כמה דברים 1.) אני בן 2.) בסדר, תהיי סאשי.
M metuka15 New member 1/5/05 #24 גם לי 2 דברים: 1.אני יודעת זה היה בטעות 2.לא שמתי לב שבקשת כבר..גומן.. תהיה סאשי..אני כבר ימצא לי דמות אחרת
גם לי 2 דברים: 1.אני יודעת זה היה בטעות 2.לא שמתי לב שבקשת כבר..גומן.. תהיה סאשי..אני כבר ימצא לי דמות אחרת
N NarakuDaBoss New member 1/5/05 #27 את בטוחה? אני מוכן שתהיי סאשי, אין לי בעייה. תחליטי סופית אם את רוצה להיות סאשי או מישהו אחר.
N NarakuDaBoss New member 1/5/05 #36 אחח! סאשי הנחשק. אם את בטוחה שזה מה שאת רוצה, אין לי בעייה. רק שתדעי, לא יהיו בסיפור דמויות ראשיות ומשניות כמו בסדרה, פה אפילו סותה יכול לזכות באבן ארבעת הנשמות ולהפוך לשליט היקום. אז אותו סיפור עם ג'אקן, אף אחד לא יהיה דמות משנית.
אחח! סאשי הנחשק. אם את בטוחה שזה מה שאת רוצה, אין לי בעייה. רק שתדעי, לא יהיו בסיפור דמויות ראשיות ומשניות כמו בסדרה, פה אפילו סותה יכול לזכות באבן ארבעת הנשמות ולהפוך לשליט היקום. אז אותו סיפור עם ג'אקן, אף אחד לא יהיה דמות משנית.
N NarakuDaBoss New member 1/5/05 #17 ../images/Emo41.gifדבר חשוב ששכחתי לציין../images/Emo41.gif אחרי שכולם יבחרו את הדמויות, אני אשרשר תגובה שקובעת את מי משחק כול משתתף באופן מסודר.
../images/Emo41.gifדבר חשוב ששכחתי לציין../images/Emo41.gif אחרי שכולם יבחרו את הדמויות, אני אשרשר תגובה שקובעת את מי משחק כול משתתף באופן מסודר.
V vampire5 New member 1/5/05 #25 משחק אינויאשה יש פה מישהו אינויאשה?.... כי אם לא אני יהיה אינויאשה... אני אינויאשה!!!
M metuka15 New member 1/5/05 #29 ק..קסו שכחתי ממנו.. נמ..אני עוד לא יודעת במי לבחור..ממש רציתי סאשי אבל הוא כבר תפס ולא נעים לי..מקסימום אני לא ישתתף
ק..קסו שכחתי ממנו.. נמ..אני עוד לא יודעת במי לבחור..ממש רציתי סאשי אבל הוא כבר תפס ולא נעים לי..מקסימום אני לא ישתתף
N NarakuDaBoss New member 1/5/05 #32 לא! את יכולה להיות סאשי. מצידי אני אהיה קוגה, רק בבקשה אל תעזבי!