רדיוהד סניף בנ'!
מ מכבי זה סם החיים New member 28/1/07 #71 טאז.. והנה אני, פעולה ב-ס זה סטראוטיפים/סטיגמות ביתן לפורימון ב-ת'
R Rioter New member 28/1/07 #72 תפוס ת'קוקוס כתבתי לו חוקים בחרוזים, ביום עבודה האחרון.. תוכנית טלוויזיה בר'
R Rioter New member 29/1/07 #75 'לא היה יבש בכלל' ... "סמינר מנהיגות 07". אמממ.. מתנה שהייתם רוצים לקבל - י'.
R Rioter New member 31/1/07 #77 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ומה תעשי בירח, נועה? - תפקיד בסניף במ'.. מדריך. (או - מרכז צעיר) - פעולה בא'.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ומה תעשי בירח, נועה? - תפקיד בסניף במ'.. מדריך. (או - מרכז צעיר) - פעולה בא'.
ח חיפושיתת זבלל New member 23/1/07 #47 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif קראתי את שלושתם אחלה ספרים [אם כבר מומלץ לקרוא לפי הסדר כי הם ספרי המשך..ואז העלילה יותר ברורה ] קיץ אחד ביחד תנו לגדול בשקט לנצח בגדול
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif קראתי את שלושתם אחלה ספרים [אם כבר מומלץ לקרוא לפי הסדר כי הם ספרי המשך..ואז העלילה יותר ברורה ] קיץ אחד ביחד תנו לגדול בשקט לנצח בגדול
י יאללה 9 New member 24/1/07 #59 גמני=] קראתי רק את קיץ אחד ביעחד ואת תנו לגדול בשקט כי השני נראה לי כמו ירידה מאוד גדולה ברמה לעומת הראשון אז התבאסתי, התייאשתי והפסקתי.
גמני=] קראתי רק את קיץ אחד ביעחד ואת תנו לגדול בשקט כי השני נראה לי כמו ירידה מאוד גדולה ברמה לעומת הראשון אז התבאסתי, התייאשתי והפסקתי.
ח חיפושיתת זבלל New member 24/1/07 #60 :O יש בזה משו..אבל עדיין עניין אותי איך ייגמר הכל מה יהיה בסוף..ויש עוד כל מיני דברים שמפתחים בספר השני והשלישי..שאסור לפספס!! אפרופו ספרים ההתערבות[ ]מומלץ [סתם כי נזכרתי..איזה לא קשור ]
:O יש בזה משו..אבל עדיין עניין אותי איך ייגמר הכל מה יהיה בסוף..ויש עוד כל מיני דברים שמפתחים בספר השני והשלישי..שאסור לפספס!! אפרופו ספרים ההתערבות[ ]מומלץ [סתם כי נזכרתי..איזה לא קשור ]