משחק
*משחררת דיכאון*

blck angel1

New member
../images/Emo41.gif משחק ../images/Emo41.gif *משחררת דיכאון*

משחק תפקידים מצחיק..
כל אחד עושה דיאלוג מצחיק מכה דמויות... הזוכה יזכה בציור שלי מוקדש בשבילו.. אני יודעת.. זה מה שיש להציע לכם
תהנו.. טוב אני אתן דוגמא: קיקיו: אממ אינויאשה .. מה זה הדבר הזה על החולצה שלך? אינויאשה: את לא תעבדי עליי!! אני כבר הורדתי את החץ!! קיקיו: לא הדבר השחור הזה אינויאשה : *מסתכל על קוגמה מחבקת אותו * זה? קיקיו: כן זה.. מבנים?

blck angel1

New member
../images/Emo41.gif עוד פרטים ../images/Emo41.gif

צריך שזה יהיה מצחיק מאוד ... זה תחרות פרטית ללא קשר למנהלים..

HAN2005

New member
אוקיי אני יתחיל (אני חייב לך)

קאגומה: מההההההה הבאתי לך 50 שקל לסרט והכללל נגמררררר אינויאשה: החתול ביקש ממני להלוות לו... אל תרביצי לי חזקק קאגומה: בפעם הבאה אתה הולך רק דרך סלקום אינויאשה: בסדר (פיוו יצאתי בזול)

blck angel1

New member
טוב שלי

*סדר פסח של כל החברים* ססשאמרו:ועכשיו נקריא מההגדה! כולם:אוווווווווווווף מיני: חייבים? צוציק: בור ועם הארץ! ססשאמרו: כן חייבים זה המהות של פסח! קוגמה: אני חשבתי שהאוכל המגעיל זו המהות קיקיו: לא האוכל זה סתם כדי להראות לנו כמה סבלנו בארץ מצרים שיפו: מה אנחנו סובלים את זה בכלל??? אנחנו לא יהודים! מירוקו: כן אבל אנחנו אמורים לבוא לביקור בישראל בסוף פסח אז אנחנו לומדים מנהגים סאנגו:אהההה אינויאשה: אבל זה סוד ששששששש סאנגו:... מירקו:*פרסומת סמויה* התקשרו ל 555555559999 אם אתן בחורות יפות או בקרו ב : WWW.תעשו לי בבקשה ילד.COM קיקיו: טוב צריך לבחור את החכם... כולם: *שקט* אינויאשה: אני זה שלא יודע לשאול!! ססשאמרו : אני הרשע !! נארקו: לא נכון אני!! *מכות* קיקיו :" אני הרשע שיפו: אני התם... מירוקו: אני יפה.. קוגמה: אין כזה .. אינויאשה: טוב להקריא... ססשאמרו: מישהו יודע לקרוא עברית? סאנגו: היי באו נבקש מזאתי שכותבת את מה שאנחנו מדברים!! כולם: היי את!! אני: כן? כולם: תקראי לנו.. אני: אה אבל זה לא יהיה מצחיק.. כולם: *חושבים* *אחרי שעה* ססשאמרו : טוב ילדים האפיקומן מוחבא לכו לחפש!! *שיפו וג'אקן הולכים לחפש* קוגמה: *נועצת מבט באינויאשה* למה את לא הולך איתם? זה כיף אל תתבייש? אתה תקבל בלון עם תזכה!! אינויאשה: *נפילה* וככה הם עשו את הסדר X.X

blck angel1

New member
אוי אני רגילה לקרמבו X.X הקומונה מא

מיני זה קוגמה .. צוציק זה שיפו

Fay Wood

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח קורע!!!!!!!!

XDDDDD!!!! אני גרועה בזה.. @___@ עדיף שאני לא אנסה...

חיחיחי שלי!!

מירוקו:"סאנגו יש לי בקשה..." סאנגו:"מה...?" מירוקו:"כואב לי הגב ונפל לי הכפית את יכולה להרים לי?" סאנגו:"אוקיי... *עושה פרצוף מעוות* ... מירוקו!!!" קאגומה:"אינויאשה בוא בוא שניה לפה..." אינויאשה:"טוב..." קאגומה:"נוווו בוא ... שב תראה מה יש פה" אינויאשה:*נפילה* קאגומה:"אוי שכחתי לגמרי מזה..." אינויאשה:*פרצוף כועס חושף שיניים ואומר"קוסו!!" סבא של קאגומה:"חברה של קאגומה, מחר היא לא תבוא... כי יש לה תחורים בלשון ויבלות בקיבה"

blck angel1

New member
המשך לשלי

אינויאשה: היי קוגמה מצאתי את האפיקומן!! קוגמה: יופי קח בלון סגול אינויאשה: למה סגול?? אני רוצה אדום!! קוגמה: אין אינויאשה: למה?!?! אדום זה יפה.. קוגמה : אני אקנה לך ליום הולדת 3004 שלך!! אינויאשה: יא יא אוקי!! קוגמה: *פוי חשבתי שאני לא אמצא מתנה זולה* סשאמרו: טוב נתראה בשמחות אני זז.. ג'אקן צריך שיאכילו אותו ג'אקן: אוכל אוכל מטרנה!! סאנגו : טוב גם אנחנו הולכים.. מירוקו:*יושב* סאנגו: בוא!!!!! כבר!!! מירוקו *רץ* אינויאשה וקוגמה : אנחנו גם.. קוגמה: טוב אני רק אנעל את הבית.. שיפו:*בשירותים* כעבור 10 דקות שיפו: היי אפה כולם?? אמא חושך!!! אני: אני כאן... שיפו: אמאמאאמאמ להלללהלהלה פחד!! אני : *נפילה**מוחקת אותו מהציור* שיפו: לאאאאאאא

harar8

New member
אוקיי, גם אני../images/Emo13.gif

אינויאשה: קאגומה למה את תמיד אומרת לי שב? קאגומה: כי אתה מעצבן אותי. אינויאשה: למה אני מעצבן אותך? קאגומה: כי ככה. אינויאשה: למה? קאגומה: ככה. אינויאשה: למה? קאגומה: ככה *מתחילה להתעצבן
* אינואישה: למה? קאגומה: ככה!!!*כבר ממש מעוצבנת
* אינויאשה: למה????? קאגומה: אינויאשה!!!!! שב

blck angel1

New member
את מוכשרת! את הצלחת להצחיק אותי כשא

ני בדיכאון! לזה אני קוראת כישרון!

מנמוסין

New member
המפ, היזהרו יותר עצוב ממצחיק

קוגה: קגומה לא מבשלת ולא שדה, אבל היא מוצאת רסיסי אבן אז היא תהיה אשתי. בסדר פני כלב? אינויאשה: *הופך ארגמן* אמא שלך קוגה: שדה, בניגוד לשלך. פני כלב *צוחק* קגומה: אינויאשה אתה מקנא? אינויאשה: בגללך?! בה! מירוקו: תרגעו אם קגומה מתחתנת ועושה ילד עם מישהו זה יהיה איתי. ~בשלב זה מירוקו על הרצפה בעקבות מכות מאינויאשה קוגה וסאנגו~ ~קוגה זז לכיוון קגומה ואינויאשה חוסם אותו~ אינויאשה: זאב ממזר, אתה לא יכול לקחת את קגומה. קגומה: למה? בגלל רסיסי האבן שאתה צריך? לא אכפת לך ממני! שב שב שב שב שב! שב! שב! הוגו שנפל לבאר נניח: את לא אמורה להיות חולה? ~מיוגה מחליט שזה רעיון טוב לשתות את דמו של הוגו ומבצע~ קוגה: *בועט באינויאשה* הרהור קגומה: לא אכפת לי מהאידיוט הזה. אידיוט. אה, אינויאשה חמוד שכואב לו. אידיוט. קגומה: קוגה, דיי! קוגה: שקט אישה שיפו: *צוחק ומצביע על אינויאשה* ~אינויאשה מתאושש ושולף את טסאייגה~ קגומה: אני לא רוצה אותך, וקוראים לי קגומה קוגה תוהה: אולי בכל זאת עדיף לאכול אותה? סשיאומרו מהרהר: הזדמנות נפלאה לחטוף את החרב ~סשיאמרו מנסה לתפוס את החרב~ ~פלאפי נחתכת~ ~אני מחליטה שזה יותר מדי עצוב ומפסיקה לכתוב~ סוף

למעלה