה!
ד דנה מושמוש New member 13/7/05 #34 ../images/Emo41.gifתוצאות סיבוב ה2 של המשחק../images/Emo41.gif אזז ככה בסיבוב הקודם כריסטיאן יצא ויש ינו עוד אחד שיוצא\ת וזה הולך ככה מאיטה עם 6 קולות נישארת איתנו לסיבוב הבאה אלפונסו עם קול אחד שאני לא יודעת למה , נישאר איתנו גם לסיבוב הבאה שזה ברור. וכריסיאן עם 10 קולות, יוצא מהמשחק והוא הפסיד פה אז נשארנו עם : אלפונסו. מאיטה שצריכה להיזהר מאוד ., אנהי , ודולסה עוד מעט אני מעלה את הסיבוב השלישי . תודה דנה
../images/Emo41.gifתוצאות סיבוב ה2 של המשחק../images/Emo41.gif אזז ככה בסיבוב הקודם כריסטיאן יצא ויש ינו עוד אחד שיוצא\ת וזה הולך ככה מאיטה עם 6 קולות נישארת איתנו לסיבוב הבאה אלפונסו עם קול אחד שאני לא יודעת למה , נישאר איתנו גם לסיבוב הבאה שזה ברור. וכריסיאן עם 10 קולות, יוצא מהמשחק והוא הפסיד פה אז נשארנו עם : אלפונסו. מאיטה שצריכה להיזהר מאוד ., אנהי , ודולסה עוד מעט אני מעלה את הסיבוב השלישי . תודה דנה