משחק 5 התמונות-סטפני

../images/Emo41.gif משחק 5 התמונות-סטפני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ולמי שלא יודע סטפני-זו סלינה... בפעם הקודמת לפני שטסתי ועשיתי את המשחק -הדמות הייתה זוראידה והרוב אהבו את תמונה מספר 4
והיום הדמות סלינה... בהודעה הבאה!!

TuTyBoP15

New member
5 פה היא הכי יפהה

והיא גם נראית פה רזה יותר שלא כמו בתמונה 4 היא נראית יותר שמנה ממה שהיא... אם היא תרזה לדעתי היא תיראה הרבה יותר טוב כי יש לה פנים נורא יפות.. **שלא תחשבו שיש לי משהו נגד שמנים חס וחלילה

סוכריה16

New member
אם היא תרזה היא תשים הרבה בכיס ה

הקטן! חבל לכן על הזמן איזה פנים מדהימות יש לה... הלוואי שתרזה ככה כל מי שירד עלייה בחיים היתחרט- כי רציני שרואים שהיא יפהפיה

TuTyBoP15

New member
נכוןן מסכימה איתך...היא יפייפיה

אבל אנשים עושים דיאטה יותר בגלל הרגשה עצמית או כאלה שיורדים עליה כנראה לא יורדים עליה ורואים שטוב לה עם עצמה ושיש לה ביטחון.. אני למשל אף פעם לא ירדו עליי כי אני לא משהו שמנה..אני מלאה אבל לא נעים לי עם עצמי אז אני עושה דיאטה.. חבל לה שהיא לא עושה..היא ממש שמנה וזה גם לא בריא

סוכריה16

New member
אנכון, ממש יפה שהיא מעריכה

את עצמה ולא אכפת לה מה חושבים...!!! פעם ילד אחד הביא לי כתבה איתה בויוה פלוס, וואי! יש לה מלא בטחון כלררגע המראיינת שאלה אותה "מאיפה לך!? מאיפה לך!?!?" חחחחחחחחח ונראה לי אנהי מדברת איתה, חח כי לאנהי חשוב שאף אחד לא ירד לאנורקסיות, חוץת מזה אנהי אחת שמשדרת מלא בטחון! חח.. נראה לי היא מדברת איתה על זה לפעמים

TuTyBoP15

New member
שטויותתת

לא נראה לי אנהי מדברת איתההה זה סתם שטויותתת אני מכירה המוןןןןןן בנות שיש להם ככה ביטחון ואפילו יותרר מאמי סליחה אבל לא נראה לי שאנהי תעשה דבר כזה...אם היא תדבר עם כל אחד על אנורקסיה אז זה לא יגמר... היא פשוט נולדה עם זה...יש לי בת דודה שהיא מלאה והכל נפוח כזה כמו הריון והיא הולכת עם חולצות צמודות שרואים לה ת'בטן ויש לי דודה שמנהההה שמרוד שהיא שמנה החזה שלה מידה F נראה לי היא נראית כמו הר... והם לא מתביישות ללכת ככה...זה ביטחון עצמי גבוה מדיי...זה לא טוב לדעתי לא צריך להיות ביישנים כמוני אבל לא יותר מדיי

סוכריה16

New member
חח מסכימה 100 אחוז..

את צודקת.. לא צריך להסחף.. מה לעשות שהיא שמנה.. וצריך להודות.. האי משנה.. (דבה חח) ואנשים בכל מיני מקומות בעולם רואים את זה.. איך היא יכולה?!?! תראי את התמונה הראשונה או השנייה שכחתי איזו.. חח.. זה ממש... גם זה נראה לוחץ ומאוד לא נוח, ובקשר לג'ינסים אני ממש לא אוהבת חח לא נוח ממש.. אז היא?! היא בחיים לא לבשה סתם איזה מכנס שאנטי.. יכול להתאים לה... ואת שתקי- את לא צריכה להתבייש! חח.. ושנייה אני רואה את הסרטון של רבלדה שמשו פההההה

TuTyBoP15

New member
חחחחחחח

עם המיני למשל היא נראית נורא...יש לה רגליים נורא שמנות..חבללל יש לה פנים יפות לאללה עיניים ירוקות אם אני לא טועה וזה נורא מתאים לצבע השיער שלה היא יפייפיהההה אני עצבנית דרך אגבבבב הייתי היום בקסטרו אהבתי 2 מכנסיים מהקטלוג אחד מדדתי השני עדיין לא הגיע..ואני לא הסתכלתי על כל הקטלוג ועכשיו שהגעתי הביתה אני מסתכלת בקטלוג שוב ואהבתי עוד איזה 3 ג'ינסים שיכולתי למדודדדד איזה עצביםםםםם ועוד חיכיתי במחסן של אבא שלי עם אמא שלי עוד איזה שעההה כי אבא שלי עובד איפה שהיינו חהחהחה

סוכריה16

New member
5

ואני חושבת שהיא דחוף צריכה להפסיק עם החצאית מיני, אחרי שאני רואה את כל הרזונות האלה עם חצאית מיני ואז אותה אני חוטפת שוק.. כאילו אין לי בעיה עם זה שהיא מלה, אבל בכל זאת.. !!!

למעלה