משחק קהילה - נשמה בסיכון

kombinaizer

New member
../images/Emo41.gif משחק קהילה - נשמה בסיכון ../images/Emo41.gif

קרדיט לפורום הארי פוטר - הספר
אז ככה נתקלתי בתפוז במשחק ממש מדליק שיעורר קצת את הפורום. המשחק הוא משחק
ואין לו קשר לכלא 6.
אז הוראות המשחק: קודם כל צריך מתנדב שיתחיל את המשחק
למה הוא מתנדב? אנחנו, חברי פורום כלא 6, נשאל אותו שאלות על עצמו, לאט לאט השאלות יהפכו לאישיות יותר ויותר כאשר הוא מחליט שהשאלה אישית מדי
הוא כותב בכותרת ההודעה (של התגובה לשאלה):
נשמה בסיכון
וככה אנחנו נדע שתורו הסתיים. למי עוברת "ההתנדבות"? לזה ששאל את השאלה שגרמה לו לפרוש. שימו
ככל שאתם שואלים שאלות יותר אישיות ככה אתם מגבירים את הסיכוי להעביר את התפקיד
איזה שאלות מותר לשאול? מותר לשאול ה-כ-ל מי שמתנדב מסתכן
אז מי מתנדב ראשון?

kombinaizer

New member
לאו דווקא

עדיף לשאול שאלות "פשוטות" כדי להוציא כמה שיותר מידע ובסוף שכבר אין מה לשאול להתחיל להסתכן

kombinaizer

New member
שאלות

1. בן כמה אתה? 2. יש חברה? 3. שברת משו בגוף ? היה גבס? 4. מה אתה הכי שונא בעולם? 5.מה אתה הכי אוהב בעולם? 6. פורום PHP (פוקט וכו') או פורום עץ ? 7. מה אתה חושב על ג'ינג'ים? 8. ועל ערבים? 9. ועל צאלה? 10. הדג נחש או תאקט? 11. ההיפהופ בארץ מת? 12. אם אתה פוגש את כלא 6 ברחוב, מה תאמר להם? 13. כלים חיים או דיג'יי?

EvyatarG

New member
עונה...

1. בן כמה אתה? 15 2. יש חברה? לא 3. שברת משו בגוף ? היה גבס? לא אבל לפני בערך 3 חודשים שתי האצבעות שלי נתקעו בדלת בבצפר. היה כואב ואצבעות התנפחו וניהיו שחורות, עד עכשיו אצבע אחת לא תקינה, לפחות הציפורן. 4. מה אתה הכי שונא בעולם? ששואלים אותי אותה שאלה באותו יום מיליון פעמיים. 5.מה אתה הכי אוהב בעולם? את המשפחה שלי 6. פורום PHP (פוקט וכו') או פורום עץ ? תלוי, בהחלט תלוי. 7. מה אתה חושב על ג'ינג'ים? עם סבבה, מה לא?!
8. ועל ערבים? SAME 9. ועל צאלה? WTF IS THIS? 10. הדג נחש או תאקט? תאקט 11. ההיפהופ בארץ מת? ההיפ הופ בארץ רק נולד חביבי
. 12. אם אתה פוגש את כלא 6 ברחוב, מה תאמר להם? ממצב 13. כלים חיים או דיג'יי? דיג'יי

שאלות

1. במבה או ביסלי? 2. פיתה עם שוקולד או פיתה עם גבינה?
3. המבורגר או פיצה?|
4. קטשופ או חרדל? 5 מסטיק או סוכריה?
6. גלידת וניל או שוקולד?
7. ביצה קשה או חביתה?
8. בירה או יין?
9. שוקו או קפה?
7. ירקות או פירות?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמתם לב שהכל קשור לאוכל?

מורן 1986

New member
גם אני שואלת !!

שם
הכי אוהב לשתות
צבע
אהוב
מזל
קולה- דיאט או רגיל
עם או בלי לימון

../images/Emo221.gifעוקפת בסיבוב!!../images/Emo221.gif

עד שאדוני יועיל בטובו לענות.. אני מתנדבת בינתיים, כדי להזיז ת'עניינים כבר, כי המשחק סתם תקוע. אוקי לשאלותיהם של: קומבינייזור: 1. בן כמה אתה? בת 18 ו7 2. יש חברה? חבר? לא. 3. שברת משו בגוף ? היה גבס? לא. 4. מה אתה הכי שונא בעולם? אנשים רעים 5.מה אתה הכי אוהב בעולם? לנהוג ולעשות סקס 6. פורום PHP (פוקט וכו') או פורום עץ ? מה זה?:) 7. מה אתה חושב על ג'ינג'ים? שהם מתוקים כמו ג'ובי 8. ועל ערבים? חיה ותן לחיות מה שנקרא. 9. ועל צאלה? חיח מחווווורפנת 10. הדג נחש או תאקט? תאקט!:) 11. ההיפהופ בארץ מת? NO WAY!!!!!!!!!!!!! 12. אם אתה פוגש את כלא 6 ברחוב, מה תאמר להם? נערף.. עוד לא יצא לי חח 13. כלים חיים או דיג'יי? כלים חייים מה קרה לך.... עדידוש: 1. במבה או ביסלי? ביסלי 2. פיתה עם שוקולד או פיתה עם גבינה? עם גבינה.. 3. המבורגר או פיצה?| המבורגר 4. קטשופ או חרדל? קטשופ 5 מסטיק או סוכריה? מסטיק 6. גלידת וניל או שוקולד?שוקולד 7. ביצה קשה או חביתה? ביצה קשה. שונאת מטוגן. 8. בירה או יין? יין 9. שוקו או קפה? המממ קפה. שיהיה נס, של עלית <!!!>, כפית קפה עם הר קטן, כפית סוכר וחצי מים חצי חלב. 7. ירקות או פירות? גם וגם!!!! אין, אין על ירקות ופירות! ו....מורן 1986 שם:לין גיל:18.7 הכי אוהב לאכול: אוכל של אמא שלי:) הכי אוהב לשתות: פפסי מקס ומים צבע אהוב : כתום ושחור מזל : מאזניים שולטיםםםםםםםםםםם! קולה- דיאט או רגיל:דיאטטטטטט עם או בלי לימון: בלי מה, זהו?
יאללה לשאול שאלות כבר..

MC SammY

New member
תפוזונה!!!!!!!!11

כתבתי מלא שאלות! טוב נו,עוד פעם. 1.מתי הייתה הפעם הראשונה שלך? 2.היה לך קטע מיני עם בחורה? 3.מה ההערה הכי פוגעת שאי פעם נתנו לך? 4.מה ענית? 5.את מי היית עושה מהכלא?
6.את מי לא? ולמה לא? 7.מ1 עד 10, כמה טוב לדעתך את נראית? 8.מה היית משפרת בעצמך מבחינת המראה? 9.מה הדבר הכי נועז שעשית בסקס? 10.מה הדבר שאת הכי מתחרטת עליו שעשית בסקס? ויסלחו לי כל הילדים התמימים.

kombinaizer

New member
כבר שאלות כאלה?

חשבתי נשמור אותם לסוף
אחחחח איזה כייף חופשת בגרות באנגלית הא?

חושב שתכניע אותי בזה?

אז זהו ש................ לאאאאאאאאאאאאאאאא!:) קבל תשובות: טוב נו,עוד פעם. 1.מתי הייתה הפעם הראשונה שלך? כמעט 15 2.היה לך קטע מיני עם בחורה? כן 3.מה ההערה הכי פוגעת שאי פעם נתנו לך? "אני לא צריך שתהי חכמה, גם לא משכילה.. אני רוצה לזיין אותך.." 4.מה ענית? העפתי לו כאפה ואמרתי לו שאם הוא כל כך משתוקק לחור, שיילך לזיין מעורת עכברים. 5.את מי היית עושה מהכלא? הממ, אף אחד:) אני אוהבת שמנמנים.. 6.את מי לא? ולמה לא? למה לא? כי אני אוהבת שמנמנים, שחומים עם שיער שחור.. ואין שם מישו כזה..
7.מ1 עד 10, כמה טוב לדעתך את נראית? 8 8.מה היית משפרת בעצמך מבחינת המראה? היתי מרזה עוד, מאריכה שיער ומסירה משקפיים. 9.מה הדבר הכי נועז שעשית בסקס? הזדיינתי במקומות מטורפים כמו פארק הירקון באמצע יום שבת, מדרגות נעות בתחנה המרכזית, גינה ציבורית..וכו'.> 10.מה הדבר שאת הכי מתחרטת עליו שעשית בסקס? יש מישהו ששכבתי איתו שבמבט אחורה אני יודעת בוודאות שלא היתי עושה את זה.. לא דעת..בא לי להקיא ממנו עכשיו כשאני נזכרת.. חיח.. טוב נו, לא בוכים על חלב שנשפך.. עוד שאלות?..מישו..?.. ~לין~

למעלה