משחק תפקידים!

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo41.gifמשחק תפקידים!../images/Emo41.gif

אני לא יודע אם כבר עשו את זה פה (סביר להניח שכן), אבל אני מתכוון לפתוח שרשור משחק תפקידים של אינויאשה! מה זאת אומרת משחק תפקידים? אני אפתח סיפור תחילי, וכול אחד בפורום יבחר לו דמות מהסידרה שהוא רוצה להיות. לאט-לאט נפתח את הסיפור ע"י הגבות של המשתמשים (שיישחקו כמובן את הדמות שלהם), ולפעמים גם תוכלו להוסיף חלקים מהסיפור שאתם המצאתם. למי שלא התנסה בזה אף פעם- רק שתדעו שזה נורא כיף (עשיתי את זה תמיד בפורום פאוורפאף בזמנו), ואני מקווה שתהינו. רק רציתי לציין שזהו לא שרשור המשחק, זהו שרשור בחירת הדמויות. כוונתי היא שבשרשור זה אנחנו עוד לא נתחיל לשחק, אלא נבחר דמויות. אני עכשיו אעשה רשימה של הדמויות שישתתפו במשחק התפקידים, ואתם תבחרו מי אתם רוצים להיות. *הערה*- במקרה ושני משתתפים ירצו להיות אותה דמות, הראשון שיצהיר על כך יזכה בתפקיד. טוב עכשיו מספיק עם ההסברים, הנה רשימת הדמויות: 1.) אינויאשה 2.) קאגומה 3.) מירוקו 4.) שיפו 5.) סאנגו 6.) קירארה ( P: ) 7.) נאראקו 8.) אוניגומו (מי שיישחק אותו ייצטרך להיות בתיאום עם השחקן של נאראקו) 9.) קאגורה 10.) קאנה 11.) סאשומארו 12.) ג'אקן 13.) רין 14.) טוטוסאי (אני בטוח שאנשים עומדים להתנפל על התפקיד) 15.) "קיקיו" (אני חייב לעשות את זה בגרשיים, אני באגודת שונאי "קיקיו") 16.) קאדה 17.) סותה 18.) סבא של קאגומה 19.) אמא של קאגומה 20.) קוגה זהו בינתיים
, שכול אחד יבחר את הדמות שלו בבקשה (אם אתם רוצים להשתתף במשחק), ולאחר-מכן נתחיל לשחק.

ומובן שאשמח להשתתף בתפקיד נאראקו.

כיף להיות הרשע
, ויהיה עוד יותר כיף אם למשחק יהיה פן קומי...

ארשום זאת לפניי../images/Emo3.gif

למרות שלדעתי נאראקו די סנילי... הוא אומר שהוא לא שמע את השם של אוניגמו כבר הרבה זמן, אבל למען האמת לפניי כמה פרקים הוא שוב דיבר עם מישהו או עם עצמו עליו. סנילי או לא?

נארקו לא סנילי, פשוט יש לו בעיה קלה

עם הזיכרון לטווח הקצר. (הקטע הבא בדוי מדימיוני ואננו ספוילר לסדרה) קיקיו: "אתה...אתה חושב שאתה כה קשוח ואפל, עם צבא היצורים שלך, אבל בעצם, אתה עדיין אותו אוניגומו! " נארקו: *צחוק רשעי* "אוניגומו...כמה זמן לא שמעתי את השם הזה..." קאגורה: "על מה היא מדברת, נארקו? מי זה אוניגומו? " נארקו: "מ...אוניגומו...כבר המון זמן לא שמעתי את השם הזה... " קאגורה: -_-; "כן, אבל מי זה? " נארקו: "מי זה מי? " קיקיו: "הו, למען השם! אוניגומו זה... " נארקו: "אוניגומו...כמה זמן לא שמעתי את השם הזה... " |חבול ומתוסכל|

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אינו| בעכס, שיהיה..

X: הקדימו אותי בדקה ;-; אם אני לא יכולה להיות קאגומה, אני פשוט אצפה במשחק מהצד^_^ תיהנו.

loligoth

New member
../images/Emo54.gif קאנה.

וגם לדעתי עדיף לפתוח קמונה בשביל זה...

NarakuDaBoss

New member
אני לא יודע,

אני לא חושב שכדאי לפתוח קומונה, כי ממילא אחרי 50 ומשהו תגובות זה יתקפל, ואז כול מי שירצה יוכל להגיב בלי שזה יציף. וד"א, אני סאשי! אם כבר גנבו לי את נאראקו, אז אני סאשומארו!

Hadassmn

New member
מי שרוצה להיות קאנה.. מה כבר תאמרו

בתור הדמות שלה?

למעלה