משחק קהילה - נשמה בסיכון

Luxfero

New member
זה מאוד לא ברור

פשוט בחרת להתהדר בכינוי של גבר...ולכן מאפיינך המינים נסתרו מעיני רבים כל כך. HELLS YEAH SAM

MC SammY

New member
זה שיש לך בעיה

לקרוא אנגלית, זו לא אשמתי. סמי זה קיצור של סמנתה, ולא כמו סמי בורקס. קיצר מי קבע שאמסי זה רק גברים..?

Luxfero

New member
ROCK ON מצטער פשוט הייתי חייב את זה

לי ממש אין בעיה לקרוא אנגלית אבל נראה כאילו לך יש בעיה בנסח כותרת . MC זה רק לגברים מכוון שנשים לא מספיק חזקות כדי לקחת על עצמן את התפקיד! ושהן עושות את זה זה ממש יוצא לא טוב

kombinaizer

New member
שאילתות

1. עד כמה עד פעילה בחברה או במילים אחרות, יש מצב שנראה אותך בארגון לחתולים או משו כזה? 2. ראסטות או מוהיקן? 3. מה הדבר הכי קרוב ללב שלך? 4. משפחה או חברים? 5. בגדו בך פעם? 6. בגדת במישו פעם? 7. פעם התקשרת לקו החם? 8. מה את חושבת על חזיה?

תשובותייי

1. עד כמה עד פעילה בחברה או במילים אחרות, יש מצב שנראה אותך בארגון לחתולים או משו כזה? פעילה, רק במה שמעניין אותי באמת. 2. ראסטות או מוהיקן? ראסטות לכאלה שזה יפה להם. 3. מה הדבר הכי קרוב ללב שלך? אהבה. 4. משפחה או חברים? חברים 5. בגדו בך פעם? כן. 6. בגדת במישו פעם? אם להזדיין עם מישהו שיש לו חברה נחשב בגידה, אז כן. אבל כשלי היה חבר, לא בגדתי! 7. פעם התקשרת לקו החם? כן. 8. מה את חושבת על חזיה? הממ שומרת ומעצבת את צורת החזה.. אבל באסה לבנים..:)

kombinaizer

New member
3 על 3

1. אז התקשרת לקו החם? :-O למה? 2. אמרת שאת רוצה לשנות דברים בגוף שלך, את עושה מאמצים לשינוי? 3. כלב או חתול? 4. איזה תנוחה את הכי אוהבת? 5. איזה תנוחה לא יראו אותך עושה? 6. אבא שלך גנן?

הממ אוקי אז ככה

1. אז התקשרת לקו החם? :-O למה? סקרנות של ילדים בני 14..:) 2. אמרת שאת רוצה לשנות דברים בגוף שלך, את עושה מאמצים לשינוי? אני מאריכה שיער ומשתדלת לא להסתפר לעיתים קרובות.. בקשר להרזיה.. אני שמה לב לתזונה שלי.. מנסה לעשות כמה שיותר פעילות גופנית..:) ולהסיר משקפיים.. כשארגיש מספיק מוכנה, אלך לעשות ניתוח לייזר. 3. כלב או חתול? כלב וחתול 4. איזה תנוחה את הכי אוהבת? דוגי..:) 5. איזה תנוחה לא יראו אותך עושה? הממ אני חושבת שסקס בעמידה..:) 6. אבא שלך גנן? חח לא...

EvyatarG

New member
עונה...

שם אביתר גיל 15 הכי אוהב לאכול פיצה הכי אוהב לשתות מיץ תפוחים
צבע אהוב אדום מזל סרטן קולה- דיאט או רגיל: רגיל עם או בלי לימון בלי...

EvyatarG

New member
עונה גם פה..

1. במבה או ביסלי? במבה 2. פיתה עם שוקולד או פיתה עם גבינה? שוקולד
3. המבורגר או פיצה?| פיצהההה 4. קטשופ או חרדל? EROR!!! לא ולא! 5 מסטיק או סוכריה? סוכריות 6. גלידת וניל או שוקולד? 7. ביצה קשה או חביתה? לא ולא... 8. בירה או יין? בירה 9. שוקו או קפה? שוקו בצהריים קפה בבוקר
7. ירקות או פירות? חחחח חייבים לענות על זה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמתם לב שהכל קשור לאוכל? במקרה

kombinaizer

New member
כמובן שיש

1. עוזיאל זה ישוב דתי? 2. את דתיה? 3. חבר יש? 4. וחברה?
5. איך קוראים לך? 6. עד כמה את שומעת שירים של כלא 6? 1-10 7. שיר אהוב? 8. במוזיקה את שונאת את? 9. ומי את שונאת בכללי? 10. את יודעת מזה פאנקיסטים? 11. יש אלוהים?

יאן14

New member
תשובות...

1. נראה לי. 2. ככה אומרים. 3. לא... 4. כע.... 5. מעיין. נעים מאוד! 6. 7 7. של כלא 6- "קורא לך" 8. במוזיקה את שונאת את? 9. את מי שאני אוהבת. 10. כעע... אני חושבת 11. חייב להיות!

Luxfero

New member
שאלות.

את מי את הכי אוהבת מכלא 6? איך שבת על הכינוי יאן?

למעלה