משחק של הלהקה סיבוב 4 חוזררר

כנסו כולם../images/Emo70.gif

אני רוצה להזכיר משהוא , עם יוצא מצב של תיקו אז הקול האחרון יוצא. וחובה לסמן
על מי שאתה רוצים שיצא במקום הנכון תודה דנה

אני רוצה שדולסה תצא כבר רק ....

רק בגלל יש הצבעה חוזרת יאללה תצאי כבר רוברטה וזה לא קשור לכינוי שלי רוברטה המורדת כי אני כבר לא אוהבת אותה אני אוהבת את אנהי ואלפונסו באאאאאאאאא דולסהה

luissana

New member
צביעות לשמה אני מאמין שמחר תחליפי ג

גם את אנהי ואלפונסו

סוכריה16

New member
זה באמת לא יפה להחליף אדם להעריץ

!! יש כאלו שחלו על אנהי ב406 ופתאום עכשיו ברבלדה מדברים עליי המגעיל.. אני ממש לא בעד! אם פעם הערצת ועכשיו כבר לא.. לפחות אל תהיה זבל.. כנ"ל מדולסה לאנהי... חוץ מזה... זה ככה תמיד אנשים יעברו בין שתיהן. אני בחיים לא אשנה את דעתי שאנהי היא המלכה! אבל בעצם.. גם אני אהבתי את דולסה יותר.. אבל פשוט צריך להחליט עם עצמך..

luissana

New member
זה מה שאני אומר אז בסדר את לא מעריצ

אותה אבל אם היא העריצה אותה אז עכשיו היא מקללת אותה זה לא נחשב מעריץץ לא משנה את מי תעריץץ

eveligne406

New member
אהמ , אהמ

את בעצמך אמרת שבתחילת רבלדה את לא סבלת אותה...או משהו כזה...? רק אל תהרגי אותי <_>

סוכריה16

New member
חח זה שונהההה

זה הי בכלל שהיא הגיעה ל 406 והערצתי רק את דרה וגרטל! ואז הוספתי אותה! לא הפסקתי להעריץ את מי שלפני...

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

זה לא מעניין אותי אם את אוהבת אותה או לא! וגם אין לי בעיה שתחליטי שאת מעריצה את אנהי יותר ממנה... אם זו דעתך, סבבה... אבל אל תדברי עליה ככה!!
וכדאי שתשני את הכינויי שלך! כי זה נראה ממש צבוע...

סוכריה16

New member
טוב דיי כבר! נמאס לי!

גם מי שאוהב את דולסה מתנהג בצביעות אוקיי!? כאילו מתי שמישווו לא חיגיד משוו טוב על אנהי ישר כולם יעזרו לו ויכויחו כמה עדיפה דולסה.. אבל תשמעו.. זה לא יעזור לכם!! אנשים יודעים כמה דולסה יפה, באמת שיודעים, בעייני האי סופר מהממת ובעיני עוד הרבה- אבל זה לא אומר שנעריץ אותה.. כדי להעריץ בן אדם בצורה כמוט שאנחנו מרעיצים את אנהי צריך להיות אופייייייייי טוב, שיודע להתראיין, שיודע להיות במרכז כזה. לאנהי יש את זה.. וזהו! אז לא יעזור! תעלי למעלה אצל אנהי גם שמה רשמו שתצא.... בימים האחרונים כל הזמן תוקפים את אנהי כזה ואז מחזירים להם בדולסה 1 כאילו הן עצמן חברות .. א למה שאנחנו נריב עליהן!? למרות שיש פה דמוקרטיה לפעמים אני פשוט קוראת הודעות ווןשמתגעת נמאס כבר! אם מישהו חושב שדולסה קופה, שלא ירשום עלייה שיעשה איקס וזהו1 כנ"ל על אנהי! אם מישהו רוצה להחמיא לדולסה ולהרגיש שהיא הכי שיש בכיף! חופשי.. אבל למה לעשות "היא יותר מאנהי.. הגוף שלה יותר מאנהי.. הפנים עו8קפות בסיבוב" תבינו שזה הטעם שלכם מול הטעם שלנו! אם אנהי לא הייתה משוו לא היו לה בכלל מעריצים כמו שיש לה.. בכל העולם..

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo45.gifמסכימה איתך! אבל......

לא הבנתי מה הבעיה במה שכתבתי??
אני ראיתי שכתבו על דולסה ככה וזה מעצבן אותי.. כאילו תגידו ת'דעה שלכם סבבה.. אבל לא צריך להוסיף ת'"תעופי כבר" או "בעעעעע" וכאלה... ורק עכשיו שמתי לב שגם על אנהי כתבו! ואני חושבת בדיוק אותו דבר גם אצלה.. לא צריך לכתוב את זה זה מיותר ורק גורם לריבים.....
ומה הקשר שמי שאוהב את דולסה מתנהג בצביעות?
- את זה לא הבנתי... כי כשאני דיברתי על צביעות דיברתי על הכינויי שלה לעומת מה שהיא כותבת.. שבת שלום!

סוכריה16

New member
אני לא אסביר שוב.

יש כאלה שתמיד עוקצים את אנהי.. כמו שכמובן יש כאלה שיורדים על דולסה.. אבל זה פחות מורגש! מי שמעריץ את אנהי ולא את דולסה משתדל לשתוק.. מה שאני לא רואה בצד השני.. וחבל שזה ככה.. אבל לא משנה! די.. הייתי בעצבים והוצאתי דברים שהפריעו לי עכשיו אני רגועה חח

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאולי זה פחות מורגש לך...

כי את מעריצה את אנהי...
ואת שמה לב יותר למה שאומרים עליה... תמיד כל אחד יגן על מי שהוא אוהב ויגיד שהוא יותר טוב.. ככה זה.. אבל לא צריך להגזים! אני אישית אוהבת את שתיהן!..אבל את דולסה קצת יותר... ולא זכור לי שאיי פעם ירדתי על אנהי או אמרתי עליה משו רע... והעיקר שאת רגועה עכשיו...

למעלה