משחק 5 התמונות-סטפני

TuTyBoP15

New member
../images/Emo45.gif

אני לא מסוגלת ללכת עם מיני ולידה אני נראית רזונתתת אם הייתי רזה הייתי הולכת..אם ההורים היו מרשים חחחח עם ג'ינסים אני לא מעיזה והיא מעיזה עם מיני??? אוייי איך אני מתה לחצי מהביטחון שיש לההה

סוכריה16

New member
חחח למה ג'ינסים לא?!<!

המיני שלהן שם פשוט יפות.. חח אבל האמת שאני גם לא לובשת מיני.. ג'ינסים כן אבל חח!! ויש לה יותר מידי בטחון! ועוד שהיא ליד אנהי, דולסה, ויקוווווו, לופיטה, לוחאן גם, שהםן עם מיני ולה כל רגל זה פי 2 על רגל אחת שלהן, חח.. לדעתי היא צריכה להאריך טיפה...

TuTyBoP15

New member
טיפה??? טיפה הרבהה

זה ממש לא יפה לדעתי..ולא קשור לבנות הרזות שלידה.. גם שרואים אותה לבד זה לא יפה לדעתי.. ג'ינסים אני בקושי הולכת כי לא נעים לי כל כך אני מתביישת ותראי איךה יא הולכת..חחחח אבל בזמן האחרון אחרי שהורדתי 6 וחצי קילו יותר נחמד לי ללכת עם מכנסיים היום למשל מדדתי..אבל לא מצאתי משהו ספשייל..חחח

סוכריה16

New member
אל תשווי אותך אלייה! חוץ מזה

תאמיני לי שיש מלא שמנות שהולכות עם ג'ינסים, ג'ינסיםם לא נועדו רק למקלונות חח...!!! ואת לא צריכה להכריח תצמך לרדת במשקל- וירדת 6 קילו!??! יפההההה!!! חח

TuTyBoP15

New member
כנסיי

עכשיו צאייי
חחחחח סתםםם אימצתי אמממ....אני לא מכריחה את עצמי לרדת כי אני לא מאלה שאוכלות רק סלט ועושות דיאטות חריפותת ממש לאא אני אצל דיטאנית ועושה דיאטה מסודרת משולבת בספורט ואפילו יש לי 2 ארוחות צ'ופר בשבוע...כלומר שאני יכולה לאכול מה שבא לי
אז זה לא קשה כל כך
וכן 6 וחצי קילוו תנקסיוו

סוכריה16

New member
נכון גם שהיא לבדה זה לא יפה

זה פשוט לא יפה, אם היא רוצה ללבוש מיני שתרזה טיפה... אבל בכל מקרה, כולן על ידה רזות ומתלבשות יפה, גם לה בא... ומה אפכת לה מה יאמרו!??! היא מעריכה תצמה.. וטוב לה עם זה...

shucina

New member
5 היא נראת הכי טוב

היא גם לבושה קצת יותר נורמלי ... יאו היא כל כך גדולה שזה מדהים איך לא אכפת לה להיות ככה בטלויזיה ולהופיע וזה זה ממש ביטחון משמיים אני קצת יש לי צמיגים אני מתה ולא יוצאת מהבית עם חולצה צמודה עד שזה לא יורד בספורט..

למעלה